- 14 Kasım 2013
- 204
- 239
- 103
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Eki Görüntüle 1642486 Eki Görüntüle 1642486 Eki Görüntüle 1642487
Eki Görüntüle 1642491 Eki Görüntüle 1642492 Bende bebek yatağını perdeciye yaptıracağım.. Şapkayı kendim yaparım bu şekilde şapka lavanta keseleri de olacak...
Canım ayın 10 unda hastaneyi gezmeye gidicez o zaman ölçüsünü kendim alıcam.. Ama eltim fazladan pay yaptı zaten üstü lastikli oluyor oradaki ölçüye göre tırkılı iğne ile tutturmuştu. Fazla kalan payı içine vererek... Ben ölçüyü alınca yine yazarım burdan tabi her hastanedeki ölçü aynı mı bilemiyorum.. Çok fark etmez sanırım , en kötü ihtimalle eltimin yaptığı da bir çözümdü...Peki yatağın ölçülerini nasıl yaptırıcaksın eni boyu filan. Biliyosan bize de soylesen süper olur ben de kendim yapmayı planlıyorum
Bende butik bebeden alışveriş yapıyorum sürekli gecikiyor.. İlk siparişte mail attım.. İkinci gecikince aradım . Soğuk bir kız çıktı ''ürünlerden birinin tedarik edilmesini bekliyoruz'' dedi. Sanki satıcı ben alıcı oymuş gibi.. Ben kusura bakmayın falan beklerken birden öyle olunca onu iptal edelim o zaman dedim... Öyle geldi... Yani geliyor gelmesine ama hep gecikiyor.. Söylediklerinden en az 3 gün gecikmeli geliyor..Butikbebeden memnun Musun benim 13 gün önce yaptığım sipariş hala gelmedi :/
Ben de hastaneye gidince kendim alicam 3 hafta sonra.özelde mi yapacaksın doğumu.devlette de alırsın gerçi ölçüleri kendin cnmPeki yatağın ölçülerini nasıl yaptırıcaksın eni boyu filan. Biliyosan bize de soylesen süper olur ben de kendim yapmayı planlıyorum
Bende butik bebeden alışveriş yapıyorum sürekli gecikiyor.. İlk siparişte mail attım.. İkinci gecikince aradım . Soğuk bir kız çıktı ''ürünlerden birinin tedarik edilmesini bekliyoruz'' dedi. Sanki satıcı ben alıcı oymuş gibi.. Ben kusura bakmayın falan beklerken birden öyle olunca onu iptal edelim o zaman dedim... Öyle geldi... Yani geliyor gelmesine ama hep gecikiyor.. Söylediklerinden en az 3 gün gecikmeli geliyor..
kızlar araya girecem amma bilin istedim. ağustos sonu butikbebeden bişiler aldım 3 al 2 öde. ürünlerden biri yokmuş yine aynı ücret kampanyadan yararlanamıomuşum. iptal edin o zaman dedim. siteden inceledim iptal gözüküo. ama extre bi geldi çatır çatır almışşlar parayı iade yokk. aradım kusura bakmayın pos cihacımız bozuktu bu ay yapalım iadenizi sipariş no nuz neydi dio. aramasam iade etmeyecekler. iyi kontrol edin derim iade işlemleriniz varsa..Butikbebeden memnun Musun benim 13 gün önce yaptığım sipariş hala gelmedi :/
Teşekkür ederiz canım bilgilendirdigin için.anladığım kadarıyla azıcık gevsekler.ben hiç isinamadim orayakızlar araya girecem amma bilin istedim. ağustos sonu butikbebeden bişiler aldım 3 al 2 öde. ürünlerden biri yokmuş yine aynı ücret kampanyadan yararlanamıomuşum. iptal edin o zaman dedim. siteden inceledim iptal gözüküo. ama extre bi geldi çatır çatır almışşlar parayı iade yokk. aradım kusura bakmayın pos cihacımız bozuktu bu ay yapalım iadenizi sipariş no nuz neydi dio. aramasam iade etmeyecekler. iyi kontrol edin derim iade işlemleriniz varsa..
şimdiye kadar bayada alışveriş yaptım. ürünlerim teslim edildi. sorun olmadı. ilk defa böle bir şey yasadım.. takbini yaparsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.Teşekkür ederiz canım bilgilendirdigin için.anladığım kadarıyla azıcık gevsekler.ben hiç isinamadim oraya
bende bebitof alıcam sanırım canım netten baktım beğendim modellerini , güle güle sağlıkla kullanın inşallah=)Merhaba kızlar bende iki nevresim takımı aldım n 11 den taç brielle çok güzel geldi yumusacik. Yikadim hiç renk değişikliği falan da olmadı fiyatlar da çok iyi 30-50 TL arası. Yeni doğan ve hablularimi da kayinwalidem bebitof aldirmis denizciden çok güzel gelmişler almak isteyenlere bebitof güzel bir marka hem de çok pahalı degil
Bebitof iyi bi seçim olmuş canım.ben de bebitof ali cam hem fiyatı uygun hem de yeri güzel.karaca home un banyo setlerine bakicam bir de.bakım ürünü konusunda da,şampuan ve vücut şampuani chicco alacağım.ablam yıllardır kullanıyor.araştırdık sebamedde falan bpa var.eskiden onu kullaniyordu.bpa olduğunu keşfedince chiccoya geçtik.ben de oğluma kullanacağım insaAllah.ıslak mendil de kesinlikle uni baby yeni dogan.burun aspiratoru otri bebe alacağım.tırnak makası tarak gibi şeyleri de chicco düşünüyorum.bebek çantası almayacağım.sırt çantası kullanacağım.aklıma şu an bebek bakımı ile ilgili bisi gelmiyor başka.kafana takılan başka malzeme varsa sor canım.İnşallah canım sağlıkla kullanalım. Biberon olarak da bebedor aldım ama su gaz yapmayanlardan alacağım bir de galiba. Bide bakım ürünü olarak ne alacağına karar veremedim yanı hangi marka nivea seba med üni baby dalın hangisi iyi alan war mi yada bilen
Canım fotoğraf çekimi esnasında giydirecegim ben.ilk çıktığında giymesine gerek yok.fotoğrafı çeken ablam olacağı için sürekli yanımızda olacak.biz ne zaman kendimizi ayarlarsak giyim kuşam o zaman çeker.ama fotoğrafçı tutacak san ilk onları giydirip pozunu verip postaliyorsun fotografciyi :) çekimler de doğum öncesi doğum ani ve doğum sonrası şeklinde yapılıyor.ama yanından birileri cekecekse ne zaman istersen giydirkızlar şu süslühastane setleri var ya bebişler için , onları ne zaman giydirmeyi düşünüyosunuz? ilk kıyafet olarak mı hastaneden çıkarken mi ? normal doğum olursa bir gece kalınıyomuş neyi ne zaman giydiririm fotoğraf çekimi ne zaman yapılır her sey bitmiş gibi oturmuş bunları düşünüyorum =)
çok güzeller canım,fikirler de çok güzel...Hepsini çok be-ğen-dim...Krem ben de yapacağım ama maliyeti epey indirgeyerek...küçük krem kavanozları alıcam 40 cc lik...onlara koyup süsleyeceğim,kapağında da Hoşgeldin Arın yazacak.benim ayrıntım çok çünki,ne kadar az maliyet o kadar iyi...Bu hafta Ankara da olacağım,paylaşırım oradan alacağım hammaddeleriKızlar Sırayla söylüyorum kapı süsümüz Nasıl bir kaç oynama olacak üstünde :)
Alttaki kokulu taşlar kutularda verilecek gelenlere mavi kurdeleli olarak :)
Kürdanları lokumlara batırıp lokumları keselere koyacağız öyle ikram edeceğiz :)
Takı yastığının mavisini sipariş verdim :)
Plastik kadeh aldım süslemesini kendim yapacağım bir paket Çiçek aldım :)
Çikolatalar da böyle olacak kağıtların üstünde hoşgeldin alp yazacak bazılarına kuş kondurulacak :))
Bir de size fikir olsun diye kuzenim madame cocodan el kremleri almış keselemiş süsünü de kendisi yapmış gelenlere hediyelik olarak vermiş üç gün önce doğum yaptı kendisi epiduralle doğumdan üç saat sonra aradığımda makyaj yapıyormuş :))
Hepsi cok guzel canım malzemeleri takı taştığını nerden alıyorsun bizede söyleKızlar Sırayla söylüyorum kapı süsümüz Nasıl bir kaç oynama olacak üstünde :)
Alttaki kokulu taşlar kutularda verilecek gelenlere mavi kurdeleli olarak :)
Kürdanları lokumlara batırıp lokumları keselere koyacağız öyle ikram edeceğiz :)
Takı yastığının mavisini sipariş verdim :)
Plastik kadeh aldım süslemesini kendim yapacağım bir paket Çiçek aldım :)
Çikolatalar da böyle olacak kağıtların üstünde hoşgeldin alp yazacak bazılarına kuş kondurulacak :))
Bir de size fikir olsun diye kuzenim madame cocodan el kremleri almış keselemiş süsünü de kendisi yapmış gelenlere hediyelik olarak vermiş üç gün önce doğum yaptı kendisi epiduralle doğumdan üç saat sonra aradığımda makyaj yapıyormuş :))
Canım aldıklarının fotolarını yollarmisin . Bende uyku seti bakıyorum ama içime sinen olmadı oda beyaz olacağı icin acık mavi tonlarında bakıyorumMerhaba kızlar bende iki nevresim takımı aldım n 11 den taç brielle çok güzel geldi yumusacik. Yikadim hiç renk değişikliği falan da olmadı fiyatlar da çok iyi 30-50 TL arası. Yeni doğan ve hablularimi da kayinwalidem bebitof aldirmis denizciden çok güzel gelmişler almak isteyenlere bebitof güzel bir marka hem de çok pahalı degil
Ben Avon temsilcisiyim acaba ordan mı alcam daha ucuza gelir of çok heyecanlı böyle hazırlıklar.bide süslü hastane çıkışları erkek bebekler icin çok taslı pullu geliyor bana. Beğendiğiniz ornekler var mı banada yardım edinçok güzeller canım,fikirler de çok güzel...Hepsini çok be-ğen-dim...Krem ben de yapacağım ama maliyeti epey indirgeyerek...küçük krem kavanozları alıcam 40 cc lik...onlara koyup süsleyeceğim,kapağında da Hoşgeldin Arın yazacak.benim ayrıntım çok çünki,ne kadar az maliyet o kadar iyi...Bu hafta Ankara da olacağım,paylaşırım oradan alacağım hammaddeleri
Ben henüzuyku seti aalmafim sadece nevresim takımı aldım. N 11 de bebek nevresim takımı deyince çok seçenek çıkıyor. Gitti gidiyor be hepsi brradada da var benzerleri ama n 11 hızlı geldiğinden ben onu tercih ettim.Canım aldıklarının fotolarını yollarmisin . Bende uyku seti bakıyorum ama içime sinen olmadı oda beyaz olacağı icin acık mavi tonlarında bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?