Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende özdilekten bambu türü bornoz takımı aldım. içinde şapkalı bornozu, başlıklı havlu saç havlusu ve kesesi var. satan kişi 3- 4 yaşında kadar kullanırsın bu takımı dedi. bornozu zaten 1 yaşına felan anca kullanırsın dedi genelde başlıklı havlu kullanılıyormuş .

Canim cok guzel hepsi gule gulw giysin bebisin. Carters markaya bayılıyorum zaten hem kaliteli hem de cok cici. Site ismi verebilirsen biz de bakalim olur mu?
teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun inşallah.. cartersın kendi sitesine giriyorum..face de arkadaşlar var alım ayapan onlara sipariş veriyorum getirtiyorlar..faceden güveilir satıcı istersen özelden yardımcı olurum

ooo çok şanslısınız siz abinin Amerika da olması ne demek ben olsam toplar alırdım her şeyi güzel bir indirim dönemi :) özellikle black frıday günleri oluyor ya onların süper indirimler oluyor :)

Bunları da bugün zaradan aldım bu sezon Zara indirimi bize ya kısmet olur yada olmaz.. Ocağın ilk haftası indirime Girdiği için.. Sezon da dayanamadım aldım 3 takım diğerleri de nasip artık

Eklentiler

• image.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 199
dün akşamda bunları sipariş verdim.. kendime engel olamıyorum resmen :) artık kıyafet alışverişini bırakıp bebek araç gereçlerine geçersem süper olacak

Eklentiler

• 115A258_Coral.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 196
  • 115A258_Coral_1.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 179
  • 115A258_Mint.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 185
  • 115A258_Mint_1.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 172
  • 351G031_Default.jpg
    137,5 KB · Görüntüleme: 183
  • 351G032_Default.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 179
  • cn9774836.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 191
  • cn9822386.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 189
  • cn9824369.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 210
Bunları da bugün zaradan aldım bu sezon Zara indirimi bize ya kısmet olur yada olmaz.. Ocağın ilk haftası indirime Girdiği için.. Sezon da dayanamadım aldım 3 takım diğerleri de nasip artık
Valla hepsine bayıldım,maşaAllah dedim hep bakarken...Rabbim içinde görmeyi nasip etsin kuzunu....Özelden bana da yazar mısın o aracı arkadaşı,benim abim doğuma gelecek gibi ama o zamana kadar çatlarım bişi almadan

Ole bisey varsa banada söyleyin canım
nim

Bunlar aliexpresten geldi

Eklentiler

• image.jpg
    159,9 KB · Görüntüleme: 218
  • image.jpg
    162,1 KB · Görüntüleme: 202
  • image.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 200
  • image.jpg
    171,3 KB · Görüntüleme: 219
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…