• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Eklentiler

• 8281754564_59c50608e9_b.jpg
    8281754564_59c50608e9_b.jpg
    226,2 KB · Görüntüleme: 249
kızlar küvez tütüsü için ölçüleri büliyomusunuz ? yapan var mı ? ve şu yuvarlak stickerları kırtasiyelerde mi çıkarttırıcaz

funda çıktılar için büyük ozalitçier daha uygun fiyat veriyorlar bence ordan fiyat al. Küvez tütüsünün de belini lastikli tavsiye ettiler en güzeli olucaktır ben öyle yapıcam kısmet olursa. boyuda göz kararı artık.

funda çıktılar için büyük ozalitçier daha uygun fiyat veriyorlar bence ordan fiyat al. Küvez tütüsünün de belini lastikli tavsiye ettiler en güzeli olucaktır ben öyle yapıcam kısmet olursa. boyuda göz kararı artık.[/QUOUTE
Evet ozalitçiler en iyisi canım sagol , tmm cnm bi gidiyim bakiyim neyle döncem =)

Kızlar ben de haftasonu tüm gücümü toplayıp alışverişe çıktım :) kumaştır, elyaftır, cam kavanozdur falan aldım :) lavanta kesesi malzemelerini aldım ama lavanta almayı unutmuşum, onu da alıcam biara :KK70:lavanta kesesi yapıcaz, kavanozlarıın içerisine bonibon, badem şekeri veya reçel koyup süslicez, anı defterini kaplıcaz ve takı yastığı yapıcaz. Bebek arabası şeklinde bebek kurabiyesini koymak için sepet aldık onu da kumaşla süslicez. Modelleri belirledim zaten ona göre yavaş yavaş yapmaya çalışıcam. Yaptıkça paylaşıciiim bende bakalım nasıl olcak :)

kızlar küvez tütüsü için ölçüleri büliyomusunuz ? yapan var mı ? ve şu yuvarlak stickerları kırtasiyelerde mi çıkarttırıcaz

Küvez tütüsü ne ki acaba, ilk kez duydum:KK22: stickerları istersen Zazzle diye bi site var, orada istediğin figürü seçerek sen tasarlayıp çıktısını kırtasiyeden alabilirsin ama her kırtasiye yapmıyor canım, biraz baskı yapabilen bi kırtasiye bulman lazım.

Küvez tütüsü ne ki acaba, ilk kez duydum:KK22: stickerları istersen Zazzle diye bi site var, orada istediğin figürü seçerek sen tasarlayıp çıktısını kırtasiyeden alabilirsin ama her kırtasiye yapmıyor canım, biraz baskı yapabilen bi kırtasiye bulman lazım.
ozalitçilere gidicem canım gamzekaragoz gamzekaragoz hatırlattı , zazzle .a bakmıştım ama bi denemek lazım

Kızlar ben de haftasonu tüm gücümü toplayıp alışverişe çıktım :) kumaştır, elyaftır, cam kavanozdur falan aldım :) lavanta kesesi malzemelerini aldım ama lavanta almayı unutmuşum, onu da alıcam biara :KK70:lavanta kesesi yapıcaz, kavanozlarıın içerisine bonibon, badem şekeri veya reçel koyup süslicez, anı defterini kaplıcaz ve takı yastığı yapıcaz. Bebek arabası şeklinde bebek kurabiyesini koymak için sepet aldık onu da kumaşla süslicez. Modelleri belirledim zaten ona göre yavaş yavaş yapmaya çalışıcam. Yaptıkça paylaşıciiim bende bakalım nasıl olcak :)
reçel fikri çok hoş yeaaaa

Bunlar da mevlitte dagitacagim tesbihler,maliyeti 95 kuruş,1 lira bile diil ;) bu arada cevap vereceğim çok şey var kızlar biraz yorgunum yazdıklarınizi okuyor ama cevaplayamiyorum,kusura bakmayın...donucem bugün hepinize ;)

Eklentiler

• IMAG0459_1.jpg
    IMAG0459_1.jpg
    128,3 KB · Görüntüleme: 145
  • IMAG0460.jpg
    IMAG0460.jpg
    99,5 KB · Görüntüleme: 129
Bunlar da mevlitte dagitacagim tesbihler,maliyeti 95 kuruş,1 lira bile diil :KK66: bu arada cevap vereceğim çok şey var kızlar biraz yorgunum yazdıklarınizi okuyor ama cevaplayamiyorum,kusura bakmayın...donucem bugün hepinize :KK66:

Nerden aldin bunlari hem cok guzel hem decok ucuz cok begendim caniiimmm

Nerden aldin bunlari hem cok guzel hem decok ucuz cok begendim caniiimmm
Ankara da cikrikcilar yokusundan tesbihlerini aldım 75 kurusa.kurdalelerini de ordan aldım incecik.keseleri ve uğur böceklerlerini suluhandan aldım 15 kurusa geldi tanesi.çok teşekkür ederiz canım.tesbihlerin rengiyle keserler aynı renk geldi sansima :)

Ya bu kuvez tütüsü dediğimiz sey i hastane vermiyor mu hatta kapıyi da tulluyorlar bu beşiği de özelhastaneler yyapmıyor mu acabaaaa
hastane vermiyor canim,sen kendin yapiyosun :) bebek yatagi kenari ya da tutusu diye geciyor.ama yapmasi cok basit...hayal tul al 4 metre bi yatagi cevrelersin.icinden de bebe lastigi var ya bildigin onu gecironun ustunde buzdur tulu...al sana yatak cevresi tutusu :) ucuna da fiyonk yaparsin saten kumastan tamam :)

hastane vermiyor canim,sen kendin yapiyosun :) bebek yatagi kenari ya da tutusu diye geciyor.ama yapmasi cok basit...hayal tul al 4 metre bi yatagi cevrelersin.icinden de bebe lastigi var ya bildigin onu gecironun ustunde buzdur tulu...al sana yatak cevresi tutusu :) ucuna da fiyonk yaparsin saten kumastan tamam :)
Yoookk onu yaparım Tulu alıp ama yengem doğum yaptı omda wardi bu tül kapıyada yyapmışlardı hatta o hiç uğraşmadıhastane direk yyaptı da ondan demistim

bende aynı senin gibiyim canım normalde cok garantici ve erkenci bi yapım var , şunada bakıyım bunun için şimdilik erken mi acaba derken hiç bişeye başlamadım daha =) ama ogret_menim ogret_menim gibi arkadaşlar sayesinde rahatlıyorum bende , sanki başladığımda kolaylıkla bitecek gibi hissediyorum , Allah hepimizin işlerini kolaylasın =)
Canım emin ol başlayınca bitiyor hatta bittikce aklına bisiyler daha geliyor onu da yapiyim diyosun :) en zor kısmı alışveriş esnasında kafan karışıyor konsepte bi türlü karar veremiyosun :) alışverişi yap,mutlaka elinde listen olsun,gerisi gelir...Amin canım hepimize kolay gelsin ;)

Back