• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kizceler sohbete katilcam.ama şu an çok yorgunum.6 da indim otobusten 8 buçukta alışverişe çıktım :) aldıklarımı paylasiyim biraz uyuyim okuyup okuyup yorum yapi cam :) Alisverisimizin ilk günü...ve ekleyemedigim bi kaç bisi daha var.

Eklentiler

• IMAG0322.jpg
    IMAG0322.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 197
  • IMAG0320.jpg
    IMAG0320.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 181
  • IMAG0319.jpg
    IMAG0319.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 178
  • IMAG0318.jpg
    IMAG0318.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 178
  • IMAG0317.jpg
    IMAG0317.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 186
  • IMAG0315.jpg
    IMAG0315.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 196
Kizceler sohbete katilcam.ama şu an çok yorgunum.6 da indim otobusten 8 buçukta alışverişe çıktım :) aldıklarımı paylasiyim biraz uyuyim okuyup okuyup yorum yapi cam :) Alisverisimizin ilk günü...ve ekleyemedigim bi kaç bisi daha var.
Canım hepsi çok güzel havlu setini nerden Ve kaça aldin

Kızlar ıdil baby 5li hastane çıkışı 40 tl,aziz bebe tulum şapka 25 tl,babybal 5li takım 15 tl,otri bebe burun aspratoru ve 10 yedek ucu 25 tl,mamino tarak seti 15 tl,uni baby yenidogan 3lu 13 tl,artı 3lu çorap 5 tl,ıdil baby 3 lu çorap 8 tl,dr browns cam 125 ml biberon 30 tl,bebitof havlu bornoz seti 40 tl,yıkama torbası 5 tl,emzik kutusu 10 tl.pantolonlar 5er tl.fiyatları fikir olsun diye yazdım.pantolon aldım bi kaç fazla.kendime lohusa geceligi falan alcam artık.bebise bakım seti,uyku seti,bez falan kaldı.bu hafta onları da halledecegim ins.

Kızlar ıdil baby 5li hastane çıkışı 40 tl,aziz bebe tulum şapka 25 tl,babybal 5li takım 15 tl,otri bebe burun aspratoru ve 10 yedek ucu 25 tl,mamino tarak seti 15 tl,uni baby yenidogan 3lu 13 tl,artı 3lu çorap 5 tl,ıdil baby 3 lu çorap 8 tl,dr browns cam 125 ml biberon 30 tl,bebitof havlu bornoz seti 40 tl,yıkama torbası 5 tl,emzik kutusu 10 tl.pantolonlar 5er tl.fiyatları fikir olsun diye yazdım.pantolon aldım bi kaç fazla.kendime lohusa geceligi falan alcam artık.bebise bakım seti,uyku seti,bez falan kaldı.bu hafta onları da halledecegim ins.
Hepsi çok güzel güle güle kullan canimm

yatak pierre cardin karolina modelini arıyorum, 60 * 120 ölçüleri kapıdan geçişi kolay olsun diye 70 yerine 60 almak daha iyi olacak, ucuz satan magaza bulma zamanı artık:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
annesi hastane cikislarin cok guzel,gule gule kullanin.ben de gorgulu bebe den aldim urunleri.en uygun orda.idil baby de baya uygun/hatta kutusuz bi iki modeli vardi 10 parca 80 liraya.oraya da bakmani oneririm.sirinler bebeye de ugrarim tabi...70lik park yatak da geciyor kapidan bilgin olsun,bizzat denenmistir :KK59::KK59::KK59: senin park yataga da bakarim gittigim yerlerden uygun bulursam soylerim canim.

annesi hastane cikislarin cok guzel,gule gule kullanin.ben de gorgulu bebe den aldim urunleri.en uygun orda.idil baby de baya uygun/hatta kutusuz bi iki modeli vardi 10 parca 80 liraya.oraya da bakmani oneririm.sirinler bebeye de ugrarim tabi...70lik park yatak da geciyor kapidan bilgin olsun,bizzat denenmistir :KK59::KK59::KK59: senin park yataga da bakarim gittigim yerlerden uygun bulursam soylerim canim.

cnm görgülü nerde bakayım oraya da ben de idilin normal setlerini hiç bilmiyorum, doğrudan organik olanı aldm ben, park yatak bizim kapılardan dolayı geçmeyecek kapılarımızı yeni yaptrdk ve eski kapıların üstüne geçirme yapıldığı için eni daraldı 2-3 cm ile yetişmiyor :mad: pierre cardin satan bir yer görürsen bana da haber verirsen ben de gideyim bakayım senin cicilerin devamını da bekliyoruuuzzz:rolleyes::KK72::KK9:

Canım güle güle kullansın kuzucuk, hepsi çok güzel :) Buarada Görgülü Bebe Dikmen Caddesi üzerinde de var ben de oraya bakıcam haftasonu, Dikmene yakın oturan varsa bilginiz olsun. Lohusa pijama ve gecelik takımlarını uzun kollu mu alcaksınız yoksa yarım kollu mu, beğendiğim modeller hep yarım kollu benim. Sabahlıkları da yarım kollu. Üşür müyüm acaba? Gerçi polar sabahlığım var onu giyerim en kötü üşürsem de, kararsız kaldım.

Canım çok güzelmiş ama tam kışın ortasında doğum yapacağız, ben bu nedenle uzun kollu ve daha kalın şeylere bakıyorum, birde zaten çok üşüyorum doğumdan sonra vücut ısısı baya düşüyormuş ...

Haklısın canım, lohusa pijamaları çok kadınsı geliyor bana tesadüf beğendiklerim de yarım kollu oluyoır :) neyse ben de kalın bakayım olmassa, hastane sıcak olsa da eve geldiğimde de üşürüm belki

Haklısın canım, lohusa pijamaları çok kadınsı geliyor bana tesadüf beğendiklerim de yarım kollu oluyoır :) neyse ben de kalın bakayım olmassa, hastane sıcak olsa da eve geldiğimde de üşürüm belki
Canım esasen lohusa pijaması adı altında bakmıyorum hoş daha beğendiğim çıkmadı ama..:) Genel olarak uzun kollu ve kalın pijamalara bakıyorum :))) Yani ne bileyim ben çok üşüyecekmişim gibi düşünüyorum evde bile olsam :)))

Canım esasen lohusa pijaması adı altında bakmıyorum hoş daha beğendiğim çıkmadı ama..:) Genel olarak uzun kollu ve kalın pijamalara bakıyorum :))) Yani ne bileyim ben çok üşüyecekmişim gibi düşünüyorum evde bile olsam :)))
Doğumdan sonra üşünebilir zaten doğumhane sonrası falan. Neyse yine çıkar ben de uzun kollulara bakayım olmassa

merhaba kızlar
Doğum sonrasında dağıtmak ikram etmek için neler yapmayı düşünüyorsunuz.Ne yapsam bir türlü karar veremiyoruım kendim yapmak istiyorum fikirlerinizi bekliyorummmm

2015325151412_cats2734.jpg
Canım güle güle kullansın kuzucuk, hepsi çok güzel :) Buarada Görgülü Bebe Dikmen Caddesi üzerinde de var ben de oraya bakıcam haftasonu, Dikmene yakın oturan varsa bilginiz olsun. Lohusa pijama ve gecelik takımlarını uzun kollu mu alcaksınız yoksa yarım kollu mu, beğendiğim modeller hep yarım kollu benim. Sabahlıkları da yarım kollu. Üşür müyüm acaba? Gerçi polar sabahlığım var onu giyerim en kötü üşürsem de, kararsız kaldım.
ben orandayım, dikmen yakın bana oraya gideyim tam adresini biliyormsn? Bir de ben hastane için kendime kısa kollu gecelik aldım ama boyunu uzun aldım ki bacaklarım üşümesin diye :rolleyes:, sabahlığı da var sabahlığı da çok uzun kollu değil üşürsem giyer katlarım kollarını yukarı kadar :KK53:, natavegada myhamile diye bir mağaza var ordan aldım 130 tl
serum takılırsa diye uzun kollu önermiyorlar, evde kullanım için ise uzun kollu pijama takımı aldım.

Doğumdan sonra üşünebilir zaten doğumhane sonrası falan. Neyse yine çıkar ben de uzun kollulara bakayım olmassa
Canım ben sabahlikli gecelik bakıyorum.içi kısa dışı uzun kollu.fotoğraf çekimi için.sezeryan falan olursam pantolonun lastiği rahatsız eder diye düşündüm birde.bondy markanın modelleri güzel.ekru veya vizon ali cam.net ten bi bak istersen.

Back