• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çok mu kötü duruyor.Ben de s beden denedim.sabahlik iyi ama gecelikten emin degilim,sezeryan olursam karnim da kalicak bi süre,üstüme de yapissin istemiyorum ama m beden de içime sinmiyor.Ben de kararsızım açıkçası beden konusunda.son aylar daha çok kilo alınıyor diyorlar ama üç haftadır hiç kilo almadım.sona kadar böyle gidersem sanırım grek kalmayacak m bedene.binde ödem toplama kavramı var.senin gidişatın nasıl canım,kilo alım hızın falan.ona göre düşün.terziyle halledilir bisiydir belki.

Ya bilemedim ki ust kismi bol bol durdu. Pek sevemedim o yuzden.Ama onceden dogum yapanlar son haftalarda bile kilo alimi ve odem olabiliyor bir beden buyuk almak gerek diyor. Buarada ben de yaklasik 3haftadir 500gr almisim dikkat ediyorum zaten yediklerime ama son aylarda, hatta haftalarda alicaksin kiloyu diyorlar ablalarimiz :)) bende odem var fazlasiyla zaten, bakalim hayirlisi. Degistirmemeye karar verdim sanirim, pijama takimini m beden alcam. Bu da boyle olsun, paylasirim birazdan fotosunu:KK49:

Gunaydin herkese. Burasi aktif diye yazayim dedim geceden beri karnimin icinde tuhaf acima hissi var nasil tarif etsem bilemedim... Kizimda arada kimildiyo ama cok fazla oynamadi bu gece ondanda korktum biraz. Normalde cok hareketliydi. Boyle gobek deligi civarinda saginda solunda altinda ufak ufak igneler batirdilar sanki. Kasilmada nasil oluyo bilmiyorumki... Benzer seyler hissediyomusunuz kizlar karninizda?

Gunaydin herkese. Burasi aktif diye yazayim dedim geceden beri karnimin icinde tuhaf acima hissi var nasil tarif etsem bilemedim... Kizimda arada kimildiyo ama cok fazla oynamadi bu gece ondanda korktum biraz. Normalde cok hareketliydi. Boyle gobek deligi civarinda saginda solunda altinda ufak ufak igneler batirdilar sanki. Kasilmada nasil oluyo bilmiyorumki... Benzer seyler hissediyomusunuz kizlar karninizda?
Gunaydin canim. Gaz sancisi yada gerilmeden kaynakli olabikir mi acaba. Bazen bende de oluyor ama tas gibi oluyor karnim, gerginlikten ufak ufak karincalanmalar oluyor bir de. Telas yapicak bisi oldugunu sanmiyorm ama hareket konusunda ben biraz pimpirikliyim istersen bi saglik ocagina veya hastaneye ugra hareketlerine baksinlar icin rahatlamis olur.

Gecelik sabahligi Ankara Taurus avm Suwen magazasindan 75TL ye aldim kizlar. %50Indirm vardi. Ici yarim kollu. Usuyecek olursam evde, uzun polar sabahligim var onla kombin yaparim diye dusundum.

Eklentiler

• 20151021_080927.jpg
    20151021_080927.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 162
Gunaydin canim. Gaz sancisi yada gerilmeden kaynakli olabikir mi acaba. Bazen bende de oluyor ama tas gibi oluyor karnim, gerginlikten ufak ufak karincalanmalar oluyor bir de. Telas yapicak bisi oldugunu sanmiyorm ama hareket konusunda ben biraz pimpirikliyim istersen bi saglik ocagina veya hastaneye ugra hareketlerine baksinlar icin rahatlamis olur.
Ufaktan ishal gibiyim o yuzden olabilirmi acaba aynen tas gibi oluyo bazen benimde. ilk gebeligim o yuzden bilmiyorum bu kasilmalar falan nasil oluyo bi fikrin varmi? Oyle olsa anlamicam muhtemelen :KK43:

ogret_menim ogret_menim cim cok guzel seyler yapmissin hepsine yorum yazamadigm oluyor ama cok begeniyorm ellerine saglik :) fffunda fffunda cim senin de paylasimlarini bekliyoruz, buarada her kis bikac kez dusen biri olarak suan cok korkuyorum ben deaman diyim dikkat et sen de, gecmisolsun. Buarada bunlar da benim hastane odasi yatagima ve bebisin yatagina asilacak. Abimin esi yapti :KK49:

Eklentiler

• IMG-20151020-WA0016.jpg
    IMG-20151020-WA0016.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG-20151020-WA0017.jpg
    IMG-20151020-WA0017.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 168
Ufaktan ishal gibiyim o yuzden olabilirmi acaba aynen tas gibi oluyo bazen benimde. ilk gebeligim o yuzden bilmiyorum bu kasilmalar falan nasil oluyo bi fikrin varmi? Oyle olsa anlamicam muhtemelen :KK43:
Benim de ilk gebeligm cnm o yuzden kesin diildr fln diyemiyorm ama bagirsaklarinla ilgili bi problemden kaynaklidir muhtemelen, benim de telaslandigim durumlarda kasilma olsa anlarsin diyor herkes cunku

Oglene kadar kendini dinle biraz, evdeysen ayaklarini uzat dinlen, bebegin hareketleri de kontrol et baktin gecmiyor yada artiyor doktora bi gorun bence

Oglene kadar kendini dinle biraz, evdeysen ayaklarini uzat dinlen, bebegin hareketleri de kontrol et baktin gecmiyor yada artiyor doktora bi gorun bence
Artmiyo tam tersi gece daha coktu azaldi. Bebekde saglam bi vurdu ayaga kalkinca simdi.. iste insan korkunca biliyosun icine bi kurt dusuyo. Cok zor ismis bu hamilelik. Insan kendini dusunmuyo resmen bana bi tekme vursada rahatlasam diyo insan...

Artmiyo tam tersi gece daha coktu azaldi. Bebekde saglam bi vurdu ayaga kalkinca simdi.. iste insan korkunca biliyosun icine bi kurt dusuyo. Cok zor ismis bu hamilelik. Insan kendini dusunmuyo resmen bana bi tekme vursada rahatlasam diyo insan...
Bnm de var öyle agrılarım kremle masaj yapıyorum azalıyor bu haftalarda başladı özellikle cumartesi dr sorcm unutmazsam

ogret_menim ogret_menim cim cok guzel seyler yapmissin hepsine yorum yazamadigm oluyor ama cok begeniyorm ellerine saglik :) fffunda fffunda cim senin de paylasimlarini bekliyoruz, buarada her kis bikac kez dusen biri olarak suan cok korkuyorum ben deaman diyim dikkat et sen de, gecmisolsun. Buarada bunlar da benim hastane odasi yatagima ve bebisin yatagina asilacak. Abimin esi yapti :KK49:
Ben de böyle kurdele istiyorum cok güzel olmuş cnm

Sevgili Ocak anneleri...Hamileliğimizin başından beri iyi-kötü birçok şeyi paylaştık...Hemen hemen hamileliğimizi yarıladığımız şu günlerde,cinsiyetler öğrenildi,hazırlıklar başladı,heyecan artıp,zaman azalıyor...İstedim ki bebişlerimize aldığımız cicileri de burada paylaşalım...İndirimlerden birbirimizi haberdar edelim,bu anlamda da birbirimize faydamız dokunsun...Hem de karşılıklı fikir edinelim...Rabbim yavrularımızı da kucağımıza almayı,aldıklarımızı kullandırmayı nasip etsin...Hadi bakalım ilk paylaşımlar benden gelsin...Oğluşumun cicileri:21::21::21:[/QUO
Ama bunlar çok güzel. güle güle giydir sağlıkla sıhhatle inşallah:KK9::KK36::KK36:

Ohhh çok iyi olmuş,paylasimlar çoğaldıkça daha da sona geldiğimizi hissediyorum,hem de bizim kızların işleri azalıyor diyorum :KK66: yorgunluk oluyor alışverişte ben 10 gündür perişan oldum,arabam da yok Allah razı olsun babam lar gelip gelip otobüs duragindan aldılar.Bi yerden başlamak lazım.geceliginizin markasını da soyleyin,fotosunu da bekliyorum.Ben kayinvalidemi bekliyorum.o alacak :) bu arada kolonya siselerimiz :KK66:
canım kolonya şişelerinde çok şık ve uyumlu olmuş diğerleriyle maşallah , vala ben çok formdan düşmüşüm hamilelikte dün anladım eminönündeki eski hallerimden eser yoktu , senin maşallahın var nazar değmesin , ben daha yolun çokkk başındayım , bi şekilde bebişlerimizde nasipleri neyse onu kullanıcaklar diyorum strese girmemeye çalışıyorum =) Allah yardımcımız olsun :KK200:

Back