• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kesinlikle katılıyorum. Başta adada bir mağazaya girdim. En azından penye kalitesini görürüm falan diye , aziz bebe ye takıktım o sıralar , İdil bebe en iyisi dedi 20 li takıma 199 tl. fiyat verdi... Alacaktım başta sonra biraz daha araştırayım dedim. İnternete her yere baktım hep o civarda fiyatları. Ama kalitesi çok iyi.. Ben ucuz bir yerde bulamadım o yüzden alamayacağım ama ablam Ankara da belki ona da söyleyebilirim orayı... Ama öğretmenimin de dediği gibi çok kısa süre giyecek çok para vermeyin anlamsız yazık... Aziz bebe nin de sitesine bak istersen fiyatları hatırlamıyorum ama en azından fikir olur... Ben 40 Tl ye bir takım aldım 5 li. 1 tane internetten sadece tulum ve bere 20 tl aldım.. Şimdi bir 5 li takım daha alacağım yeter heralde. Zaten öyle çok parçalıda kullanılmıyormuş iç zıbın falan artık giydirmiyorlarmış falan falan ben yeni doğum yapanların yalancısıyım...
Ben dayanamadım aldım havlu ve battaniye olmasida cazip geldi hatta bi tane daha havlulu takım alcam yedek olması acısından image.jpg

Ben dayanamadım aldım havlu ve battaniye olmasida cazip geldi hatta bi tane daha havlulu takım alcam yedek olması acısından Eki Görüntüle 1629661
http://www.e-bebek.com/korbell-bebe...i_XYZ-M250DS?gclid=COSrnYKA8McCFcFuGwodc70HQg

Bu ürünü almayı düşünüyorum,çok güzel düşünülmüş...Bebek bezi çöp kovası arayışınız varsa bi bakın kızlar.
Güzelmiş.. Böyle ilginç şeyleri nerden buluyorsun , bayılırım.. Devamını bekliyorum.....

Hatırlasam gelicem de geçenlerde eşimle gezerken rast geldik,adına hiç bakmadım canım...Doğma büyüme Ankara'lıyım ben.Samsun'a gelin geldim :)
Evet evet Çıkrıkçılar Yokuşu denilen yer...Ben çok seviyorum orayı,yokuş yukarı çıkarken de sağdaki aradan girince çorap çamaşır pijama satan yerler var..Toptan alıyorum hep,daha bugüne kadar Samsun'dan almadım...Alışverişte Ankara'dan başka yer tanımıyorum :)
Ama benim dediğim yer,yokuşu çıkıyosun düz gidiyosun sol tarafta iki katlı,alt katı küçük üstünde bebek gereçleri satan bi bebek mağazası var..Elemanları da gayet iyi...bize 55 ya da 59 du tam hatırlamıyorum,nakitte 40 yaparım gibi bişi demişti...Bir aya kadar gelicem ben canım,uğrucam oraya da...geç olmazsa senin için tabi söylerim adını da.
Cok tesekkur ederim canim :) kayinvalidem bebek nevresimi yorgani fln yapiyor simdi bizim kiza. Haftasonu Cikrikcilardan kumas alcam nevresim icin dedi. Ben de hazir bu ctesi çalışmıyorken ben de geleyim de birlikte secelim dedim :) bugun gidebilirz biz de otarafa yani. Buara cok sey aldim o yuzden frenlemek istiyorum biraz kendimi bir de hastane cikisiyla besli bi zibin almistim ben. Simdi bi tane besli yenidogan alayim diyorm baska da bisi almicam bi sure :) verdigin bilgiler icin tesekkr ederm tekrardan :)

kızlar samsunda bulunan çok kişi yok sanırım ama burayı bilenler için söyleyeyim geçen gün fatih sultan caddesi var burada onun sonuna doğru babyin gibi bi ismi vardı aziz bebe idil bebe ürünleri kendi mağzasından daha uygundu 20 li çıkış 139 tl felan yazıyodu görünce bende şok oldum. buralarda olanlar bakabilir oraya çok güzel şeyler vardı kaliteleri çok iyiydi.

mrb arkadaslar hastane cıkısını konusmussunuz ankarada olanlar ıcn yer soyleym ankamall dıye alısverıs merkezı var orda toker bebe var azız bebenın 5li 10lu 20 lıolan takımları %30 ındırımlı uygun fıyata gelıyor mesala ben 5li aldım kızıma 27 lıra verdım oraya bakın derım ayrıca fazla para vermeyın derım cok parcalılara kullanılmıyor bız 46 gunluk olduk. bebek dogduktan sonra alın derım cunku neye ıhtıyacın oldugunu daha ıyı anlıyorsun.

mrb arkadaslar hastane cıkısını konusmussunuz ankarada olanlar ıcn yer soyleym ankamall dıye alısverıs merkezı var orda toker bebe var azız bebenın 5li 10lu 20 lıolan takımları %30 ındırımlı uygun fıyata gelıyor mesala ben 5li aldım kızıma 27 lıra verdım oraya bakın derım ayrıca fazla para vermeyın derım cok parcalılara kullanılmıyor bız 46 gunluk olduk. bebek dogduktan sonra alın derım cunku neye ıhtıyacın oldugunu daha ıyı anlıyorsun.
Hayırlı olsun canım.Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.Teşekkürler verdiğin bilgiler için...Toker bebe Nata vegada da var bildiğim kadarıyla.Biz de öyle dediğin gibi çoklu parça almadık.Sen baya uygun almışsın.

kızlar samsunda bulunan çok kişi yok sanırım ama burayı bilenler için söyleyeyim geçen gün fatih sultan caddesi var burada onun sonuna doğru babyin gibi bi ismi vardı aziz bebe idil bebe ürünleri kendi mağzasından daha uygundu 20 li çıkış 139 tl felan yazıyodu görünce bende şok oldum. buralarda olanlar bakabilir oraya çok güzel şeyler vardı kaliteleri çok iyiydi.
Tam nere canım,bilemedim ben :(

Hayırlı olsun canım.Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.Teşekkürler verdiğin bilgiler için...Toker bebe Nata vegada da var bildiğim kadarıyla.Biz de öyle dediğin gibi çoklu parça almadık.Sen baya uygun almışsın.

sağol cnm rabbım herkese nasıp etsın ıns. sızde sağlıcakla kucağinıza alın..

Ben chicco nun bu takımını bebekhouse diye bir siteden aldım elime de geçti gayet de hoş 10 lu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 134
Chicco next 2 me nin sallanma fonksiyonu yok değil mi kızlar ?? Olmaması çok büyük bir eksiklik mi daha önce bebeği olan anneler ne derler bu konuda ? Illa sallanan mı almak lazım

Back