- 18 Mart 2015
- 2.651
- 4.884
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
Chicco next 2 me nin sallanma fonksiyonu yok değil mi kızlar ?? Olmaması çok büyük bir eksiklik mi daha önce bebeği olan anneler ne derler bu konuda ? Illa sallanan mı almak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım sallanmıyor,ben ahşap park yatak aldım,sallamak şart diil bence ama bebek geceleri huzursuz olursa diye ev tipi anakucağı alacağız inş...Onda sallar uyutur beşiğine geçiririz,ağlarsa tabi...Sallama taraftarı diilim ben bunun dışında.Chicco next 2 me nin sallanma fonksiyonu yok değil mi kızlar ?? Olmaması çok büyük bir eksiklik mi daha önce bebeği olan anneler ne derler bu konuda ? Illa sallanan mı almak lazım
Eşim de bana aşağıdakini yollamış alalım diye bebek bezi kokusunu hapsediyormuş diğer çöpe atınca gün içinde sıkıntı oluyormuş, gerekiyor mu cidden bunlar die düşündümhttp://www.e-bebek.com/korbell-bebe...i_XYZ-M250DS?gclid=COSrnYKA8McCFcFuGwodc70HQg
Bu ürünü almayı düşünüyorum,çok güzel düşünülmüş...Bebek bezi çöp kovası arayışınız varsa bi bakın kızlar.
ikisi de aynı canım,sadece kapasite farkı var biri 18 biri 26 litre :) yeni bişiler buldukça paylaşalım canımEşim de bana aşağıdakini yollamış alalım diye bebek bezi kokusunu hapsediyormuş diğer çöpe atınca gün içinde sıkıntı oluyormuş, gerekiyor mu cidden bunlar die düşündüm
http://www.e-bebek.com/korbell-plus...zn=AlternativeCategorical-2&OM.zpc=KOR-M280DS
Canım geçenlerde buna benzer bi konuşma olmuştu bi arkadaş da ben oda alacağım için ana kucağında yatırıcam ilk 6 ay demişti...Bana hiç sağlıklı gelmedi,sürekli onda yatmanın bebeğin omurga gelişimine olumsuz etki edeceğini düşünüyorum...Bir de büyüdükçe hareketleniyorlar,rahat hareket edemiyorlar...O küçük sallanan beşiklerden alanlar bile ne kadar şikayetçi bebek büyüdü,rahat edemedi yeniden park yatak almak zorunda kaldık falan diye...
Ben de alıcam ana kucağı ama,park yatağım sallanmıyor,kolik falan olursa sıkıntılı olduğu zamanlarda onda sallarım yatağına geçiririm,yemek falan yaparken yanımda durur diye düşündüm...Ama geceleri sürekli yatırmayı düşünmem...Sen bilirsin tabi yine de canım.
Hımmm aslında çok haklısın... Acaba ben de mi öyle yapsam ya? Ya da şöyle bir şey olabilir; ana kucağının içine arabaların içine konulan ve ayrı satılan minderlerden alabilirim... Hatta mecburen alınacak çünkü bu dediğim baby plus markasının minderi yok gibi bir şey. Ayrı minder almak şart...
Dediğin gibi rahat etmezse de zaten park yatak alıcaz, hemen ona geçiririz Teşekkür ederim canım bilgi için....
Canım ben senin yerinde olsam 2 takım hastane çıkışı alırım 5'li...Bi tane de 0-1 ay ya da 0-3 ay takım alırım,ne gerek 20 parcaya,ben aldım da hepsini kullandım diyeni duymadım...Dediğim gibi yaparsan hem çeşit olur hem de bebeğin aniden büyüyen boyutuna adapte olursunKızlar tokerbebede Aziz bebe %30 indirimli 20li şey buldum 150ye geliyor içinde yok yok bornoz ve battaniyesi de cok güzeldi, ayrıca yeni doğan değil 0-3 ay diyor alsam mı ya
Canım İdil bebe de tek battaniye havlu almaya kalktığımda daha Pahalı oldu. Hem takımda olmadı. Böle 20 li Takım'lar daha uyguna geliyor.içinde 2 takım dış, 1 tulum, iki uzun kollu zıbın, Çorap eldiven , önlük, ağız bezi battaniye, havlu var acaba hangilerini kullanmıyorlarki.hepside gerekli ŞeylerCanım ben senin yerinde olsam 2 takım hastane çıkışı alırım 5'li...Bi tane de 0-1 ay ya da 0-3 ay takım alırım,ne gerek 20 parcaya,ben aldım da hepsini kullandım diyeni duymadım...Dediğim gibi yaparsan hem çeşit olur hem de bebeğin aniden büyüyen boyutuna adapte olursun
Birde bir tanıdığım 4 takım dış olacak şekilde almış doğumdan sonra çok sıkıntı çekti.birden kirlendi hepsi. Dikişli olduğu için kıyafette alamadı. Ben biraz fazla alcam. Çok sık bez değiştiriliyormuş ve dışına kaçırıyorlarmış.Canım ben senin yerinde olsam 2 takım hastane çıkışı alırım 5'li...Bi tane de 0-1 ay ya da 0-3 ay takım alırım,ne gerek 20 parcaya,ben aldım da hepsini kullandım diyeni duymadım...Dediğim gibi yaparsan hem çeşit olur hem de bebeğin aniden büyüyen boyutuna adapte olursun
Canım ben senin yerinde olsam 2 takım hastane çıkışı alırım 5'li...Bi tane de 0-1 ay ya da 0-3 ay takım alırım,ne gerek 20 parcaya,ben aldım da hepsini kullandım diyeni duymadım...Dediğim gibi yaparsan hem çeşit olur hem de bebeğin aniden büyüyen boyutuna adapte olursun
aynen öyleymiş yaikisi de aynı canım,sadece kapasite farkı var biri 18 biri 26 litre :) yeni bişiler buldukça paylaşalım canım
Bende başta senin gibi idil bebe nin 20 li takımını alacaktım ki 200 tl. dedi.. Sonra bilenler yaşayanlarla konuşayım dedim iyi ki de almamışım .. Onun yerine 5li değişik değişik 3 takım aldım...Ve 3 takıma toplam 100 tl.verdim. Fotoğraf çekiminde hem kendi geceliklerimi taçlarımı bunlara göre hazırladım.. Hem de söyleyenlerin yalancısıyım yaşayıp göreceğiz hastanelerde iç zıbın yerine artık çıtçıtlı badi giydiriyorlarmış İzmir de .. O iç zıbınlar hiç kullanılmıyormuş. Zaten Battaniye şimdiden 2 tane hediye geldi bana.. Ve aynı şekilde 2 tane de havlu hediye geldi. Ve o alınan yenidoğan hastane çıkışını çok az giydirebiliyormuşsun. Belki 1 ay ki bebişin kaç kilo doğacak belli değil. Havlu ve battaniyeler o kadar ucuz ki her yerde.. Yine de sen bilirsin , idil bebe güzel ve kaliteli ama çok pahalı...Canım İdil bebe de tek battaniye havlu almaya kalktığımda daha Pahalı oldu. Hem takımda olmadı. Böle 20 li Takım'lar daha uyguna geliyor.içinde 2 takım dış, 1 tulum, iki uzun kollu zıbın, Çorap eldiven , önlük, ağız bezi battaniye, havlu var acaba hangilerini kullanmıyorlarki.hepside gerekli Şeyler
Bana da yeni doğunca kesinlikle badi giydirmeyin göbek bağı için iç zıbın giydirin dediler ya, yenidoğan zaten almayın arkadaşlar 0-3 ay alın bencee bir kere bebeğin kaç kilo doğacağnı bile bilmiyoruzz. Havlu ve battaniye ucuz diye bence her yerden almayın pamuklu naylon karışımı olmaması lazım, hatta bence organik olmalı battaniyesi, havlu özellikle ucuz sakın almayın bilinmeyen markaları naylon karışımı olmasınBende başta senin gibi idil bebe nin 20 li takımını alacaktım ki 200 tl. dedi.. Sonra bilenler yaşayanlarla konuşayım dedim iyi ki de almamışım .. Onun yerine 5li değişik değişik 3 takım aldım...Ve 3 takıma toplam 100 tl.verdim. Fotoğraf çekiminde hem kendi geceliklerimi taçlarımı bunlara göre hazırladım.. Hem de söyleyenlerin yalancısıyım yaşayıp göreceğiz hastanelerde iç zıbın yerine artık çıtçıtlı badi giydiriyorlarmış İzmir de .. O iç zıbınlar hiç kullanılmıyormuş. Zaten Battaniye şimdiden 2 tane hediye geldi bana.. Ve aynı şekilde 2 tane de havlu hediye geldi. Ve o alınan yenidoğan hastane çıkışını çok az giydirebiliyormuşsun. Belki 1 ay ki bebişin kaç kilo doğacak belli değil. Havlu ve battaniyeler o kadar ucuz ki her yerde.. Yine de sen bilirsin , idil bebe güzel ve kaliteli ama çok pahalı...
Ben bunun battaniyesiz olanını yaptırıcam canım,instagram da başka bi grupta 40 tl ye bulmuştum...O kadar çok süs püs sayfasını takip ediyorum ki,arasından buluyım da yazıyım hastane çıkışı bi tek bunla kalma ama yedeğin olsun bi tane deKiZlar ben hastane cikisi icin boyle birsey dusunuyorum bunu kendim yapmak istiyorum var mi benim gibi kendisi yapicak olan ? Henuz eminonune gidemedim malzemeleri almaya ucuza gelir mi emin degilim
Çok pahalı canım,benim de gözüm düşüyordu ama Linens'ten aldım 27 tl ye bi tane triko battaniye,en azından triko battaniye arzumu bastırdımBide bu battaniyeye bayildim , orgu yapmayi bilsem baslicaktim hemen zira instagramda 160 tl , size de fikir olsun