- 30 Temmuz 2013
- 467
- 640
- 103
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Canım ben ücretsiz izne ayrılacak olmama rağmen almayi düşünüyordum,sezeryanda ilk etapta süt gelmiyor ya,arkadaşım sutunu makineyle cektirmisti bebeği emzirmeyi denedikten sonra...hele çalışan bayana illaki lazım.ha tabi bebek emmezse direk mama yedirmek zorunda kalanlar ya da bebeği erkenden sütten kesilen anneler var,direk rafa kaldiriyorlar,örnek:ablam...bu olumsuz örnek tabi,bence almak lazım,hem temizliğini falan da yaparsın önceden,kullanıma hazır olur,elin ayağına dolasmaz.en iyi markaları secmissin,bana ablam verecek,alacak olsam ben de o markalara yogunlasmistim
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim...Bebek bezine stok yapmamanı öneririm canım,bebiş büyüyor ya hemen...2-3 paket yenidoğan yeter şimdilik diye düşünüyorum....Aynı bezi ve mendili alıcam ben de,geldiğimde muhakkak uğrayacağımHaklısın canım, önceden alayım madem. Buarada Lansinoh alıcam sanırım, kullananlar çok memnun olduklarını söylüyorlarDün bi arkadaşımla alınması gerekenleri konuşurken İstanbul yolunda Acity ile Tepe Home arasından girice Citygross diye bi market olduğunu söyledi. Prima Premium Care bebek bezleri dışarda 37tl iken orda 22 tl imiş, Ünibaby yenidoğan ıslak mendiller falan da acaip indirimliymiş. Yolum düşerse o tarafa uğrayıp biraz stok yapıcam. Sen de Ankara'ya gelcem diyordun bi bak istersen :) Ankara'da olanlara duyurulur!
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim...Bebek bezine stok yapmamanı öneririm canım,bebiş büyüyor ya hemen...2-3 paket yenidoğan yeter şimdilik diye düşünüyorum....Aynı bezi ve mendili alıcam ben de,geldiğimde muhakkak uğrayacağımSenle zevklerimiz aynı kuzum,paylaşıma devamm
Doğumgünleri de yakın bebelerin,belki aynı gün doğarlar bi de ordan bağlantı oldum mu tamamdırAynen canım, Ankara bağlantısı da iyi oldu4 paket falan alırım bezi çok almicam zaten. İlk günler günde 7 kez yaptı biz ordan alıyoruz hep diyince arkadaş gözüm korktu
Canım çok stok yapma bezler alerjı yapabiliyormuş değiştirmek gerekebiliyormuş. Ben firmalardan numune istedim. Sleepy ve molfix den geldiHaklısın canım, önceden alayım madem. Buarada Lansinoh alıcam sanırım, kullananlar çok memnun olduklarını söylüyorlarDün bi arkadaşımla alınması gerekenleri konuşurken İstanbul yolunda Acity ile Tepe Home arasından girice Citygross diye bi market olduğunu söyledi. Prima Premium Care bebek bezleri dışarda 37tl iken orda 22 tl imiş, Ünibaby yenidoğan ıslak mendiller falan da acaip indirimliymiş. Yolum düşerse o tarafa uğrayıp biraz stok yapıcam. Sen de Ankara'ya gelcem diyordun bi bak istersen :) Ankara'da olanlara duyurulur!
Kızlar 300 liraya buldum nasıl yatagı uyku setinde içinde
Kızlar 300 liraya buldum nasıl yatagı uyku setinde içinde
Saklanıyormuş canımSallanıyor mu acaba ?
Sallanıyormuş canımSallanıyor mu acaba ?
Canım bu beşiği arkadaşım 6 ay önce bebişine N11den 450 liraya aldı,epey uyguna bulmuşsun,sallanan kibar bi model,içi de diğer sallananlara oranla geniş6-7 ay gider...Görüntüsü de gayet güzel...Hiç kaçırma,hatta kaçırmayın düşünüyorsan
Su setin de çok güzelmiş canım,lohusa şerbeti bahanesiyle eve hediye almışsınEki Görüntüle 1633924 Eki Görüntüle 1633926 Lahusa şerbeti icin aldım süsleyeceğim
Hoşgeldin Selda'cım,maşaAllah yaaa,hepsi ne güzel...Güle güle giysin kuzucukMerhaba arkadaşlar ben Selda .. Inşallah ocakta ben de ikinci prensesimi kucağıma alacam.. Ne zamandır takipteyim sizleri yazmak bugün nasip oldu.. Bende yavaş yavaş hazırlıklara başladım.. Bebek Arabası olarak Aklımda casual storm travel sistem var.. Yatak olarak park yatak istiyorum.. Ilkinde Beşik almıştım hepsini verdim sonradan.. Ev tipi ana kucağı olarak tiny love istiyorum ama gereksiz Pahalı geldi kararsız kaldım.. Bunlarda bugün kızım için verdiğim Siparişler geldi onlar çok sevdim hepsini bakıp bakıp duruyorum..
Canım bu beşiği arkadaşım 6 ay önce bebişine N11den 450 liraya aldı,epey uyguna bulmuşsun,sallanan kibar bi model,içi de diğer sallananlara oranla geniş6-7 ay gider...Görüntüsü de gayet güzel...Hiç kaçırma,hatta kaçırmayın düşünüyorsanThemiscan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?