• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aynen katılıyorum canım,ama beyaz mobilyayı erkeğe de uyarlayabilirsin,ne aksesuarlar var şu an..Ben de Meltem Mobilya dan Class boy takımını beğendim mesela...Oda bembeyaz,kupları bambu sadece...Aksesuarlarını mavi kullanacağım erkek odası olacak...Pembe olsa kız odası olur..Yeterki takım sade olsun,erkek ya da kız uyarlanır.
Biz de classy yi beğendik pazar günü alıcaz sanırım ama dolabı camlı ya büyüyünce sevmeyebilir, o zaman değiştirip camlı bölümü mdf kapak yaptıracağız belki bir kızım olur ona kullanırım bu sürede :KK53:

Biz de classy yi beğendik pazar günü alıcaz sanırım ama dolabı camlı ya büyüyünce sevmeyebilir, o zaman değiştirip camlı bölümü mdf kapak yaptıracağız belki bir kızım olur ona kullanırım bu sürede :KK53:
Canım bende beyaz mobilya alcam Erkeğe göre yapicam. Benim alacağım mobilyanın kulpları pembe mavi yapcam hatta. Ikinci Çocuğum olursa ona da kullanmayı düşünüyorum büyüğüne genç odası alırım artık. Bebek odası cok uzun yıllar kullanılcak bisi degil ama meragim var ne yapayım hayatta kac kere Bugünleri yasayacağız içimde kalmasın

image.jpg
Kızlar biz de bebeğimize oda yapacağız ama bir süre yanımızda yatacağı için böyle bir şey kullanışlı olur mu galiba aranızda alan vardı bu beşikten kimdi hatıralayamadım bakmaya da üşendim o alan arkadasım acaba alırken ne düşündü çünkü ben bir şey düşünemiyorum çevremde soracağım insan da yok :(

• Beğen
Reactions: Bdd
Canım bende beyaz mobilya alcam Erkeğe göre yapicam. Benim alacağım mobilyanın kulpları pembe mavi yapcam hatta. Ikinci Çocuğum olursa ona da kullanmayı düşünüyorum büyüğüne genç odası alırım artık. Bebek odası cok uzun yıllar kullanılcak bisi degil ama meragim var ne yapayım hayatta kac kere Bugünleri yasayacağız içimde kalmasın
Ne güzel gaza geliyorum :KK53: alalım ya kıza yaparız sonra :cool:bu arada yarın annemle alışverişe gidiyoruz sabahtan bir sürü alışveriş yapacağız ben ip alıp battaniye örmeye karar verdim minnağıma ayrıca nevresim bakıcaz annem dikecek yün yatakta yapacak annem

• Beğen
Reactions: Bdd
yarın bende ilk alışverişine gideceğim annemle inş. havlusunu battaniyelerini nevresim takımlarını yorgan yastıklarını alıcam kızımın:) ama ben beşik almadım daha park yatak alacagım , markaya göre boyutları çok oynarmı acaba biliyor musunuz?

Eki Görüntüle 1632882 Kızlar biz de bebeğimize oda yapacağız ama bir süre yanımızda yatacağı için böyle bir şey kullanışlı olur mu galiba aranızda alan vardı bu beşikten kimdi hatıralayamadım bakmaya da üşendim o alan arkadasım acaba alırken ne düşündü çünkü ben bir şey düşünemiyorum çevremde soracağım insan da yok :KK43:
Ben de bu beşikten aldım 10 gün kadar önce. Mothercare'da indirim vardı, 500 tl'den beyaz olanı 250'ye, bambu olanı 200'e düşüyordu stoklar tükenene kadar. Çok bilinçli aldığım söylenemez, yatağımızın yanına sığabilecek ve bizi ilk aylar idare edebilecek en kaliteli, şık ve ucuz çözümün bu olduğunu düşündük.

Ben de bu beşikten aldım 10 gün kadar önce. Mothercare'da indirim vardı, 500 tl'den beyaz olanı 250'ye, bambu olanı 200'e düşüyordu stoklar tükenene kadar. Çok bilinçli aldığım söylenemez, yatağımızın yanına sığabilecek ve bizi ilk aylar idare edebilecek en kaliteli, şık ve ucuz çözümün bu olduğunu düşündük.
Teşekkür ederim cevabın için :))

Eki Görüntüle 1632882 Kızlar biz de bebeğimize oda yapacağız ama bir süre yanımızda yatacağı için böyle bir şey kullanışlı olur mu galiba aranızda alan vardı bu beşikten kimdi hatıralayamadım bakmaya da üşendim o alan arkadasım acaba alırken ne düşündü çünkü ben bir şey düşünemiyorum çevremde soracağım insan da yok :KK43:
Eli kolu carpiyomus cok hareketli olursa oyle okudum forumlarda kullananlardan ama 200 tl ye dusmus fiyati mothercare de o yuzden bende alip yatagimin yanina koyucam uygun fiyatli oldugu icin. Icine yatagi nerden bulucaz bu ebatta yanlarina koruyucu falanda lazim

Ne güzel gaza geliyorum :KK53: alalım ya kıza yaparız sonra :cool:bu arada yarın annemle alışverişe gidiyoruz sabahtan bir sürü alışveriş yapacağız ben ip alıp battaniye örmeye karar verdim minnağıma ayrıca nevresim bakıcaz annem dikecek yün yatakta yapacak annem
Tatlim yun kullanmayin bebekler icin diyolar alerji falan yapiyomus sanirim. Pamuk kullanin diyolar aklinda olsun

Bende almayı düşünüyorum 6 ay kullancaz sonra nereye koycaz bilmiyorum:KK43:

Tatlim yun kullanmayin bebekler icin diyolar alerji falan yapiyomus sanirim. Pamuk kullanin diyolar aklinda olsun
Duymamıştım, annem kayınvalidem illa yün diyor normal yatağın üzerine koyacağız diye ama araştırayım ben bunu, gerçi onların fikrini pek değiştiremem ama hazır alacağımız yatak da pamuk olacak büyük ihtimal

Unnado diye bir site var mothercare diye arat tüm mothercare ürünleri çıkıyor resimdeki beşiğin yatağı da var
Eli kolu carpiyomus cok hareketli olursa oyle okudum forumlarda kullananlardan ama 200 tl ye dusmus fiyati mothercare de o yuzden bende alip yatagimin yanina koyucam uygun fiyatli oldugu icin. Icine yatagi nerden bulucaz bu ebatta yanlarina koruyucu falanda lazim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 79
Duymamıştım, annem kayınvalidem illa yün diyor normal yatağın üzerine koyacağız diye ama araştırayım ben bunu, gerçi onların fikrini pek değiştiremem ama hazır alacağımız yatak da pamuk olacak büyük ihtimal
Hayatım bebeğe visco bile önerilmiyor,32-36 dansite arası sıklıkta sünger yatak lazım,36 dansite biraz zor bulunuyor ama arayan Mevlasını da bulur,yatağını da ;) Sanayi de kestirip kaplatabilir eşin,hem ucuza da gelir...ya da bebek için olan yaylı yataklardan alman lazım...Ailen şimdi sana diyecek ki,biz sizi yün yatakla büyüttük,hiçbişey de olmadı bi de kış çocuğu ya üşür yazık dicekler:mad::mad::mad: Sende al onların yaptığını,alcağın yatağın altına koy,çaktırmadan ;)

Hayatım bebeğe visco bile önerilmiyor,32-36 dansite arası sıklıkta sünger yatak lazım,36 dansite biraz zor bulunuyor ama arayan Mevlasını da bulur,yatağını da :KK66: Sanayi de kestirip kaplatabilir eşin,hem ucuza da gelir...ya da bebek için olan yaylı yataklardan alman lazım...Ailen şimdi sana diyecek ki,biz sizi yün yatakla büyüttük,hiçbişey de olmadı bi de kış çocuğu ya üşür yazık dicekler:mad::mad::mad: Sende al onların yaptığını,alcağın yatağın altına koy,çaktırmadan :KK66:
:-):-) Ay cok guldum bende ayni taktigi uyguluyorum yoksa kalp kirilacak kavga cikacak

Bayanlarr, göğüs pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz elektirkli. Konustuğum arkadaşlarım doğumdan önce almak gerektiğini söylüyor. Ara ara indirimlere de denk geliyorum almalı mıyım acaba? Lansinoh, medela yada philips avent alıcam, sonuçta işe başladığımızda da lazım olacak ama kararsızım :KK22:

Bayanlarr, göğüs pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz elektirkli. Konustuğum arkadaşlarım doğumdan önce almak gerektiğini söylüyor. Ara ara indirimlere de denk geliyorum almalı mıyım acaba? Lansinoh, medela yada philips avent alıcam, sonuçta işe başladığımızda da lazım olacak ama kararsızım :KK22:
eğer çalışma hayatınıza dönecekseniz mutlaka indirimleri takip edin şimdiden temin edin nede olsa işyerinde sağmanız gerekecek.

eğer çalışma hayatınıza dönecekseniz mutlaka indirimleri takip edin şimdiden temin edin nede olsa işyerinde sağmanız gerekecek.

Evet izinlerim bittikten sonra bi süre daha idare edip dönücem malesef, o yüzden takip ediyorum alayım olmassa. Buarada butikbebede Lansinoh 2 si 1 arada elektrikli göğüs pompası 179 tl ye düşmüş bugün. Almak isteyen arkadaşlara duyurulur.

Canım ben ücretsiz izne ayrılacak olmama rağmen almayi düşünüyordum,sezeryanda ilk etapta süt gelmiyor ya,arkadaşım sutunu makineyle cektirmisti bebeği emzirmeyi denedikten sonra...hele çalışan bayana illaki lazım.ha tabi bebek emmezse direk mama yedirmek zorunda kalanlar ya da bebeği erkenden sütten kesilen anneler var,direk rafa kaldiriyorlar,örnek:ablam...bu olumsuz örnek tabi,bence almak lazım,hem temizliğini falan da yaparsın önceden,kullanıma hazır olur,elin ayağına dolasmaz.en iyi markaları secmissin,bana ablam verecek,alacak olsam ben de o markalara yogunlasmistim :KK66:

Back