- 23 Nisan 2015
- 1.764
- 2.116
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
Düşün yani her indirim,indirim demek diil ki :)))) Ben de beğeniyorum bu arabayı,kullanmadım doğal olarak hiç alan birileri bize de yorum yapacak artık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşün yani her indirim,indirim demek diil ki :)))) Ben de beğeniyorum bu arabayı,kullanmadım doğal olarak hiç alan birileri bize de yorum yapacak artık...
Kipa bizim burda yok biz almadık bebek arabası canım daha.Hanımlar kipada bebek ürünlerinde yüzde 70 indirim vardı. Beşli uzun kollu zıbını 21 tlye aldık :)
Bu arada bebek arabası olarak kraft twist eco düşünüyoruz. Bu modelden alan var mı?
Ben ilk kızımda kanguru kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.. Kangurunun içindeki bebekleri gördükçe sanki işkence çekiyorlarmış gibi geliyor.. Ama yine de kullanan tecrübeli annelerin fikrini almakta fayda varDoğru haklısınız... Ben gittiğimde de çeşit çok azdı. Bebeğime aldığım ilk ürünler bunlar oldu
Bu arada kanguru almak mantıklı mı sizce? Ya da şimdiden almaktansa ihtiyaç duyulursa mı alınmalı?
Şunu çok beğendim, uzun süreli kullanılıyormuş...
http://www.annelutfen.com//urun/mom...rce=criteo&utm_medium=banner&utm_campaign=cpc
Aynı düşünüyorum ben de.sanki çocuk orda sıkışıyor da bogulacakmis,ya da dusecekmis gibi geliyor.Ama bi yandan da ozenmiyorum degil.Arabaya pusetini koyup gezdirmek daha özenli sankiBen ilk kızımda kanguru kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum.. Kangurunun içindeki bebekleri gördükçe sanki işkence çekiyorlarmış gibi geliyor.. Ama yine de kullanan tecrübeli annelerin fikrini almakta fayda var
ohoooo,maşaAllah....Alacak bişiy kalmamış canım :))))
maşallah seni görünce kendimi garip hissettim :)))
MaşAllah canım sen bitirmişsin bile :))) güle güle giysin bebişin inşAllah...
Oyyy maşaAllah,geride filan değilsin canım,daha 3 ay var kısmetse çok cicilermiş aldıkların,güle güle giydir inş..Bunlarda benim aldıklarım... Biraz geriden geliyoruz galiba :)))
Eki Görüntüle 1641991
canım ben baktım bulamadım,mothercare???daha gecen hafta indirimdeydi markafoni de,yine mi girmiş ?Kızlarr gunaydın, Markafonide mothercare indirimde. 5'li body ler falan baya uygun bi bakın isterseniz..
Kıyamam yaa,ne geride kalması canım...Alınacak bi sürü şey çıkıyor...Cebinde para olduktan sonra bebek alışverişi bi iki günde halledilir bişiy bence hiç üzülmeeee :) bakacam şimdi ben de o sitelere bişiler varmı bize uygun.Günaydın arkadaşlar butik bebe de Pierre cardin hastane çıkışları var yedek almak isteyenler varsa fiyatları baya uygun gibi... Ayrıca Unnado da baby corner var ...
Ben alınanları görünce şaşırıyorum bende baya geride kaldım gibi...