• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yoookk onu yaparım Tulu alıp ama yengem doğum yaptı omda wardi bu tül kapıyada yyapmışlardı hatta o hiç uğraşmadıhastane direk yyaptı da ondan demistim
Ha onu bilmiyordum.Ben hiç görmedim kendisi yapan hastane,ondan dedim canım.Sen de doğum yapacağın yere bir sor istersen,ona göre boşuna yapmamış olursun ;)

kurdelaları diktin mi canım , bende kendim yapıcam ama en çok dikişli işler kafamı kurcalıyo benim elimden gelmiyo makinamda yok , annemin de yaşı var biraz göz problemi de var eskiden olsa on numara yapardı da şimdi isteyemiyorum kıyamadığımdan , bulursam eminönünden hazır alıp yastığı , fiyonkları vs düz süslemesiz falan üstüne yapıştırmalı süslemeler yapıcam sanırım , hepsi çok güzel emeğinize sağlık anneciğin de senin de :KK5:
Kurdaleleri kendim diktim canım ama sadece ucundaki gizli dikisleri kendim diktim.diğer taraflarda dikilirdi elle ama annem hazır açmışken makineyi diktirdim.makine şart değil ,annecigine kiymazsin ;) yastigi da elinde yaparsın canım hiç endişe etme.yeterki malzemen olsun :)

arkadaşlar bir sürü foruma bakıyorum, valla bunun kadar faydalı bilgi olanı yok :) hepinize ayrı ayrı teşekkür bilgiler, site tavsiyeleri için... sevgiler, kolaylıklar...
Sana da kolay gelsin canım,maraton koşuyoruz zaman daralıyor,destek sart birbirimize...çok şükür herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ;)

image.jpeg
:KK54:Park yatağımız geldii

Kurdaleleri kendim diktim canım ama sadece ucundaki gizli dikisleri kendim diktim.diğer taraflarda dikilirdi elle ama annem hazır açmışken makineyi diktirdim.makine şart değil ,annecigine kiymazsin :KK66: yastigi da elinde yaparsın canım hiç endişe etme.yeterki malzemen olsun :)
Solak beceriksizligi var bende dikis nakista:KK48:ama bi cesaretlendim sen bole diyince hadi insallaah canim :)

Bunlar da benim hazırlıklar, her ne kadar keyifsiz olsam da

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    164,8 KB · Görüntüleme: 175
  • image.jpeg
    image.jpeg
    163,7 KB · Görüntüleme: 163
  • image.jpeg
    image.jpeg
    105,5 KB · Görüntüleme: 161
  • image.jpeg
    image.jpeg
    95,3 KB · Görüntüleme: 156
  • image.jpeg
    image.jpeg
    93,7 KB · Görüntüleme: 167
  • image.jpeg
    image.jpeg
    146,3 KB · Görüntüleme: 162
Ya bu kuvez tütüsü dediğimiz sey i hastane vermiyor mu hatta kapıyi da tulluyorlar bu beşiği de özelhastaneler yyapmıyor mu acabaaaa

günaydın.
Her hastane yapmıyor dıye bılıyorum, benimki mesela sadece kapı süsü veriyor onlar da gördüm biraz deforme olmuşlar. isim filan da yazmıyorlar. sadece pembe ya da mavı halka seklınde. ben yapıcam sonra da evdekı odasında kullanıcam kısmetse.

Ankara da cikrikcilar yokusundan tesbihlerini aldım 75 kurusa.kurdalelerini de ordan aldım incecik.keseleri ve uğur böceklerlerini suluhandan aldım 15 kurusa geldi tanesi.çok teşekkür ederiz canım.tesbihlerin rengiyle keserler aynı renk geldi sansima :)

çok güzel olmuşlar gerçekten allah dağıtmayı nasip etsin. ben de mevlütte tespihe kararlıyım. ama böyle külah gibi hunilere koyuyolar ya onlardan bulabilirsem alıcam, olmazsa seninki gibi yapıcam hoşuma gitti. :KK49:

Back