- 3 Ocak 2014
- 517
- 743
- 53
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Aliexpress ten alışveriş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım.. Kıyafetler konusunda çok emin olamıyorum çin malı korkutuyor beni... Nasıl geldi kalitesi canım..Bunlar aliexpresten geldi
Aynı soruyu ben soracaktım tam da,zaten babanın ismi de Hüseyin,yoksa biz kardeş miyiz,kanım da kaynıyor ,seviyorum daAliexpress ten alışveriş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım.. Kıyafetler konusunda çok emin olamıyorum çin malı korkutuyor beni... Nasıl geldi kalitesi canım..
Ayyyy kuzu her an herAynı soruyu ben soracaktım tam da,zaten babanın ismi de Hüseyin,yoksa biz kardeş miyiz,kanım da kaynıyor ,seviyorum da
Canım bak unnado da slumbersac marka havlular 19,90 tl. Fransız markası... Yorumları da okudum iyi... %100 pamuktamam haber verbizim burda sadece avmlerden alışveriş yapabiliyorum, gezilecek başka rahat yer maalesef yok, ulus kızılay var ama tek başına gitmen hele de hamile iken çok zor, insanlar çok saygısız ben kızılaya biri bana çarpar düsersem diye korkudan gidemiyorum ya pazar günü eşimle burada acity outlete gittik orası bile cehennem yeri gibiydi kalabalıktan hiçbişi bakamadığım gibi nefesim daraldı bayılacak gibi oldum zor attım kendimi, tuvalet desen ayrı sıkıntı o yüzden daha az kalabalık avmlere gitmeyi tercih ediyorum, sonra da hiç indirim bulamıyorum
Bebişin ismi belli mi bilmiyorum ama bunları görünce paylaşmak istedim:)aslında bornoz dediğim hani şu kapşonlu havlular varya onlardandıama kapşonu hayvanlı olsun
çok cicilermiş sagol canım paylaştığın için Çınar düşünüyoruz bakalımBebişin ismi belli mi bilmiyorum ama bunları görünce paylaşmak istedim:)
https://www.unnado.com/kidomino?ad_...n&time_in=80&gclid=CNHsiq6UgMgCFUJAGwodXswEnw
bakıyormmCanım bak unnado da slumbersac marka havlular 19,90 tl. Fransız markası... Yorumları da okudum iyi... %100 pamuk
Bende korkmuştum ama kalitesi güzel geldi canım beğendim.Aliexpress ten alışveriş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım.. Kıyafetler konusunda çok emin olamıyorum çin malı korkutuyor beni... Nasıl geldi kalitesi canım..
Hayır malesef istanbul da mağazası var ama sezonda çok PahalıCanım aracı derken? Direk Türkiye'ye yollamıyorlar mı
Amin canım,senin bebiş de hayırlıca gelsin güzel ciciler giysin inşaAllah...Kızlar çok güzel şeyler almışsınız.Rabbim güzel günler günlerde giymeyi nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım bebişin...Biz de sürekli fazla kıyafet almama konusunu konuşuyoruz,özellikle ilk aylarda,isabet olmuş yorumunmerhaba anne adayları yazdıklarınızı tek tek okudum bende anne adayı ve 4 aylık yeğen sahibi olarak deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim yeğenim sayesinde bayağ staj yapmış oldum çünkü.
Öncelikle çok fazla kıyafet almayın derim ben çünkü o kadar çabuk büyüyorlar ki bazılarını hiç giydiremiyorsunuz bazılarını sadece bir hafta giydirebildik malum ucuz değil hiçbiri öncelikle bir onlu bir beşli hastane çıkışı ve bir kaç zıbın yeterli internetten alışveriş yapabildiğimiz için çocuğun kilosuna göre daha sonra alınabilir, marka olarak bibaby i tavsiye edebilirim yumuşacık ikincisi Allah korusun ama en azından beşli prematüre hastane çıkışı alıp hazırlamak lazım bizim elimiz ayağımıza dolaşmıştı erken gelince.
battaniye konusuna gelince ben penye kadife triko hepsinden almayı düşünüyorum ama en kullanışlı triko delikli olanlarmış bebeğin gece battaniyeyi yüzüne çekme riskine karşı, ben çilekten kırk küsur liraya aldım bir tane çok şeker tavsiye ederim fiyatı uygun geldi
oda evet ilk başta çok elzem olmasa da eviniz müsaitse gerçekten gerekli çünkü o kadar çok eşyası oluyor ki o bıcırıkların koyacak yer bulamıyorsunuz odası olursa düzeniniz olur yine çilekteki indirim çok iyi indirimsiz ürünlerle arasındaki fiyat farkı yarı yarıya tek fark işçilikmiş benim araştırmalarıma göre de kalite olarak gerçekten iyi ve avantajlı benim kızımında bir odası var artık
havlu yeterli bornoza hiç gerek yok ama havlunun başlıklı olması gerçekten işe yarıyor
bebek arabası konusunda çok kararsızım sizin tavsiyelerinizi de merak ediyorum ablam kraft twist eco kullanıyor travel sistem o çok memnun ama bana ana kucağı biraz küçük gibi geliyor 4 ayda çocuğun ayakları sallanmaya başladı bana birazda ağır gibi geldi hala araştırmalarım sürüyor
ana kucağı olarak tiny love 3 ü birarada ana kucağını çok beğendim çokta iyi yorumlar var ama hem çok fazla sallanmıyor hemde çok pahalı gerçi şu anda e bebekte 100 lira hediye çeki var kaçırmasam mı bilemedim
aklıma gelenler şimdilik bu kadar sizde araştırmalarınızı paylaşırsanız sevinirim ayrıca bayram boyunca e bebekte 250 lira alışverişe 50 lira hediye çeki var yararlanmak isteyenlere duyurulur
vavvvv,aldın mı çöp kovasını,tebrik ederimmm :)))) Bende alcam yaaa...Bi de zbınların markası ne?Güle güle kullanın canım...Eki Görüntüle 1637842 Eki Görüntüle 1637843 E bebekteki kampanyadan yararlanmak icin aldıklarımdan bazıları
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın,ben de havlu arayışındayım şu ara...Bebitof tan alıcam bi tane...Bi tane de Baby Aspen den..Sen baya uyguna almışsın..Umarım beklediğin gibi çıkar...Beşiktaşı severim ayrıcaKızlar bunları butikbebe.com dan sipariş ettim. Henüz elime geçmedi babam eşim fanatik Beşiktaşlı olduğu için hastane çıkışı aldım beşiktaşlı. Bahar aylarında ancak dışarı çıkabileceğimiz için 3-6 ay Polar aldım. Patiklerin şirinliğine kapılıp sepete ekledim:)) Bir de iki tane havlu aldım 14.99 fiyatı 40 tl den inmiş Gözüme hoş gözüktü fazla renkli olmadığı için kimyasal boya riski de az havlu derdinden de kurtuldum. Son olarak bir de kız bebişler için Şirin bir kapı süsü bizimki erkek ama belki size fikir verir :)
Aldım canım cop poşetlerinin kokularına bayıldım 2 pakette büyüklerinden poşet aldım artık bana baya yeter. Zıbınlari 5 li pakette aldım 6 aylık aldım anca yaza giyer markası baby kıdsvavvvv,aldın mı çöp kovasını,tebrik ederimmm :)))) Bende alcam yaaa...Bi de zbınların markası ne?Güle güle kullanın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?