• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar loğusa geceliği yada pijaması kaç takım almak gerekiyor..
Birde bu loğusa geceliğinin özelliği nedir bana biraz pahalı gibi geldi..
Ve son olarak bildiğiniz iyi markalar neler...

Kizlar bu besigi almak istiyorum ben ne diyosunuz ?
Görüntü çok güzel,ama içi çok dar oluyor bu beşiklerin..Kullanma süresi 3-4 ay gibi...Hadi maximum 6 ay olsun..İnceleme fırsatım olmuştu...Park yatak daha kullanışlı geliyor bana,içleri daha geniş,bebek rahat hareket ediyor..Ama bu grupta en güzel modellerden biri bu.

Kızlar loğusa geceliği yada pijaması kaç takım almak gerekiyor..
Birde bu loğusa geceliğinin özelliği nedir bana biraz pahalı gibi geldi..
Ve son olarak bildiğiniz iyi markalar neler...
2 takım almak kafi canım bence...Ben hemen planımı anlatayım kısaca :) Kısmet olursa 2 takım alıcam biri bej rengi olucak ona göre lohusa tacı terliği olucak...Bebişe de bej rengi tuluma,şapkaya,elliğe siyah papyon taşlı şeritten adını yazdıracağım...Babasına da rozet yapıcaz..Eşime de papyon takabiliriz esprisine oğluyla takım olsun diye :))) Şu papyon olayıyla abartmış olabilirim,inanın esprisine,çekimden sonra hemen çıkarcaz :))))Bu takım fotoğraf çekimi için...İkinci takım da sezeryan falan olursa kan filan bulaşabiliyor,bide yatmaktan terliyosun...Ben dayanamam değiştiririm...İkinci takımı da mavi düşünüyorum...Zaten emzirme özellikli olduğu için doğumdan sonra da kullanılıyor bi süre..İki takım kafi bence ucuz bişi diil sonuçta..

Markalar konusunda da düşündüklerim; ERDEM,TUBA,PİERRE CARDİN VS...

2 takım almak kafi canım bence...Ben hemen planımı anlatayım kısaca :) Kısmet olursa 2 takım alıcam biri bej rengi olucak ona göre lohusa tacı terliği olucak...Bebişe de bej rengi tuluma,şapkaya,elliğe siyah papyon taşlı şeritten adını yazdıracağım...Babasına da rozet yapıcaz..Eşime de papyon takabiliriz esprisine oğluyla takım olsun diye :))) Şu papyon olayıyla abartmış olabilirim,inanın esprisine,çekimden sonra hemen çıkarcaz :))))Bu takım fotoğraf çekimi için...İkinci takım da sezeryan falan olursa kan filan bulaşabiliyor,bide yatmaktan terliyosun...Ben dayanamam değiştiririm...İkinci takımı da mavi düşünüyorum...Zaten emzirme özellikli olduğu için doğumdan sonra da kullanılıyor bi süre..İki takım kafi bence ucuz bişi diil sonuçta..

öğretmen hanım valla benim yerime çok güzel düşünmüşsün bundan sonra ben hiç düşünmeyip doğrudan sana soracağım zevklerimi ve planlarımız benziyor :KK19:

taşlı takımları instagramda çok görüyorum ama emin olamıyorum erkeğe güzel oluyor mu sizce, kız gibi olmuyor demi, eşim biraz takacak gibi bu taş işini

bunları hm den aldım cok begendim
IMG_3725.JPG

öğretmen hanım valla benim yerime çok güzel düşünmüşsün bundan sonra ben hiç düşünmeyip doğrudan sana soracağım zevklerimi ve planlarımız benziyor :KK19:

taşlı takımları instagramda çok görüyorum ama emin olamıyorum erkeğe güzel oluyor mu sizce, kız gibi olmuyor demi, eşim biraz takacak gibi bu taş işini
Doğum zamanımız da aynı kismetse,benim için hiç sakıncası yok canim,seve seve ;)eşine şöyle hiç de kız gibi durmuyor...adı yazacak bebeğin.erkek adı hani :) hem de kız siyah papyon mu takar ayol :)))

Bende 1 takım çekim olursa diye şık bir şey alayım diyorum..Beyaz..
İkinci takımı kendim oysho dan oluştursam mı acaba alt üst olarak diye düşünüyordum ..
Sitesine bir bakar mısınız... Sizce nasıl olur...

bunları hm den aldım cok begendim Eki Görüntüle 1629234
ben bunları çok beğendim zaten,ben de alıcammm :)

İdil baby deki hastane çıkışlarına baktım,çok gereksiz pahalı geldi..Ben Ankara'da Samanpazarında İdil baby ürünleri satan bi yer var ordan 5 parça olanını 40 tl ye almayı düşünüyorum,en uygun orada buldum.o da sırf bebişe yedek olsun diye,kısa süre giyceği bişiye o kadar para vermeye gerek yok bence canım..Bide caramell diye bi marka var,fiyatları gayet makul,ona da bakacağım inş...

İdil baby deki hastane çıkışlarına baktım,çok gereksiz pahalı geldi..Ben Ankara'da Samanpazarında İdil baby ürünleri satan bi yer var ordan 5 parça olanını 40 tl ye almayı düşünüyorum,en uygun orada buldum.o da sırf bebişe yedek olsun diye,kısa süre giyceği bişiye o kadar para vermeye gerek yok bence canım..Bide caramell diye bi marka var,fiyatları gayet makul,ona da bakacağım inş...
Kesinlikle katılıyorum. Başta adada bir mağazaya girdim. En azından penye kalitesini görürüm falan diye , aziz bebe ye takıktım o sıralar , İdil bebe en iyisi dedi 20 li takıma 199 tl. fiyat verdi... Alacaktım başta sonra biraz daha araştırayım dedim. İnternete her yere baktım hep o civarda fiyatları. Ama kalitesi çok iyi.. Ben ucuz bir yerde bulamadım o yüzden alamayacağım ama ablam Ankara da belki ona da söyleyebilirim orayı... Ama öğretmenimin de dediği gibi çok kısa süre giyecek çok para vermeyin anlamsız yazık... Aziz bebe nin de sitesine bak istersen fiyatları hatırlamıyorum ama en azından fikir olur... Ben 40 Tl ye bir takım aldım 5 li. 1 tane internetten sadece tulum ve bere 20 tl aldım.. Şimdi bir 5 li takım daha alacağım yeter heralde. Zaten öyle çok parçalıda kullanılmıyormuş iç zıbın falan artık giydirmiyorlarmış falan falan ben yeni doğum yapanların yalancısıyım...

kız ben ankaradaym bilmiyorum :KK43: bana da söyle de ben de alayım hangi magaza :KK45:

ıma 199 tl. fiyat verdi... Alacaktım başta sonra biraz daha araştırayım dedim. İnternete her yere baktım hep o civarda fiyatları. Ama kalitesi çok iyi.. Ben ucuz bir yerde bulamadım o yüzden alamayacağım ama ablam Ankara da belki ona da söyleyebilirim

bana da söyleyin ya ben hiç ucuz yer bulamıyorum kıyafet almak için

Canım ben Ankara'da yaşıyorum ama çok da iyi bilmiyorum buralı olmayınca. Samanpazarı dediğin yer Ulus tarafındaki Çıkrıkçılar Yokuşu denen yer mi? Bir de mağaza isimleriyle gel bize :))

Canım ben Ankara'da yaşıyorum ama çok da iyi bilmiyorum buralı olmayınca. Samanpazarı dediğin yer Ulus tarafındaki Çıkrıkçılar Yokuşu denen yer mi? Bir de mağaza isimleriyle gel bize :))
Hatırlasam gelicem de geçenlerde eşimle gezerken rast geldik,adına hiç bakmadım canım...Doğma büyüme Ankara'lıyım ben.Samsun'a gelin geldim :)
Evet evet Çıkrıkçılar Yokuşu denilen yer...Ben çok seviyorum orayı,yokuş yukarı çıkarken de sağdaki aradan girince çorap çamaşır pijama satan yerler var..Toptan alıyorum hep,daha bugüne kadar Samsun'dan almadım...Alışverişte Ankara'dan başka yer tanımıyorum :)
Ama benim dediğim yer,yokuşu çıkıyosun düz gidiyosun sol tarafta iki katlı,alt katı küçük üstünde bebek gereçleri satan bi bebek mağazası var..Elemanları da gayet iyi...bize 55 ya da 59 du tam hatırlamıyorum,nakitte 40 yaparım gibi bişi demişti...Bir aya kadar gelicem ben canım,uğrucam oraya da...geç olmazsa senin için tabi söylerim adını da.

Kesinlikle katılıyorum. Başta adada bir mağazaya girdim. En azından penye kalitesini görürüm falan diye , aziz bebe ye takıktım o sıralar , İdil bebe en iyisi dedi 20 li takıma 199 tl. fiyat verdi... Alacaktım başta sonra biraz daha araştırayım dedim. İnternete her yere baktım hep o civarda fiyatları. Ama kalitesi çok iyi.. Ben ucuz bir yerde bulamadım o yüzden alamayacağım ama ablam Ankara da belki ona da söyleyebilirim orayı... Ama öğretmenimin de dediği gibi çok kısa süre giyecek çok para vermeyin anlamsız yazık... Aziz bebe nin de sitesine bak istersen fiyatları hatırlamıyorum ama en azından fikir olur... Ben 40 Tl ye bir takım aldım 5 li. 1 tane internetten sadece tulum ve bere 20 tl aldım.. Şimdi bir 5 li takım daha alacağım yeter heralde. Zaten öyle çok parçalıda kullanılmıyormuş iç zıbın falan artık giydirmiyorlarmış falan falan ben yeni doğum yapanların yalancısıyım...
Arkadaşım 200 lira verdi 20 parça aldı,çok gereksiz diyor,pişman oldu...İlk çocuk heveslerine kapılmayalım bizde :KK39:

Back