- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Çok tişikkür ediyorum canım,senin listeni de bekliyorumm en kısa zamandaMaalesef çok pahalı.. Biz hastane ile anlaşabilirsek hastanenin çekmesini istiyoruz en azından doğum anını... Geri kalanını kardeşimin en yakın arkadaşı fotoğrafçı ona çektireceğiz o çekim evde olacak daha rahat oluyormuş...
Bu arada tarak fikri çok iyiymiş...Niye benim aklıma böyle şeyler gelmez...
Bende listemi en yakın zamanda paylaşırım, seninkine bayıldım doğrusu...
Eki Görüntüle 1642486 Eki Görüntüle 1642486 Eki Görüntüle 1642487burda da hoşuma giden örnekler var kızlar,hem kız hem erkek için
Çok tişikkür ediyorum canım,senin listeni de bekliyorumm en kısa zamandaBen boştayım ya durmadan aklıma bişiy geliyo :)
ahaa,çok hoşmuş bu değişik :)Eki Görüntüle 1642486 Eki Görüntüle 1642486 Eki Görüntüle 1642487
Eki Görüntüle 1642491 Eki Görüntüle 1642492 Bende bebek yatağını perdeciye yaptıracağım.. Şapkayı kendim yaparım bu şekilde şapka lavanta keseleri de olacak...
ilk kez senden duyuyorum canım...kızlar bebekcaddesi.com diye bi site var hiç duydunuzmu yada alışveriş yaptınız mı ?
Kızlar ben biberon ve emzik konusunda markaya karar verdim fakat kaç tane hangi boydan alacağımı bilemiyorum. Dün kuzenimin 1,5 yaşında oğlu var ona sordum.2 adet yeterli birde su için en ufaklardan al dedi ama ben yine de size sormak istedim..
Benim de kafamda 3 marka var canım.mimijumi,dr browns bi de avent...boyut konusu da 120 ml yeter ilk etapta,süt de versek mama da versek küçücük bebek büyük boyuta gerek yok bence.bi de gerek olmazsa boşuna almış olu caz.bi tane alsak yeter diye düşünüyorum.ilk 6 ay su vermiycegimize göre su için de gerek yok.ben bi tane 120 ml ali cam.köyde yaşamıyoruz,ihtiyaç olursa göndeririz babaları bida aldiririzKızlar ben biberon ve emzik konusunda markaya karar verdim fakat kaç tane hangi boydan alacağımı bilemiyorum. Dün kuzenimin 1,5 yaşında oğlu var ona sordum.2 adet yeterli birde su için en ufaklardan al dedi ama ben yine de size sormak istedim..
yenidoğan bi bebek anne sütüne alışacağı için anne göğsüne yakın biberonlar tercih ediliyor artık canım...bebek anne göğsünden vazgeçmesin,soğumasın diye...Bir de gaz yapmayan özellikte olması önemli,bebek alırken biberondan hava yutabiliyor,gaz sancısı çekebiliyor...Alırken bu özelliklere dikkat etmeni öneririm...peki bu biberonlar dar ağızlı geniş ağızlı diye ayırıyorlar onu neye göre alacağız bilginiz var mı ?
bn bugün avent 125ml sipariş verdim emzikte nuk kauçuk aldım öylesine avent düşünüyorum emziğinide silikon olandan. arkdşıma sordum kaç ml alayım biberonu diye mama vereceksende 4 ölçek koyuyorsun onada 125ml yetiyor dedi. 1 yaşına kdr yeter hayli hayli dedi o yüzden 1 tane 125 aldım bendeBenim de kafamda 3 marka var canım.mimijumi,dr browns bi de avent...boyut konusu da 120 ml yeter ilk etapta,süt de versek mama da versek küçücük bebek büyük boyuta gerek yok bence.bi de gerek olmazsa boşuna almış olu caz.bi tane alsak yeter diye düşünüyorum.ilk 6 ay su vermiycegimize göre su için de gerek yok.ben bi tane 120 ml ali cam.köyde yaşamıyoruz,ihtiyaç olursa göndeririz babaları bida aldiririz
bn instagramdan takip ediyorum sitesinde baktım ama bana pahalı geldi butikbebe'den yapıyorum bn alışverişimi bugün 2. siparişimi verdim tavsiye ederim.kızlar bebekcaddesi.com diye bi site var hiç duydunuzmu yada alışveriş yaptınız mı ?
Ben bunu gördüm de silikonunu beğenmedim sanki diye hatırlıyorum.yanlis da hatırlıyor olabilirim canım.şeklen güzel ama.mimi jumiye yakın :)Kızlar eşime alttaki linki attım çok güzelmiş diye,
http://urun.n11.com/bebek-biberon/mimijumi-120ml-anne-memesi-hissi-veren-biberon-P49171897
Daha uygunu var anne memesiz diye alttakini göndermişçok hoşuma gitti ama kullanan oldu mu bilmiyorum.
http://urun.n11.com/bebek-biberon/c...utm_content=104_233_3229&utm_term=web_product
Ben bunu gördüm de silikonunu beğenmedim sanki diye hatırlıyorum.yanlis da hatırlıyor olabilirim canım.şeklen güzel ama.mimi jumiye yakın :)
gaz için arkadaşlarım dr. browns u önerdi gerçekten etkili diye. sadece aklıma ağız kısmı takılmıştı :)yenidoğan bi bebek anne sütüne alışacağı için anne göğsüne yakın biberonlar tercih ediliyor artık canım...bebek anne göğsünden vazgeçmesin,soğumasın diye...Bir de gaz yapmayan özellikte olması önemli,bebek alırken biberondan hava yutabiliyor,gaz sancısı çekebiliyor...Alırken bu özelliklere dikkat etmeni öneririm...
bn instagramdan takip ediyorum sitesinde baktım ama bana pahalı geldi butikbebe'den yapıyorum bn alışverişimi bugün 2. siparişimi verdim tavsiye ederim.
memnun kaldım cnm kumaşlarını falan çok beğendim bnmde 15.gün falan gelmişti. şimdi dün 2.siparişimi verdim 7-14 ekim teslimat süresi yazıyor normal yani gelir:)Butikbebeden memnun Musun benim 13 gün önce yaptığım sipariş hala gelmedi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?