- 30 Temmuz 2013
- 467
- 640
- 103
- Konu Sahibi ogret_menim
Canım ben ücretsiz izne ayrılacak olmama rağmen almayi düşünüyordum,sezeryanda ilk etapta süt gelmiyor ya,arkadaşım sutunu makineyle cektirmisti bebeği emzirmeyi denedikten sonra...hele çalışan bayana illaki lazım.ha tabi bebek emmezse direk mama yedirmek zorunda kalanlar ya da bebeği erkenden sütten kesilen anneler var,direk rafa kaldiriyorlar,örnek:ablam...bu olumsuz örnek tabi,bence almak lazım,hem temizliğini falan da yaparsın önceden,kullanıma hazır olur,elin ayağına dolasmaz.en iyi markaları secmissin,bana ablam verecek,alacak olsam ben de o markalara yogunlasmistim
Haklısın canım, önceden alayım madem. Buarada Lansinoh alıcam sanırım, kullananlar çok memnun olduklarını söylüyorlar Dün bi arkadaşımla alınması gerekenleri konuşurken İstanbul yolunda Acity ile Tepe Home arasından girice Citygross diye bi market olduğunu söyledi. Prima Premium Care bebek bezleri dışarda 37tl iken orda 22 tl imiş, Ünibaby yenidoğan ıslak mendiller falan da acaip indirimliymiş. Yolum düşerse o tarafa uğrayıp biraz stok yapıcam. Sen de Ankara'ya gelcem diyordun bi bak istersen :) Ankara'da olanlara duyurulur!