• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aliexpress ten alışveriş yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım.. Kıyafetler konusunda çok emin olamıyorum çin malı korkutuyor beni... Nasıl geldi kalitesi canım..
Aynı soruyu ben soracaktım tam da,zaten babanın ismi de Hüseyin,yoksa biz kardeş miyiz,kanım da kaynıyor ,seviyorum da :nazar::KK200:

tamam haber ver :rolleyes: bizim burda sadece avmlerden alışveriş yapabiliyorum, gezilecek başka rahat yer maalesef yok, ulus kızılay var ama tek başına gitmen hele de hamile iken çok zor, insanlar çok saygısız ben kızılaya biri bana çarpar düsersem diye korkudan gidemiyorum ya :mad::mad: pazar günü eşimle burada acity outlete gittik orası bile cehennem yeri gibiydi kalabalıktan hiçbişi bakamadığım gibi nefesim daraldı bayılacak gibi oldum zor attım kendimi, tuvalet desen ayrı sıkıntı o yüzden daha az kalabalık avmlere gitmeyi tercih ediyorum, sonra da hiç indirim bulamıyorum:cry::cry:
Canım bak unnado da slumbersac marka havlular 19,90 tl. Fransız markası... Yorumları da okudum iyi... %100 pamuk

merhaba anne adayları yazdıklarınızı tek tek okudum bende anne adayı ve 4 aylık yeğen sahibi olarak deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim yeğenim sayesinde bayağ staj yapmış oldum çünkü.
Öncelikle çok fazla kıyafet almayın derim ben çünkü o kadar çabuk büyüyorlar ki bazılarını hiç giydiremiyorsunuz bazılarını sadece bir hafta giydirebildik malum ucuz değil hiçbiri öncelikle bir onlu bir beşli hastane çıkışı ve bir kaç zıbın yeterli internetten alışveriş yapabildiğimiz için çocuğun kilosuna göre daha sonra alınabilir, marka olarak bibaby i tavsiye edebilirim yumuşacık ikincisi Allah korusun ama en azından beşli prematüre hastane çıkışı alıp hazırlamak lazım bizim elimiz ayağımıza dolaşmıştı erken gelince.
battaniye konusuna gelince ben penye kadife triko hepsinden almayı düşünüyorum ama en kullanışlı triko delikli olanlarmış bebeğin gece battaniyeyi yüzüne çekme riskine karşı, ben çilekten kırk küsur liraya aldım bir tane çok şeker tavsiye ederim fiyatı uygun geldi
oda evet ilk başta çok elzem olmasa da eviniz müsaitse gerçekten gerekli çünkü o kadar çok eşyası oluyor ki o bıcırıkların koyacak yer bulamıyorsunuz odası olursa düzeniniz olur yine çilekteki indirim çok iyi indirimsiz ürünlerle arasındaki fiyat farkı yarı yarıya tek fark işçilikmiş benim araştırmalarıma göre de kalite olarak gerçekten iyi ve avantajlı benim kızımında bir odası var artık
havlu yeterli bornoza hiç gerek yok ama havlunun başlıklı olması gerçekten işe yarıyor
bebek arabası konusunda çok kararsızım sizin tavsiyelerinizi de merak ediyorum ablam kraft twist eco kullanıyor travel sistem o çok memnun ama bana ana kucağı biraz küçük gibi geliyor 4 ayda çocuğun ayakları sallanmaya başladı bana birazda ağır gibi geldi hala araştırmalarım sürüyor
ana kucağı olarak tiny love 3 ü birarada ana kucağını çok beğendim çokta iyi yorumlar var ama hem çok fazla sallanmıyor hemde çok pahalı gerçi şu anda e bebekte 100 lira hediye çeki var kaçırmasam mı bilemedim
aklıma gelenler şimdilik bu kadar sizde araştırmalarınızı paylaşırsanız sevinirim ayrıca bayram boyunca e bebekte 250 lira alışverişe 50 lira hediye çeki var yararlanmak isteyenlere duyurulur

Kızlar bunları butikbebe.com dan sipariş ettim. Henüz elime geçmedi babam eşim fanatik Beşiktaşlı olduğu için hastane çıkışı aldım beşiktaşlı. Bahar aylarında ancak dışarı çıkabileceğimiz için 3-6 ay Polar aldım. Patiklerin şirinliğine kapılıp sepete ekledim:)) Bir de iki tane havlu aldım 14.99 fiyatı 40 tl den inmiş Gözüme hoş gözüktü fazla renkli olmadığı için kimyasal boya riski de az havlu derdinden de kurtuldum. Son olarak bir de kız bebişler için Şirin bir kapı süsü bizimki erkek ama belki size fikir verir :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 182
  • image.jpg
    image.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 162
merhaba anne adayları yazdıklarınızı tek tek okudum bende anne adayı ve 4 aylık yeğen sahibi olarak deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim yeğenim sayesinde bayağ staj yapmış oldum çünkü.
Öncelikle çok fazla kıyafet almayın derim ben çünkü o kadar çabuk büyüyorlar ki bazılarını hiç giydiremiyorsunuz bazılarını sadece bir hafta giydirebildik malum ucuz değil hiçbiri öncelikle bir onlu bir beşli hastane çıkışı ve bir kaç zıbın yeterli internetten alışveriş yapabildiğimiz için çocuğun kilosuna göre daha sonra alınabilir, marka olarak bibaby i tavsiye edebilirim yumuşacık ikincisi Allah korusun ama en azından beşli prematüre hastane çıkışı alıp hazırlamak lazım bizim elimiz ayağımıza dolaşmıştı erken gelince.
battaniye konusuna gelince ben penye kadife triko hepsinden almayı düşünüyorum ama en kullanışlı triko delikli olanlarmış bebeğin gece battaniyeyi yüzüne çekme riskine karşı, ben çilekten kırk küsur liraya aldım bir tane çok şeker tavsiye ederim fiyatı uygun geldi
oda evet ilk başta çok elzem olmasa da eviniz müsaitse gerçekten gerekli çünkü o kadar çok eşyası oluyor ki o bıcırıkların koyacak yer bulamıyorsunuz odası olursa düzeniniz olur yine çilekteki indirim çok iyi indirimsiz ürünlerle arasındaki fiyat farkı yarı yarıya tek fark işçilikmiş benim araştırmalarıma göre de kalite olarak gerçekten iyi ve avantajlı benim kızımında bir odası var artık
havlu yeterli bornoza hiç gerek yok ama havlunun başlıklı olması gerçekten işe yarıyor
bebek arabası konusunda çok kararsızım sizin tavsiyelerinizi de merak ediyorum ablam kraft twist eco kullanıyor travel sistem o çok memnun ama bana ana kucağı biraz küçük gibi geliyor 4 ayda çocuğun ayakları sallanmaya başladı bana birazda ağır gibi geldi hala araştırmalarım sürüyor
ana kucağı olarak tiny love 3 ü birarada ana kucağını çok beğendim çokta iyi yorumlar var ama hem çok fazla sallanmıyor hemde çok pahalı gerçi şu anda e bebekte 100 lira hediye çeki var kaçırmasam mı bilemedim
aklıma gelenler şimdilik bu kadar sizde araştırmalarınızı paylaşırsanız sevinirim ayrıca bayram boyunca e bebekte 250 lira alışverişe 50 lira hediye çeki var yararlanmak isteyenlere duyurulur
Hayırlı olsun canım bebişin...Biz de sürekli fazla kıyafet almama konusunu konuşuyoruz,özellikle ilk aylarda,isabet olmuş yorumun ;) bebek arabasını da ben sonraya bıraktım,puseti var çünki,iyi araştırıp içime sindirip Amerikadan getirtmeyi düşünüyorum..Türkiye de fahiş...Ama bazen bazı sitelerde çok güzel indirimler oluyor...Denk getirirsem buradan da alabilirim...Mamas Papas,Maclaren,Concorde vs düşünüyorum...Ana kucağı ev tipi mi diyosun? Ben de joie serina 2in 1 çok seviyorum,stokta yok ama :(

Kızlar bunları butikbebe.com dan sipariş ettim. Henüz elime geçmedi babam eşim fanatik Beşiktaşlı olduğu için hastane çıkışı aldım beşiktaşlı. Bahar aylarında ancak dışarı çıkabileceğimiz için 3-6 ay Polar aldım. Patiklerin şirinliğine kapılıp sepete ekledim:)) Bir de iki tane havlu aldım 14.99 fiyatı 40 tl den inmiş Gözüme hoş gözüktü fazla renkli olmadığı için kimyasal boya riski de az havlu derdinden de kurtuldum. Son olarak bir de kız bebişler için Şirin bir kapı süsü bizimki erkek ama belki size fikir verir :)
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın,ben de havlu arayışındayım şu ara...Bebitof tan alıcam bi tane...Bi tane de Baby Aspen den..Sen baya uyguna almışsın..Umarım beklediğin gibi çıkar...Beşiktaşı severim ayrıca ;)

vavvvv,aldın mı çöp kovasını,tebrik ederimmm :)))) Bende alcam yaaa...Bi de zbınların markası ne?Güle güle kullanın canım...
Aldım canım cop poşetlerinin kokularına bayıldım 2 pakette büyüklerinden poşet aldım artık bana baya yeter. Zıbınlari 5 li pakette aldım 6 aylık aldım anca yaza giyer markası baby kıds

kızlar bugün chiccoya gittim.. orda da kampanya vardı her 250 tl ye 50 tl indirim...chıcco little way bebek arabası 1250 den 1000 tl ye geliyor.. benim istediğim travel sistem olup baston şeklinde katlanma özelliği bana çok cazip geldi...aynı şekilde birde casual storm var.. o da 739 tl..ama hakkında hiç yorum bulamadım..chıcco lıttle wayi baya tavsiye eden var ama kararsız kaldım..var mı bu konuda bir fikri olan ???

Back