- 30 Temmuz 2013
- 467
- 640
- 103
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Aynen cnm bakalim gorcezDoğumgünleri de yakın bebelerin,belki aynı gün doğarlar bi de ordan bağlantı oldum mu tamamdırilk günler bebek tahriş olmasın diye durmadan değiştiriliyor altı,hani bu bezler nemi içine hapsediyodu
Canim cok guzel hepsi gule gulw giysin bebisin. Carters markaya bayılıyorum zaten hem kaliteli hem de cok cici. Site ismi verebilirsen biz de bakalim olur mu?Hoşbuldum canım... Cicilerimiz Amerika'dan geldi carters marka.. Face de aracı arkadaş var o yardımcı oluyor almam için.. Çok güzel indirimler oluyor takip etmek gerek... Her zaman uygun değil fiyatlar yani.. Anlık günlük saatlik indirimler yapıyor yurtdışı siteleri.. Örneğin 5 li badi setleri bana 42 tl ye geldi.. Hem kaliteli hem farklı hem uygun tavsiye edilir.. Evet bebek Arabası olarak araştırmak da fayda var biraz daha .. Yalnız casual storm da en Hoşuma giden şeyi baston şeklinde katlanabilmesi oldu..
Ben anladım zati fotoğrafı yakınlaştırdım da baktım,burnuma bi Amerika kokusu geldiHoşbuldum canım... Cicilerimiz Amerika'dan geldi carters marka.. Face de aracı arkadaş var o yardımcı oluyor almam için.. Çok güzel indirimler oluyor takip etmek gerek... Her zaman uygun değil fiyatlar yani.. Anlık günlük saatlik indirimler yapıyor yurtdışı siteleri.. Örneğin 5 li badi setleri bana 42 tl ye geldi.. Hem kaliteli hem farklı hem uygun tavsiye edilir.. Evet bebek Arabası olarak araştırmak da fayda var biraz daha .. Yalnız casual storm da en Hoşuma giden şeyi baston şeklinde katlanabilmesi oldu..
Bilmiyorum canım incelemedim,bi araştırmak lazım,videosu vardı youtubeda izleyemedim tam.baya erken uyanmissin,Allah kolaylık versin.Yalnız paylaştığın linkteki araba süper indirime girmiş getçekten acaba ana kucağı araba üzerine monte edilenlerden mi yoksa direkt iskelete mi monte ediliyor .. Araba üzerine monte Olanları sevmiyorum çok kaba geliyor .. Araştırmak gerek bir sabah olsun da.. Bende uykular bu şekilde yalnız 3-4 saat uyuyorum sonra bir uyanıyorum bu saatlere kadar uyku yok hamilelikte Yaşadığım bir durum ..
park yatak gibi bana kullanışlı gibi geldi ne kadar ücreti?Kızlar bu beşikten almak istiyorum sizce nasıl kullanışlı olur mu?
park yatak gibi bana kullanışlı gibi geldi ne kadar ücreti?
ben cok begendim cnm güle güle kullansın alırsanz park yatak alıcam ben de ama oda yapacağım için önemsemyorm pek sadece rengi güzel olsun yeter diyorum, begendiysen al umarım iyi bir pazarlık yapabilrsnAhsap park yatak diye gecıyor zaten bende park yatak dusunuyordum ama goruntusu hosuma gıtmıyordu odada yapmayacagız ufak oldugu ıcın bunu gorunced hosuma gıttı en azından kullanıslı olsun dıe dusunuyorum...Orjınal nevresım takımı yatagı hepsı dahıl 800 istedi biz mağzda sormustuk ama hıc pazarlık yapmadık yatagı fılanda gayet ıyıydı orjınal baby tech markaydı
Kız kardeşim bebek mağazasında çalışıyordu. Bu Ahşap beşikleri 500 600 liraya satıyorlardı. Ama kardeşim bu beşiği önerdi. Ben görüntüsünü sevmedim bunlar 100 lira civarındaSu setin de çok güzelmiş canım,lohusa şerbeti bahanesiyle eve hediye almışsınNiveanın bakım çantası baya uygundu bu ara,sen yakalamışsındır gerçi indirimi Güle güle kullan,Allah kullandığın günleri de göstersin...
ben cok begendim cnm güle güle kullansın alırsanz park yatak alıcam ben de ama oda yapacağım için önemsemyorm pek sadece rengi güzel olsun yeter diyorum, begendiysen al umarım iyi bir pazarlık yapabilrsn
Henüz almadım ama oğluma bunu istiyorum ben:arkadaşlar sevimli bornoz arıyorum var mı aldığınız cici bişeyler
ben de bunları begendim ama n11 den emin olamıyorum gittigidiyor gibi bir site olduğu için, morhipodaki de kalmamış benim de oglum olacakHenüz almadım ama oğluma bunu istiyorum ben:
http://m.morhipo.com/baby-aspen--hug-alot-amus-kapsonlu-su-aygiri-borno/3076919/detay
Bebeğiniz kızsa da şu (erkek modeli de var:))
http://m.n11.com/quotlet-the-fin-beginquot-kopek-baligi-bornoz-kisisellestirilebilir-P12561776
Benim bir arkadaşım eşinin daha çok beğendiği modeli de almak adına iki tane bornoz almış biri olarak, bornozların kullanışsız, havlunun bebek için çok daha kullanışlı olduğunu söyledi. Sanırım ikisini de kullanmamışlar. Ben de heves ettim baya ama mantıklı davranıp vazgeçebilirim de. Zaten sayısız sevimli şeyleri olacak. Düşününce bana da ilk altı ay bebek hemen havluyla kurulanıp giydirilir, bornoz pek de kullanılmaz gibi geliyor. Morhipo'ya da nasıl olsa tekrar gelir, popüler modeller diye düşünüyorum.ben de bunları begendim ama n11 den emin olamıyorum gittigidiyor gibi bir site olduğu için, morhipodaki de kalmamış benim de oglum olacak
Annem almış benim Taç tan Hello Kity li :)arkadaşlar sevimli bornoz arıyorum var mı aldığınız cici bişeyler
bornoz yenidoğan bebekler için kullanışsız oluyor zaten çok küçük oldukları için kollarını falan geçirmek sorun 1 2 yaş için bornoz düşünülebilir ama nacizane tavsiyem bn 3 tane normal havlu aldım:)arkadaşlar sevimli bornoz arıyorum var mı aldığınız cici bişeyler
Tam zamanı canım , daha sonra yorucu olur senin için... Fırsatı kaçırma hemen git:)Kızlar eşim yıllık izne çıktı. Gidelim Bursa'dan bebek mobilyasını alalım diyor.çok mu erken sizce kararsız kaldım.
bencede alabilirsiniz mobilya kokusunu falan atmış olur üzerindenKızlar eşim yıllık izne çıktı. Gidelim Bursa'dan bebek mobilyasını alalım diyor.çok mu erken sizce kararsız kaldım.
ya yerim onun minnak kollarını aslında bornoz dediğim hani şu kapşonlu havlular varya onlardandıbornoz yenidoğan bebekler için kullanışsız oluyor zaten çok küçük oldukları için kollarını falan geçirmek sorun 1 2 yaş için bornoz düşünülebilir ama nacizane tavsiyem bn 3 tane normal havlu aldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?