• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Maalesef çok pahalı.. Biz hastane ile anlaşabilirsek hastanenin çekmesini istiyoruz en azından doğum anını... Geri kalanını kardeşimin en yakın arkadaşı fotoğrafçı ona çektireceğiz o çekim evde olacak daha rahat oluyormuş...
Bu arada tarak fikri çok iyiymiş :KK57::KK57::KK57:...Niye benim aklıma böyle şeyler gelmez...
Bende listemi en yakın zamanda paylaşırım, seninkine bayıldım doğrusu...
Çok tişikkür ediyorum canım,senin listeni de bekliyorumm en kısa zamanda ;) Ben boştayım ya durmadan aklıma bişiy geliyo :)

burda da hoşuma giden örnekler var kızlar,hem kız hem erkek için :KK66:
Eki Görüntüle 1642486 Eki Görüntüle 1642486 Eki Görüntüle 1642487
Çok tişikkür ediyorum canım,senin listeni de bekliyorumm en kısa zamanda :KK66: Ben boştayım ya durmadan aklıma bişiy geliyo :)
y.jpg kotlu-patikli-ayicikli-fiyonklu-altin-yastigi.jpg Bende bebek yatağını perdeciye yaptıracağım.. Şapkayı kendim yaparım bu şekilde şapka lavanta keseleri de olacak...

Kızlar ben biberon ve emzik konusunda markaya karar verdim fakat kaç tane hangi boydan alacağımı bilemiyorum. Dün kuzenimin 1,5 yaşında oğlu var ona sordum.2 adet yeterli birde su için en ufaklardan al dedi ama ben yine de size sormak istedim..

Kızlar ben biberon ve emzik konusunda markaya karar verdim fakat kaç tane hangi boydan alacağımı bilemiyorum. Dün kuzenimin 1,5 yaşında oğlu var ona sordum.2 adet yeterli birde su için en ufaklardan al dedi ama ben yine de size sormak istedim..

Canım ben Philps Avent in cam biberonunu ve emziğini almayı düşünüyorum. Henüz bakmadım ama netten gördüğüm kadarıyla 120ml cam biberon ilk etapta gerek olursa yeter sanırım. Sonrasında yetmez ise bi büyüğünü de alırım. İnşallah mama vermek durumunda kalmayız hiç gerek olmaz. Arkadaşım ben biberon hiç kullanmadım dedi o yüzden iki tane birden almamaya karar verdim ben. Buarada Dr.Browns u da öneriyorlar içerisindeki pipetimsi aparat bebek de gaz yapmayı önlüyormuş ama inceleme fırsatım oldu pek anlayamadım sistemini ona da bak istersen.

Deneyimli anneler bilgilendirin biiiziiiii, sizin önerilerinizi alırsak daha iyi olur. :21:

Benim de kafamda 3 marka var canım.mimijumi,dr browns bi de avent...boyut konusu da 120 ml yeter ilk etapta,süt de versek mama da versek küçücük bebek büyük boyuta gerek yok bence.bi de gerek olmazsa boşuna almış olu caz.bi tane alsak yeter diye düşünüyorum.ilk 6 ay su vermiycegimize göre su için de gerek yok.ben bi tane 120 ml ali cam.köyde yaşamıyoruz,ihtiyaç olursa göndeririz babaları bida aldiririz:KK59::KK59::KK59:

peki bu biberonlar dar ağızlı geniş ağızlı diye ayırıyorlar onu neye göre alacağız bilginiz var mı ?
yenidoğan bi bebek anne sütüne alışacağı için anne göğsüne yakın biberonlar tercih ediliyor artık canım...bebek anne göğsünden vazgeçmesin,soğumasın diye...Bir de gaz yapmayan özellikte olması önemli,bebek alırken biberondan hava yutabiliyor,gaz sancısı çekebiliyor...Alırken bu özelliklere dikkat etmeni öneririm...

Benim de kafamda 3 marka var canım.mimijumi,dr browns bi de avent...boyut konusu da 120 ml yeter ilk etapta,süt de versek mama da versek küçücük bebek büyük boyuta gerek yok bence.bi de gerek olmazsa boşuna almış olu caz.bi tane alsak yeter diye düşünüyorum.ilk 6 ay su vermiycegimize göre su için de gerek yok.ben bi tane 120 ml ali cam.köyde yaşamıyoruz,ihtiyaç olursa göndeririz babaları bida aldiririz:KK59::KK59::KK59:
bn bugün avent 125ml sipariş verdim emzikte nuk kauçuk aldım öylesine avent düşünüyorum emziğinide silikon olandan. arkdşıma sordum kaç ml alayım biberonu diye mama vereceksende 4 ölçek koyuyorsun onada 125ml yetiyor dedi. 1 yaşına kdr yeter hayli hayli dedi o yüzden 1 tane 125 aldım bende
60725651-1442998799-24941966_1.jpg
8710103496120_1.jpg

Kızlar eşime alttaki linki attım çok güzelmiş diye,

http://urun.n11.com/bebek-biberon/mimijumi-120ml-anne-memesi-hissi-veren-biberon-P49171897
Daha uygunu var anne memesiz diye alttakini göndermiş :KK48: çok hoşuma gitti ama kullanan oldu mu bilmiyorum.

http://urun.n11.com/bebek-biberon/c...utm_content=104_233_3229&utm_term=web_product
Ben bunu gördüm de silikonunu beğenmedim sanki diye hatırlıyorum.yanlis da hatırlıyor olabilirim canım.şeklen güzel ama.mimi jumiye yakın :)

Ben bunu gördüm de silikonunu beğenmedim sanki diye hatırlıyorum.yanlis da hatırlıyor olabilirim canım.şeklen güzel ama.mimi jumiye yakın :)

Hımmm, mimijumiyi bilmiyordum ben de sen yazınca baktım çok hoşuma gitti de Chicco nunki de daha uygun cidden :) bi incelemek lazım tabi silikonu iyi değilse almam ben de

yenidoğan bi bebek anne sütüne alışacağı için anne göğsüne yakın biberonlar tercih ediliyor artık canım...bebek anne göğsünden vazgeçmesin,soğumasın diye...Bir de gaz yapmayan özellikte olması önemli,bebek alırken biberondan hava yutabiliyor,gaz sancısı çekebiliyor...Alırken bu özelliklere dikkat etmeni öneririm...
gaz için arkadaşlarım dr. browns u önerdi gerçekten etkili diye. sadece aklıma ağız kısmı takılmıştı :)

Selam
Biberon konusunda her markayı denemiş biri olarak 125 lik dr brown ilk 6 ay için mükemmel seçim
Sonraki 6 ay için chicco seyehat biberonu on numara
1 yaş sonrası için avent natural 125 lik ve büyük boy aynı anda işe yarıyor

Kauçuk emikler biberon ıçları çokkkkk rahat ama sürekli değişmesi gerek çünkü çürüme yapıyorlar aklınızda olsun

Back