• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım aldıklarının fotolarını yollarmisin . Bende uyku seti bakıyorum ama içime sinen olmadı oda beyaz olacağı icin acık mavi tonlarında bakıyorum

İşte bunlar canım.

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-12-12-18-15.png
    Screenshot_2015-09-12-12-18-15.png
    314 KB · Görüntüleme: 120
  • Screenshot_2015-09-10-18-29-40.png
    Screenshot_2015-09-10-18-29-40.png
    624 KB · Görüntüleme: 109
  • Beğen
Reactions: Bdd
Takı yastığını kokulu taşları yaptırdığım yere yaptırıyorum süsleme için çiçekleri de tesadüfen bir bijuterinin önünden geçerken çiçeklerden oluşan bir taç gördüm kırmızı taktım çok hoşuma gitti mavisini yapar mısınız dedim olur dediler çiçeklerden de bir kaç paket sipariş ettim kadehlere kullanırım diye :)

Takı yastığını kokulu taşları yaptırdığım yere yaptırıyorum süsleme için çiçekleri de tesadüfen bir bijuterinin önünden geçerken çiçeklerden oluşan bir taç gördüm kırmızı taktım çok hoşuma gitti mavisini yapar mısınız dedim olur dediler çiçeklerden de bir kaç paket sipariş ettim kadehlere kullanırım diye :)

Kokulu taşları ne kadara yaptırıyorsun? Bende yaptrmak istiyorum da arastırıyorum suan:D

Canım fotoğraf çekimi esnasında giydirecegim ben.ilk çıktığında giymesine gerek yok.fotoğrafı çeken ablam olacağı için sürekli yanımızda olacak.biz ne zaman kendimizi ayarlarsak giyim kuşam o zaman çeker.ama fotoğrafçı tutacak san ilk onları giydirip pozunu verip postaliyorsun fotografciyi :) çekimler de doğum öncesi doğum ani ve doğum sonrası şeklinde yapılıyor.ama yanından birileri cekecekse ne zaman istersen giydir :KK66:
aslında fotoğrafçı tutmak istemiyorum fotoğraf makinamız var yanımdan birilerine çektiririm muhtemelen cnm bende senin gibi düşünüyordum ama bir seremoni düzeni var mı diye sorayım dedim =) ilk giydirilen kıyafetleri de çok güzel olsun istiyorum almadım daha karar veremiyorum hastane çıkışlarına =)

arkadaşlar bu arada istanbulda oturan var mı ? bebişin alışverişi için eminönüne gitmeye değer mi ? netteki fiyatlardan daha ucuz ise ordan almayı düşünüyorum

arkadaşlar bu arada istanbulda oturan var mı ? bebişin alışverişi için eminönüne gitmeye değer mi ? netteki fiyatlardan daha ucuz ise ordan almayı düşünüyorum

Ben nete güvenemiyorum yaa özellikle boyutları konusunda çiçek alıcam baby shower için ama demetler bi küçük bi büyük. görüp alıp ölçmek en iyisi. tabi havalar kötü olmadan ve ağırlaşmadan.

Kızlar Sırayla söylüyorum kapı süsümüz Nasıl bir kaç oynama olacak üstünde :)
Alttaki kokulu taşlar kutularda verilecek gelenlere mavi kurdeleli olarak :)
Kürdanları lokumlara batırıp lokumları keselere koyacağız öyle ikram edeceğiz :)
Takı yastığının mavisini sipariş verdim :)
Plastik kadeh aldım süslemesini kendim yapacağım bir paket Çiçek aldım :)
Çikolatalar da böyle olacak kağıtların üstünde hoşgeldin alp yazacak bazılarına kuş kondurulacak :))
Bir de size fikir olsun diye kuzenim madame cocodan el kremleri almış keselemiş süsünü de kendisi yapmış gelenlere hediyelik olarak vermiş üç gün önce doğum yaptı kendisi epiduralle doğumdan üç saat sonra aradığımda makyaj yapıyormuş :))
canım hepsi çok cici bayıldım , krem fikri çok iyiymiş =)

Ben nete güvenemiyorum yaa özellikle boyutları konusunda çiçek alıcam baby shower için ama demetler bi küçük bi büyük. görüp alıp ölçmek en iyisi. tabi havalar kötü olmadan ve ağırlaşmadan.
evet dimi gitmek lazım bende süslemeleri yapmaya başlamalıyım artık herşeyi kendim yapmak istiyorum çünkü , en geç haftaya bu işi çözmem lazım =) kim önce giderse bilgi versin o zaman canım hazırlıklı olalım bari gitmeden =)

İdil bebe den uyku setimi de aldım kizlarr krem aldım rengini de sade ama çok hoşuma gitti
Funna baby almışsın.ışte budur ;) ben çok seviyorum funna baby.odasını alınca biz de funna baby alicaz büyük ihtimalle.güle güle kullanın canım.ben çok beğeniyorum bu bear modelini.

Funna baby almışsın.ışte budur :KK66: ben çok seviyorum funna baby.odasını alınca biz de funna baby alicaz büyük ihtimalle.güle güle kullanın canım.ben çok beğeniyorum bu bear modelini.
Neeten baktim funna baby yaziyor ama uyku seti uzerinde idil baby yaziyor mali cok iyi canim bence de al yumusacik benim bile yatasimgeldi wallaaa ama idil baby genel olarak pahali ya

Ay
Neeten baktim funna baby yaziyor ama uyku seti uzerinde idil baby yaziyor ama idil baby genel olarak pahali ya
Aynen canım hem de nasıl,ben şimdi Ankaradan ucuz ıdil baby satan yerlere bakicam.hastane çıkışı falan al cam.paylasirim burdada neyi ne kadara aldım.senin uyku seti funna baby canım,çok güzel dokusu.begeniyorum ben.

Ben genelde bebitof aldım havlulari yeni doganlari battaniyeleri. Bakım setini de Chicco aldım tavsiyen uzerine. Lansinoh krem ve süt sağma makinesi aldım. Ufak tefek kıyafetleri de cıvıl den alacağım. Cıvıl güzel bence çok çeşit war. Sende at ewet aldıklarını begenilerini paylaş bizimle canım benim.

Ben genelde bebitof aldım havlulari yeni doganlari battaniyeleri. Bakım setini de Chicco aldım tavsiyen uzerine. Lansinoh krem ve süt sağma makinesi aldım. Ufak tefek kıyafetleri de cıvıl den alacağım. Cıvıl güzel bence çok çeşit war. Sende at ewet aldıklarını begenilerini paylaş bizimle canım benim.
süt sağma makinasını manuel mi aldın cnm elektrikli mi

Ay

Aynen canım hem de nasıl,ben şimdi Ankaradan ucuz ıdil baby satan yerlere bakicam.hastane çıkışı falan al cam.paylasirim burdada neyi ne kadara aldım.senin uyku seti funna baby canım,çok güzel dokusu.begeniyorum ben.
cnm selam, ben ulusta çıkrıkcılar yokuşunda sirinler bebe diye bir magaza keşfettim, çok uygun fiyata satıyorlar yok yok orda, bu seti 130 tl'ye aldım iyi indirim yapıyorlar toplu alınca , bunun dışında bir sürü malzeme daha aldım, ayrıca çıkrıkçılar yokuşunun yukarısında bir kumaşçı buldum, oradan da battaniyelik ve nevresimlik kumaşlar aldım diktiricem, çok güzel desenleri var vakit bulduğumda hepsini yükleyeceğim

Eklentiler

• İDİL-BABY-ORGANİC-10-LU-.jpg
    İDİL-BABY-ORGANİC-10-LU-.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 741
yatak pierre cardin karolina modelini arıyorum, 60 * 120 ölçüleri kapıdan geçişi kolay olsun diye 70 yerine 60 almak daha iyi olacak, ucuz satan magaza bulma zamanı artık:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Eklentiler

• 96400141861287772574.jpg
    96400141861287772574.jpg
    209,5 KB · Görüntüleme: 730
Back