- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- Konu Sahibi ogret_menim
Oyyy yerim onu annesi,masaAllah...bide düşün bunun içinde bebis var :)Bu ikisini de e bebekten indirimden almıştım atta çantası da var boncuğumun :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy yerim onu annesi,masaAllah...bide düşün bunun içinde bebis var :)Bu ikisini de e bebekten indirimden almıştım atta çantası da var boncuğumun :))
Aminn canım hepimizin bebişlerine inşallah :)eligooo ay Çilekler ne tatlı öyle ya tam Çilek kız olucak desene Süslü Süslü kokoş güzel Günler'de giymeyi nasip etsin Rabbim
Canım bayıldım yaaaa,Allahım giydirmeyi de nasip etsin...süslü şeyler sizi :) ayakkabılar in markası varmı o sitedeki ayakkabilara bakmistim dandik gibi görünüyordu ama diilmis :)Selam teyzoslarr bunlar da benim cicilerim hastane cikisi ve leoparli zibin seti Gaye Bebe, alt acma Bebelinna marka. Kirmizi puantiyeli zibin Bebe de Marche, ayakkabi aliexpress :)
Teşekkür ederiz teyzesii amiin :) eve geçince bakayım markasına, yazmıyor da olabilir. Aslında eşim alma aliexpressten diye çok kızdı ama çok şirin olunca dayanamadım. Bi iki kez giydirsem bişi olmaz herhalde dedim. Buarada gayet güzel geldi ben de şaşırdım :)Canım bayıldım yaaaa,Allahım giydirmeyi de nasip etsin...süslü şeyler sizi :) ayakkabılar in markası varmı o sitedeki ayakkabilara bakmistim dandik gibi görünüyordu ama diilmis :)
şimdi inceleme imkanım oldu da çok pahalı diil mi yahu,taze soğan vericem ben eline :)kızlar duymuşsunuzdur belki sophie diye diş kaşıyıcısı ve oyuncaklar var. tabii bunlar ileriki aylar için ama kesin alacağım bir şey bu biraz pahalı diğerlerine göre ama doğal ve organik oluşu bence çok güzel. tavsiye ederim.
https://www.sophieturkiye.com
instagramda bebek şekerleri de var,arkadasımın kardesi de yapıyor fiyatlar da fena diil canım...güzel seyler bulursak fotosunu paylasalımKizlar bende daha hic bisi almadim , patik ve Corabimiz var sadece:) bende cinsiyeti Tam netlessin diye bekliyorum suan, ama arastirmalar Tam gaz devam ,ozellikle instagramda süper şeyler var bayılıyorum
instagramda bebek şekerleri de var,arkadasımın kardesi de yapıyor fiyatlar da fena diil canım...güzel seyler bulursak fotosunu paylasalım[/QUOe
hangi sayfa canım bi inceliyim , bende beğendiğim şeyleri paylaşırım tabiki seve seve =) çok seviyorum zaten böyle şeyleriinstagramda bebek şekerleri de var,arkadasımın kardesi de yapıyor fiyatlar da fena diil canım...güzel seyler bulursak fotosunu paylasalım
haklı olabilirsin soğan konusunda=) fiyatlarr fena =)şimdi inceleme imkanım oldu da çok pahalı diil mi yahu,taze soğan vericem ben eline :)
Ben marka olarak kanz ve kraft onermiyorum canim.diğer iki markayı düşün.ablam iki bebeginde de kullandı bi tanesini.sordum daha cevap vermedi.o memnundu.cevap versin sana da derim canim.arkadaslar ana kucagı park yatak alan yada almayı duşunen varmı kafamda bırkaç marka var ama kararsızım sız ne duşunuyorsunuz(kanz,kraft;chıcco;pierre cardin)
tmm çok tşk ederım cvblarınızı beklıorummBen marka olarak kanz ve kraft onermiyorum canim.diğer iki markayı düşün.ablam iki bebeginde de kullandı bi tanesini.sordum daha cevap vermedi.o memnundu.cevap versin sana da derim canim.
Kipa bizim burda yok :/ bisiy aldın mi canim hiç o markadanKızlar mothercareın ürünleri güzel ama çok Pahalı bildiğiniz gibi. Dün Kipa'da dolaşırken f&f diye bir marka gördüm çok güzel şeyler var ve mothercare a göre çok daha uygun erkek için de kız için de güzel şeyler var :)
kipada çok güzel şeyler aldım ben de akşam yükleyeyim :))) H&M'de çok pahalı ama çok güzel ve çok kaliteli diyorlar, mothercare hem pahalı hem de çok kaliteli değilmişKızlar mothercareın ürünleri güzel ama çok Pahalı bildiğiniz gibi. Dün Kipa'da dolaşırken f&f diye bir marka gördüm çok güzel şeyler var ve mothercare a göre çok daha uygun erkek için de kız için de güzel şeyler var :)