- 4 Kasım 2014
- 322
- 309
- 23
- 36
- Konu Sahibi ogret_menim
Teşekkür ederım canımGuzel gunlerde rahat uyumali bol oynamali gunleriniz olsun canim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederım canımGuzel gunlerde rahat uyumali bol oynamali gunleriniz olsun canim:)
Teşekkürler canımsüpeeer..
Güle güle kullanın inşallah. huzurla uyusun yavrucak
Canım ben de huni gibi olandan alicaktim.basi tullu falan.tanesi 1 lira olunca bıraktım :) inşallah ucuza bulur da yaparsın.çok güzel olmuşlar gerçekten allah dağıtmayı nasip etsin. ben de mevlütte tespihe kararlıyım. ama böyle külah gibi hunilere koyuyolar ya onlardan bulabilirsem alıcam, olmazsa seninki gibi yapıcam hoşuma gitti.
Bi de keyifli olsan neler olurmuş yani busracim :) MasaAllah hepsi çok güzel...keyifsiz olma bence de...Bunlar da benim hazırlıklar, her ne kadar keyifsiz olsam da
Yehuuu çok mutlu oldum sağolasınnnbak canim ne buldum tesadufen :) dogal rafya diye araman gerekiyormus...
http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/dogal-rafya-cicek-sabun-mum-kutu-ici-susleme-187173458
Eki Görüntüle 1659968 Bunlarda english homedan bulabildiklerim
çpk güzelmiş canım güle güle kullansın inş. fiyatı ne kadar canım ?Eki Görüntüle 1663111 Park yatağımız geldii
Canim cok begendim yaptıklarını da paylasirsin insallah, kumaslara bayildim :)tam bebek isi olmus. Buarada mavi cizgili firfir gibi olan kumasi nerden aldin, ben de bi sepet aldim bebek arabasi seklinde onu suslicem bole firfirli bisiyle. Bulamamistim boyle bisi benEki Görüntüle 1663955 bugün alışveriş için çıktım hastane için yapacaklarımı planladım takı yastığı kavanoz süslemesi için malzemeler aldık açılış yapalım dedik yatak ve beşik için de bu kumaşlardan büyük kurdele düşünüyorum o kadar cok aşırı süslü tüllü olmasın dedim mavi uçan balonlar olacak, lohusa şerbeti, benzer süslü kadehler, lokum, süslenmiş kutularda hediyelik el kremi ve lavanta kesesi bir de kapı süsü
Ankara'da şık düğmeden erdoğan düğmede de var ama Kızılay daCanim cok begendim yaptıklarını da paylasirsin insallah, kumaslara bayildim :)tam bebek isi olmus. Buarada mavi cizgili firfir gibi olan kumasi nerden aldin, ben de bi sepet aldim bebek arabasi seklinde onu suslicem bole firfirli bisiyle. Bulamamistim boyle bisi ben
Benimki de üstü büyük geldi yakasından yukarı dikicem biraz koltuk altı aşağıda diye diğer yerleri nasıl cok mu büyükKizlar bir de bisi sorcam. Gecelik sabahlik aldim takim, denemedim hic halim yoktu is cikisi. Evde denedim simdi sorum su. Kol oyuntusu fazla oldu yani ust kismi biraz buyuk geldi. Bu aldgm large beden, acaba medium ile deistirsem mi yoksa dogum zamani daha cok kilo alcagimiz ve odem de olacagi icin large mi kalmali? Ne dersiniz bu konuda? Hamilelik oncesi medium giyiyodum ama hemn donemem herhalde mediuma geri. Suan uzerimde cok begenmedim ama durusunu
Yok ust kismi buyuk oldu göğüs kismi, birde koltuk alti. Asagilar bol ama anca olur sanirim iki bucuk ay sonrasini dusunecek olursak deistirmemem mantıklı gibiBenimki de üstü büyük geldi yakasından yukarı dikicem biraz koltuk altı aşağıda diye diğer yerleri nasıl cok mu büyük
Ben de bakayim oralara. Ulustan aldim sepet ve kumaslaei ama gormemistim oyle firfirli hazir kumas. Saol canimAnkara'da şık düğmeden erdoğan düğmede de var ama Kızılay da
Çok mu kötü duruyor.Ben de s beden denedim.sabahlik iyi ama gecelikten emin degilim,sezeryan olursam karnim da kalicak bi süre,üstüme de yapissin istemiyorum ama m beden de içime sinmiyor.Ben de kararsızım açıkçası beden konusunda.son aylar daha çok kilo alınıyor diyorlar ama üç haftadır hiç kilo almadım.sona kadar böyle gidersem sanırım grek kalmayacak m bedene.binde ödem toplama kavramı var.senin gidişatın nasıl canım,kilo alım hızın falan.ona göre düşün.terziyle halledilir bisiydir belki.Kizlar bir de bisi sorcam. Gecelik sabahlik aldim takim, denemedim hic halim yoktu is cikisi. Evde denedim simdi sorum su. Kol oyuntusu fazla oldu yani ust kismi biraz buyuk geldi. Bu aldgm large beden, acaba medium ile deistirsem mi yoksa dogum zamani daha cok kilo alcagimiz ve odem de olacagi icin large mi kalmali? Ne dersiniz bu konuda? Hamilelik oncesi medium giyiyodum ama hemn donemem herhalde mediuma geri. Suan uzerimde cok begenmedim ama durusunu
Firfir mi firfirli kumasmi arıyorsun canım?Ben de bakayim oralara. Ulustan aldim sepet ve kumaslaei ama gormemistim oyle firfirli hazir kumas. Saol canim
Ohhh çok iyi olmuş,paylasimlar çoğaldıkça daha da sona geldiğimizi hissediyorum,hem de bizim kızların işleri azalıyor diyorum yorgunluk oluyor alışverişte ben 10 gündür perişan oldum,arabam da yok Allah razı olsun babam lar gelip gelip otobüs duragindan aldılar.Bi yerden başlamak lazım.geceliginizin markasını da soyleyin,fotosunu da bekliyorum.Ben kayinvalidemi bekliyorum.o alacak :) bu arada kolonya siselerimizKizlar bende hastaneden sonra ani karar degisikligi sonucu. Eminonune gittim annemle , bol bol tulum citcitli badi, battaniye vs aldim uyguna bulunca , susleme malzemelerinin bi kismini aldim bikac eksigim kaldi , lohusa geceligi aldim ama kaziklandimmi emin degilim :) sabah 7 den beri ayaktayim az once annemlerden zor attim kendimi eve idrar yolu enfeksiyonum varmis bide ufak bi kaza atlattim dusuyodum az daha onun sancisi var azcik ama sizlerle paylasmadan edemedim , yarin fotograflicam hepsini insallah suslemeleride yaptikca alirim yorumlarinizi
Çok güzel olmuş canım etikette yapıştıracakmısın.şişeler için ayrı çiçekler almıştın sanki.onları kullanmadın mı.Ohhh çok iyi olmuş,paylasimlar çoğaldıkça daha da sona geldiğimizi hissediyorum,hem de bizim kızların işleri azalıyor diyorum yorgunluk oluyor alışverişte ben 10 gündür perişan oldum,arabam da yok Allah razı olsun babam lar gelip gelip otobüs duragindan aldılar.Bi yerden başlamak lazım.geceliginizin markasını da soyleyin,fotosunu da bekliyorum.Ben kayinvalidemi bekliyorum.o alacak :) bu arada kolonya siselerimiz