• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba arkadaşlar aldıklarınız çok güzel maşallah ben daha hiç bir şey almadım daha çok erken bir de bebekler çok çabuk büyüyor çok bir şey almayı düşünmüyorum ben son ay alıp gidecem doğuma inşallah:)

Kıyamam yaa,ne geride kalması canım...Alınacak bi sürü şey çıkıyor...Cebinde para olduktan sonra bebek alışverişi bi iki günde halledilir bişiy bence hiç üzülmeeee :) bakacam şimdi ben de o sitelere bişiler varmı bize uygun.
Bak bakalım kuzu ama ben gerçekten son günlerde strese girdim... Çalışınca hiç vaktim kalmıyor maalesef.. Bugüne kadar aldıklarım hep internetten aldıklarım ama herşey internetten de alınmıyor.. Bu aralar benim sabunları kokulu taşları bitirmem gerekiyordu ama hala bekliyor hepsi.. :KK61:

Bak bakalım kuzu ama ben gerçekten son günlerde strese girdim... Çalışınca hiç vaktim kalmıyor maalesef.. Bugüne kadar aldıklarım hep internetten aldıklarım ama herşey internetten de alınmıyor.. Bu aralar benim sabunları kokulu taşları bitirmem gerekiyordu ama hala bekliyor hepsi.. :KK61:

Selamlarr.
Bende çalışıyorum maalesef ve vaktim olmuyor ama kokulu taşlar hediyelikler için erken değil mi yoksa ben mi gevşek davranıyorum bilemedim ki :KK43:

Ay o kokulu sabunları taşları hiç hatırlatma canım...Benim zerre hazırlığım yok süslemelerle ilgili...Ama konsepte karar verdim lazım olacakları not aldım,haftaya Ankara'ya gideceğim kısmetse,ordan halledicem malzemeleri,evde otururken de bi yandan yapacağım inşaAllah...Biz tatil dönüşü İzmire uğrayacaktık,bebe malzemelerinin alası senin memleketinde,şanslısın ki bi sürü mağaza var orda,doğum izninde çıkar alırsın nolcak...Bi de ben şeyi soracaktım,o kurabiyeler ne kadar dayanıyor,doğumdan ne kadar önce yapmak lazım ki bozulmasın?

Selamlarr.
Bende çalışıyorum maalesef ve vaktim olmuyor ama kokulu taşlar hediyelikler için erken değil mi yoksa ben mi gevşek davranıyorum bilemedim ki :KK43:
3 ay varki dahaaa kuzum,gevşek olduğunu düşünme bence...Ben sona bırakmak istemiyorum,hani sonradan bişiy gelirse aklıma yaparım eksiklerimi farkederim diye...bi de o malzemeler kuruyacak paketlenecek falan,yavaş yavaş yapıyım diye...son aya da bırakılabilir diye düşünüyorum.

Günaydın arkadaşlar butik bebe de Pierre cardin hastane çıkışları var yedek almak isteyenler varsa fiyatları baya uygun gibi... Ayrıca Unnado da baby corner var ...
Ben alınanları görünce şaşırıyorum bende baya geride kaldım gibi...

Yok cnm ya hiç öyle düşünme. Ben de hastane çıkışı, bikaç zıbın, beğendiğim takımlar dışında pek bişi almadım henüz. Çalışınca da zor oluyor zaten. Alacaklarımızı belirledik büyük oranda, çıkar alırız ogret_menim ogret_menim in de dediği gibi bikaç günde ne olacak sanki :21: Daha çoğumuz başlamadık süsleme işlerine, sen malzemelerini al istersen iyice ağırlaşmadan, yavaş yavaş başlarsın yapmaya :)

Ay o kokulu sabunları taşları hiç hatırlatma canım...Benim zerre hazırlığım yok süslemelerle ilgili...Ama konsepte karar verdim lazım olacakları not aldım,haftaya Ankara'ya gideceğim kısmetse,ordan halledicem malzemeleri,evde otururken de bi yandan yapacağım inşaAllah...Biz tatil dönüşü İzmire uğrayacaktık,bebe malzemelerinin alası senin memleketinde,şanslısın ki bi sürü mağaza var orda,doğum izninde çıkar alırsın nolcak...Bi de ben şeyi soracaktım,o kurabiyeler ne kadar dayanıyor,doğumdan ne kadar önce yapmak lazım ki bozulmasın?

Ben konsepte karar veremedim henüz hatta yardımlarınıza ihtiyacım var bu konuda :( Hastane odası süslemesini gelinimiz yapıcak kapı süsü..vs ama ben de kurabiye, lavanta kesesi, küçük şişelere şekerlemeler falan yapıcam. Doğuma ve sonrasında gelenler için bi defter süslicem bişiler yazsınlar hatıra kalır diye. Haftaya gidip malzemeleri alıcam, izne ayrıldığımda da başlicam çalışmalara. Buarada kurabiyeyi ne kadar yakın tarihte yaparsan okadar iyi olur ogret_menim ogret_menim cim, bozulmuyorlar aslında güzelce paketleyip saklarsan ama yinede yakın tarih olması iyi olur. Ben arkadaşlarıma yaptıklarımı doğumdan bi hafta önce yapmıştım.

Selamlarr.
Ben sadece ağırlaşmadan yapmak istiyorum birde baya bir şey var yapmak istediğim ondan strese girdim.. Kafa da karışık biraz. Tam konsepte karar veriyor sonra vazgeçiyorum ondan kaynaklanıyor birazda...

Kurabiyeler bozulmuyor canım. Ben burada resimlerini paylaştığım kurabiyeleri 1,5 sene önce eltime yapmıştım ve hala bende ki duruyor. Zaten yenmiyor onlar saklıyorsun... O yüzden yapabilirsin bence sakıncası yok... Tabi eltim son ana bırakma yoksa elin ayağın birbirine giriyor yapmak istediklerini yapamıyorsun falan dedi.. Ben herşeyimi de tek başıma yapacağım için stres oldum...

Kurabiyeler bozulmuyor canım. Ben burada resimlerini paylaştığım kurabiyeleri 1,5 sene önce eltime yapmıştım ve hala bende ki duruyor. Zaten yenmiyor onlar saklıyorsun... O yüzden yapabilirsin bence sakıncası yok... Tabi eltim son ana bırakma yoksa elin ayağın birbirine giriyor yapmak istediklerini yapamıyorsun falan dedi.. Ben herşeyimi de tek başıma yapacağım için stres oldum...

Canım kurabiyeler bozulmuyor, benim nikah kurabiyelerim halen duruyor ama işte arkadaşıma doğum için yaptıklarımın hepsini yemiş verdiği insanlar :-). O yüzden mümkün olduğunca geç yapılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum herkes saklamıyor, yiyedebiliyor :)

Canım kurabiyeler bozulmuyor, benim nikah kurabiyelerim halen duruyor ama işte arkadaşıma doğum için yaptıklarımın hepsini yemiş verdiği insanlar :-). O yüzden mümkün olduğunca geç yapılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum herkes saklamıyor, yiyedebiliyor :)
Evet maalesef merak edip yiyenler oluyor :kk77: Tabi o zaman sana katılıyorum canım kimseyi zehirlemeden atlatmak lazım o sürecio_O

Ay nası güldüm,kurabiyeler yensin istiyorum ben:)hatıra kalabilecek o kadar şey olacak ki,onu da yeyiversinler diye düşündüm...çikolata ve şekeri ayrıca dağıtılacak tabi...Kapı süsünü büyük ihtimalle ahşap çerçeve yapacağım,ona tam karar vermedim,yapacaklarımla ilgili bi liste yazıyım da belki yapacak arkadaşlara fikir olur alınacaklar konusunda...

1.hastane masası için masa örtüsü süslü
2.masa üstüne konacak yapay çiçekler
3.katlı servislikler
4.şekerleri sunacak,tepsi ya da kutu
5.küçük şişelerde kolonya
6.çikolata tepsisi,kurabiye tepsisi
7.Lohusa şerbeti bardağı ve karaf için süsleme
8.mevlid için tesbih
9.hastanedeki bebek yatağı çevresini süsleme
10.hastane anne yatak başı ve ucu süsleme
11.hastane yatağına örtü ve yastık
12.takı yastığı
13.bebek için süslü tulum,şapka,ellik
14.lohusa tacı ve terliği
15.eşim,nineler,dedeler,teyze,hala,dayı ve kuzenler için üstünde dede,baba vb yazan rozetler,ayrıca fotoğraf çekiminde eşim de papyon takacak :)
16.lohusa tarağı ve havlusu(Şu ana kadar kimsede görmedim)
17.bebek anı defteri ve kalemi
18.lavanta kesesi takmak için ağaç
19.kapı süsü
hatırladıklarım bunlar,aklıma gelen olursa yazarım...

Bu arada kızlar doğum hikayesi yaptırmak istiyorum burda 1000-1500 fiyat çektiler,bi doğum parası dedik aboooo,vazgeçtik tabi:KK57::KK57::KK57: profesyonel makine aldık kendimiz yapıcaz çekimi :KK58::KK58::KK58:

burda da hoşuma giden örnekler var kızlar,hem kız hem erkek için ;)

Eklentiler

• $551528_537276219657559_1031961911_n.jpg
    $551528_537276219657559_1031961911_n.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 1.935
  • $ImageUploadedByKadÃ-±nlar KuluÃ-Ë-buÃ-Ë-1405024417.363481.jpg
    $ImageUploadedByKadÃ-±nlar KuluÃ-Ë-buÃ-Ë-1405024417.363481.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 773
  • 2014-Yenidoğan-Bebek-Hastane-Odası-Süsleme-7.jpg
    2014-Yenidoğan-Bebek-Hastane-Odası-Süsleme-7.jpg
    151,6 KB · Görüntüleme: 9.042
  • 2014-Yenidoğan-Bebek-Hastane-Odası-Süsleme-10-500x500.jpg
    2014-Yenidoğan-Bebek-Hastane-Odası-Süsleme-10-500x500.jpg
    84,6 KB · Görüntüleme: 4.734
  • 2014-Yenidoğan-Bebek-Hastane-Odası-Süsleme-11.jpg
    2014-Yenidoğan-Bebek-Hastane-Odası-Süsleme-11.jpg
    149,3 KB · Görüntüleme: 4.573
  • 10698717_811912618875509_1119228616144967464_n.jpg
    10698717_811912618875509_1119228616144967464_n.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 2.061
  • 20140723_105218.jpg
    20140723_105218.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 597
Ay nası güldüm,kurabiyeler yensin istiyorum ben:)hatıra kalabilecek o kadar şey olacak ki,onu da yeyiversinler diye düşündüm...çikolata ve şekeri ayrıca dağıtılacak tabi...Kapı süsünü büyük ihtimalle ahşap çerçeve yapacağım,ona tam karar vermedim,yapacaklarımla ilgili bi liste yazıyım da belki yapacak arkadaşlara fikir olur alınacaklar konusunda...

3.katlı servislikler
8.mevlid için tesbih
12.takı yastığı
15.eşim,nineler,dedeler,teyze,hala,dayı ve kuzenler için üstünde dede,baba vb yazan rozetler,ayrıca fotoğraf çekiminde eşim de papyon takacak :)
19.kapı süsü

Bu arada kızlar doğum hikayesi yaptırmak istiyorum burda 1000-1500 fiyat çektiler,bi doğum parası dedik aboooo,vazgeçtik tabi:KK57::KK57::KK57: profesyonel makine aldık kendimiz yapıcaz çekimi :KK58::KK58::KK58:

Hayyy maşallahhh sen çok detay düşünmüssün kuzu, ama ben de yapıcam bi kısmını bakalım inşallah :) Liste için teşekkür ederiz buarada baya güzel olmuş. Malzemeleri Suluhandan mı alıcaksın baya çeşit var orada. Ama netten de alabilirsin daha uygun diyor arkadaşlar. Benim kafam karışık :KK22:

Hayyy maşallahhh sen çok detay düşünmüssün kuzu, ama ben de yapıcam bi kısmını bakalım inşallah :) Liste için teşekkür ederiz buarada baya güzel olmuş. Malzemeleri Suluhandan mı alıcaksın baya çeşit var orada. Ama netten de alabilirsin daha uygun diyor arkadaşlar. Benim kafam karışık :KK22:
Suluhana bakıcam ilk,Samanpazarında da bi iki yer var Suluhandan ucuz...Bazı şeylerde Suluhan cidden kazık.çeşit çok sadece,bazılarını da netten alcam...İkincide bu denli ayrıntı düşüneceğimi sanmıyorum ama,ilk çocuk heves ediyorum,napimmmmmm :) Düğünümde askıya aldığım şeyler vardı,yapamadığım şeyler sırf sinirden stresten...Bebeğime yapacağım inş..

Suluhana bakıcam ilk,Samanpazarında da bi iki yer var Suluhandan ucuz...Bazı şeylerde Suluhan cidden kazık.çeşit çok sadece,bazılarını da netten alcam...İkincide bu denli ayrıntı düşüneceğimi sanmıyorum ama,ilk çocuk heves ediyorum,napimmmmmm :) Düğünümde askıya aldığım şeyler vardı,yapamadığım şeyler sırf sinirden stresten...Bebeğime yapacağım inş..

Yap tabiki canım, ben de yapıcam Allah izin verirse.. Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah minnoşlar :) O zaman alınca benim de haberim olsun mu, kayınvalidemle çıkıcaz biz de haftaya falan ne nerde uygun öğrenmiş olurum sayende :)

3.katlı servislikler
8.mevlid için tesbih
12.takı yastığı
19.kapı süsü

Maalesef çok pahalı.. Biz hastane ile anlaşabilirsek hastanenin çekmesini istiyoruz en azından doğum anını... Geri kalanını kardeşimin en yakın arkadaşı fotoğrafçı ona çektireceğiz o çekim evde olacak daha rahat oluyormuş...
Bu arada tarak fikri çok iyiymiş :KK57::KK57::KK57:...Niye benim aklıma böyle şeyler gelmez...
Bende listemi en yakın zamanda paylaşırım, seninkine bayıldım doğrusu...

Yap tabiki canım, ben de yapıcam Allah izin verirse.. Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah minnoşlar :) O zaman alınca benim de haberim olsun mu, kayınvalidemle çıkıcaz biz de haftaya falan ne nerde uygun öğrenmiş olurum sayende :)
Tabiki haber veririm canım,Ankara benim mekanımmm :) Amin canım,sağlıkla bekliyoruz beyfendi ve hanımefendileri ;)

Back