- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
bu arada park yatak olarak pierre cardin beğendim caroline modelini beğendim ama kullanan alan oldu mu hiç pierre cardin kalitelimidir ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Pierre Cardin ben severim,fiyatı da uygun bi çoğuna oranla,al bencebu arada park yatak olarak pierre cardin beğendim caroline modelini beğendim ama kullanan alan oldu mu hiç pierre cardin kalitelimidir ki?
Cnm sayfanin ismini banada soylermisin fiyati cok uygunmus bi inceliyim? Tabi canim iki takim daha aliyim diyorum , bu arada birini sari al dediler bana sarilik icin iyi geliyomusBen bunun battaniyesiz olanını yaptırıcam canım,instagram da başka bi grupta 40 tl ye bulmuştum...O kadar çok süs püs sayfasını takip ediyorum ki,arasından buluyım da yazıyım hastane çıkışı bi tek bunla kalma ama yedeğin olsun bi tane de
Linense bi bakmaliyim bende , annem bi tane yun ordu bi tane de orgu alabilirim bendeÇok pahalı canım,benim de gözüm düşüyordu ama Linens'ten aldım 27 tl ye bi tane triko battaniye,en azından triko battaniye arzumu bastırdım
aslında pek uygun değil fiyatı beğendklerim hemen hemen aynı , karolina modeli 600 tl, o yüzden sormak istedim kaliteli değilse bakmayalım hiçCanım Pierre Cardin ben severim,fiyatı da uygun bi çoğuna oranla,al bence
Cnm sayfanin ismini banada soylermisin fiyati cok uygunmus bi inceliyim? Tabi canim iki takim daha aliyim diyorum , bu arada birini sari al dediler bana sarilik icin iyi geliyomus
Cnm sayfanin ismini banada soylermisin fiyati cok uygunmus bi inceliyim? Tabi canim iki takim daha aliyim diyorum , bu arada birini sari al dediler bana sarilik icin iyi geliyomus
Öyle mi Aslına bakarsan bende öyle biliyordum,Arkadaşımın çocuğu sarılık olunca sarı giydir ve Güneş ışığına tut demişler oda bana bi tane sarı al dedi , herhalde olmadan önce değilde Allah korusun olursa giydirmek gerek alımım o zaman normal sarı bi takım giydirilir gerekirseMerhaba, oğlumun doğumunda doktorum, sarı hiçbirşey istememişti. Sarı renk tam aksine bebeğin cildini daha sarı gösterdiği için, sarılıkmış gibi görülebilir demişti.
aaa mont işini tamamen unutmuşuum ben hastaneden çıkınca da mont giydircez mi ya yazık ya daha çok minik mont değil de astronot tulumlardan almamız lazım sanırım daha kullanışlı diyorlarKızlar bide ayakkabı ve Mont kaç beden alıyorsunuz? Hastaneye götürürken falan soğuk olacak havalar? Ben neyi kaç beden alacam diye hesap yapıp duruyorum
Evet astronot tulum benim de aklıma geldiaaa mont işini tamamen unutmuşuum ben hastaneden çıkınca da mont giydircez mi ya yazık ya daha çok minik mont değil de astronot tulumlardan almamız lazım sanırım daha kullanışlı diyorlar
yenidoğan bebişe mont fuzuli olur sanırım ben H&Mnin uyku tulumunu almıştım batanniye vs sarmalyıp çıkarırız hastaneden 1 yaşında falan mont alınır bence hemen büyüyorlar çünkü:)Evet astronot tulum benim de aklıma geldi
Canım hiç alakası yok,o zaman hastanede sarılık olan bebeklerı mor değil sarı ışığa tutarlardı dimi :))))Cnm sayfanin ismini banada soylermisin fiyati cok uygunmus bi inceliyim? Tabi canim iki takim daha aliyim diyorum , bu arada birini sari al dediler bana sarilik icin iyi geliyomus
el kadar bebeye ne montu :) uyku tulumuna sarıp bi polar bi triko battaniyeye sarıcam,içinde çorapları patikli tulumu da olacak,başına da iki kat şapka tamam :) Eşim de arabayı ısıtır biz inmeden tamam Kimse bana o el kadar şeye para verdiremez,hani gerek yok,olsa veririm...Yaşında falan almak lazım,onu da bebek büyüyünce boyutuna göre alırım diye düşünüyorum,çok hoşuma giden şeyler var ama,şimdilik mont askıda...Kızlar bide ayakkabı ve Mont kaç beden alıyorsunuz? Hastaneye götürürken falan soğuk olacak havalar? Ben neyi kaç beden alacam diye hesap yapıp duruyorum
o zaman e bebekten joi ye de bak derim canım,ben ahşap almasam onu alıcaktım...Pierre Carden de düşünürdüm ama...aslında pek uygun değil fiyatı beğendklerim hemen hemen aynı , karolina modeli 600 tl, o yüzden sormak istedim kaliteli değilse bakmayalım hiç
Canım ben H&m den tulum aldım (astronot tulum dedikleri sanırım) 70 Tl ye. Zaten onu giyerse zırh gibi bişi olmaz dedim. Öyle bişi bakabilirsin. Ben yenidoğan almadım onu da bi büyüğünü aldım valla içten de bissürü şey giyecek hem, hem de yaza kadar kullanalım bari diye.Kızlar bide ayakkabı ve Mont kaç beden alıyorsunuz? Hastaneye götürürken falan soğuk olacak havalar? Ben neyi kaç beden alacam diye hesap yapıp duruyorum
baktım cnm joieye teşekkür ederimo zaman e bebekten joi ye de bak derim canım,ben ahşap almasam onu alıcaktım...Pierre Carden de düşünürdüm ama...
http://www.e-bebek.com/joie-excursion-change-rock-park-yatak_JOI-P1402BAHOO0
http://www.e-bebek.com/joie-illusion-park-yatak_JOI-P1212ABMAF0
hangisi aldın ben de alayım 70 tl miş zaten foto isteriiz vaktin olduğundaCanım ben H&m den tulum aldım (astronot tulum dedikleri sanırım) 70 Tl ye. Zaten onu giyerse zırh gibi bişi olmaz dedim. Öyle bişi bakabilirsin. Ben yenidoğan almadım onu da bi büyüğünü aldım valla içten de bissürü şey giyecek hem, hem de yaza kadar kullanalım bari diye.
hangisi aldın ben de alayım 70 tl miş zaten foto isteriiz vaktin olduğunda
çok minnoş yaaaAldıklarımı atmıştım biara orda vardı da bak linkini de buldum bu işte.
http://www.hm.com/tr/product/84409?article=84409-A