Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canim cok guzel hepsi gule gulw giysin bebisin. Carters markaya bayılıyorum zaten hem kaliteli hem de cok cici. Site ismi verebilirsen biz de bakalim olur mu?

Ben anladım zati fotoğrafı yakınlaştırdım da baktım,burnuma bi Amerika kokusu geldiAbim Amerikada benim,bize de ablam aracılık edip getiriyor oraya gittiğinde:))Doğum zamanı abim gelirse araç gereçlerini bile getirmeyi düşünüyorum.Çok güzeller canım güle güle kullanın

Bilmiyorum canım incelemedim,bi araştırmak lazım,videosu vardı youtubeda izleyemedim tam.baya erken uyanmissin,Allah kolaylık versin.

Kızlar bu beşikten almak istiyorum sizce nasıl kullanışlı olur mu?

Eklentiler

• beyaz kelebekler altmış alt-500x500.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 139
  • beyaz kelebekler mini-500x500.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 121
  • katlanabilir-500x500.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 98
park yatak gibi bana kullanışlı gibi geldi ne kadar ücreti?

Ahsap park yatak diye gecıyor zaten bende park yatak dusunuyordum ama goruntusu hosuma gıtmıyordu odada yapmayacagız ufak oldugu ıcın bunu gorunced hosuma gıttı en azından kullanıslı olsun dıe dusunuyorum...Orjınal nevresım takımı yatagı hepsı dahıl 800 istedi biz mağzda sormustuk ama hıc pazarlık yapmadık yatagı fılanda gayet ıyıydı orjınal baby tech markaydı

ben cok begendim cnm güle güle kullansın alırsanz park yatak alıcam ben de ama oda yapacağım için önemsemyorm pek sadece rengi güzel olsun yeter diyorum, begendiysen al umarım iyi bir pazarlık yapabilrsn

Kız kardeşim bebek mağazasında çalışıyordu. Bu Ahşap beşikleri 500 600 liraya satıyorlardı. Ama kardeşim bu beşiği önerdi. Ben görüntüsünü sevmedim bunlar 100 lira civarında

ben cok begendim cnm güle güle kullansın alırsanz park yatak alıcam ben de ama oda yapacağım için önemsemyorm pek sadece rengi güzel olsun yeter diyorum, begendiysen al umarım iyi bir pazarlık yapabilrsn

İnşallah bebek arabasıyla beraber alıcam daha ındırımlı olur dıye dusunuyorum oda yapıncada katlar kaldırırım dıyorum bakalım artık oda yapıcaksan tabı normal park yatak senın ısını cok rahat gorur

ben de bunları begendim ama n11 den emin olamıyorum gittigidiyor gibi bir site olduğu için, morhipodaki de kalmamış benim de oglum olacak
Benim bir arkadaşım eşinin daha çok beğendiği modeli de almak adına iki tane bornoz almış biri olarak, bornozların kullanışsız, havlunun bebek için çok daha kullanışlı olduğunu söyledi. Sanırım ikisini de kullanmamışlar. Ben de heves ettim baya ama mantıklı davranıp vazgeçebilirim de. Zaten sayısız sevimli şeyleri olacak. Düşününce bana da ilk altı ay bebek hemen havluyla kurulanıp giydirilir, bornoz pek de kullanılmaz gibi geliyor. Morhipo'ya da nasıl olsa tekrar gelir, popüler modeller diye düşünüyorum.

Kızlar eşim yıllık izne çıktı. Gidelim Bursa'dan bebek mobilyasını alalım diyor.çok mu erken sizce kararsız kaldım.

ya yerim onun minnak kollarını aslında bornoz dediğim hani şu kapşonlu havlular varya onlardandı ama kapşonu hayvanlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…