- 4 Nisan 2015
- 1.148
- 845
- 73
- 34
- Konu Sahibi ogret_menim
-
ya yerim onun minnak kollarını aslında bornoz dediğim hani şu kapşonlu havlular varya onlardandıama kapşonu hayvanlı olsun
teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun inşallah.. cartersın kendi sitesine giriyorum..face de arkadaşlar var alım ayapan onlara sipariş veriyorum getirtiyorlar..faceden güveilir satıcı istersen özelden yardımcı olurumCanim cok guzel hepsi gule gulw giysin bebisin. Carters markaya bayılıyorum zaten hem kaliteli hem de cok cici. Site ismi verebilirsen biz de bakalim olur mu?
ooo çok şanslısınız siz abinin Amerika da olması ne demek ben olsam toplar alırdım her şeyi güzel bir indirim dönemi :) özellikle black frıday günleri oluyor ya onların süper indirimler oluyor :)Ben anladım zati fotoğrafı yakınlaştırdım da baktım,burnuma bi Amerika kokusu geldiAbim Amerikada benim,bize de ablam aracılık edip getiriyor oraya gittiğinde:))Doğum zamanı abim gelirse araç gereçlerini bile getirmeyi düşünüyorum.Çok güzeller canım güle güle kullanın
ilk aşamada bornozdan ziyade havlular daha kullanışlı olacaktır hemen sarmak açısındanarkadaşlar sevimli bornoz arıyorum var mı aldığınız cici bişeyler
Her derde deva bebek alışverişi bana da iyi geliyor araştırmak bakmak.. Güzel sağlıklı Günler'de kullansın prenses inşallahYatağımda baş ağrısından kıvranırken kız'çeme bişeyler sipariş ederken bulmuşum kendimi
Her derde deva bebek alışverişi bana da iyi geliyor araştırmak bakmak.. Güzel sağlıklı Günler'de kullansın prenses inşallah
Nerden sipariş verdin canimdün akşamda bunları sipariş verdim.. kendime engel olamıyorum resmen :) artık kıyafet alışverişini bırakıp bebek araç gereçlerine geçersem süper olacak
Cartersın Amerika'daki sitesinden seçiyorum face den aracı arkadaş sipariş veriyor ama her gün fiyatlar da değişiklik oluyor yeni kampanyalar oluyorNerden sipariş verdin canim
Canım aracı derken? Direk Türkiye'ye yollamıyorlar mıCartersın Amerika'daki sitesinden seçiyorum face den aracı arkadaş sipariş veriyor ama her gün fiyatlar da değişiklik oluyor yeni kampanyalar oluyor
Aynen katılıyorumTam zamanı canım , daha sonra yorucu olur senin için... Fırsatı kaçırma hemen git:)
Canım bebitof diye bi marka var,hem uygun fiyatlı hem de güzel yapısı bak buradan istersenarkadaşlar sevimli bornoz arıyorum var mı aldığınız cici bişeyler
Çok ayıp ama,üzümü gördük bağını da söyleKizlarrr kizima 50 kuruşa mayo aldim
Valla hepsine bayıldım,maşaAllah dedim hep bakarken...Rabbim içinde görmeyi nasip etsin kuzunu....Özelden bana da yazar mısın o aracı arkadaşı,benim abim doğuma gelecek gibi ama o zamana kadar çatlarım bişi almadanBunları da bugün zaradan aldım bu sezon Zara indirimi bize ya kısmet olur yada olmaz.. Ocağın ilk haftası indirime Girdiği için.. Sezon da dayanamadım aldım 3 takım diğerleri de nasip artık
nimValla hepsine bayıldım,maşaAllah dedim hep bakarken...Rabbim içinde görmeyi nasip etsin kuzunu....Özelden bana da yazar mısın o aracı arkadaşı,benim abim doğuma gelecek gibi ama o zamana kadar çatlarım bişi almadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?