• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
- Arkadaşlar ben çatlak kremi olarak mustela ve palmers karışık kullanıyorum şu an. Gratiste doğal yağlar indirimdeydi, dün bi kakao yağı aldım... Aslında ida-kew diye bir marka var ve çok kaliteli diyor kullananlar. Eğer elimdekiler biterse hamile yağından alıcam. Tamamen organik bir marka...

- ben ilk altı ay yatak ve koltuk niyetine baby&plus 6 in 1 rocking higher ana kucağını almayı düşünüyorum. Sizler de bakabilir misiniz? Tiny love mu ne onun muadili bir ürün ve onun yarı fiyatına... Altı aydan sonra park yatağa geçer ve 3-4 yaşına kadar kalır. Zaten dört yaştan sonra çocuklar araba yatak, yok efendim prensesli yatak vs istiyorlar Siz ne dersiniz?

Canım geçenlerde buna benzer bi konuşma olmuştu bi arkadaş da ben oda alacağım için ana kucağında yatırıcam ilk 6 ay demişti...Bana hiç sağlıklı gelmedi,sürekli onda yatmanın bebeğin omurga gelişimine olumsuz etki edeceğini düşünüyorum...Bir de büyüdükçe hareketleniyorlar,rahat hareket edemiyorlar...O küçük sallanan beşiklerden alanlar bile ne kadar şikayetçi bebek büyüdü,rahat edemedi yeniden park yatak almak zorunda kaldık falan diye...
Ben de alıcam ana kucağı ama,park yatağım sallanmıyor,kolik falan olursa sıkıntılı olduğu zamanlarda onda sallarım yatağına geçiririm,yemek falan yaparken yanımda durur diye düşündüm...Ama geceleri sürekli yatırmayı düşünmem...Sen bilirsin tabi yine de canım.

[QUO değilt_menim, post: 42558436, member: 675628"]Ahahaah,aynen öyle, zerrin09 zerrin09 ne diyosa hepsine okeyim :KK66: Çok tatlısın yaa ne güzel kıvırmışsın:KK70::KK70::KK70:[/QUOTE]
Fena degildi ama :)))))

Ben özelden isteyen arkadaşlara gönderdim yapılışını.. Hangisini yapmak istiyorsan sana da göndereyim canım.. Bu arada ben kokulu taş yapmaya karar verdim sizinle onu da paylaşayım..
Bunlarda cik sirinmis canim , bende kadife lavanta kesesi yapsammi diyorum ama emin degilim :) ya denedim oylesine yapabildim cnm ama tam netlestirince yine tik tik yaparim sana :)

günaydınnn bebek odamı mavi bej agırlıklı yapmaya karar verdim, duvar kagıdı da kullanacağım, fotodakini çok begendimmm ne dersiniz?

Eklentiler

• bebek.jpg
    bebek.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 198
günaydınnn bebek odamı mavi bej agırlıklı yapmaya karar verdim, duvar kagıdı da kullanacağım, fotodakini çok begendimmm ne dersiniz?
Canım gayet hoş.bu foto yabancı sitelerden mi :) benim evimin girişinde de burdaki gibi uzun çizgili bi duvar kağıdı var.güzel göründüğünü soyluyorlar.bebek hazır erkek mavi de uygunken bulutlu duvar kağıtları benim çok hoşuma gidiyor.bide onlara bak istersen.Ama soft mavi olacak.cirt mavi diil.Bi de ben bi duvarını boş birakicam uyumlu silinebilir duvar kağıdı yapi cam.kısmet olursa oraya da boyama yapsin sipa:)

Bu tarz odalari bende cok begeniyorum , hatta bu oda kayitli sanirim bende de :) bende yesil gri tonlari dusunuyorum insallah

Canım gayet hoş.bu foto yabancı sitelerden mi :) benim evimin girişinde de burdaki gibi uzun çizgili bi duvar kağıdı var.güzel göründüğünü soyluyorlar.bebek hazır erkek mavi de uygunken bulutlu duvar kağıtları benim çok hoşuma gidiyor.bide onlara bak istersen.Ama soft mavi olacak.cirt mavi diil.Bi de ben bi duvarını boş birakicam uyumlu silinebilir duvar kağıdı yapi cam.kısmet olursa oraya da boyama yapsin sipa:)
bir forumda buldum, renk uyumunu begendim, bakayım bulutlulara sof mavi cidden güzel duruyor, ben de bir duvarı boş bırakıcam ama silinebilir duvar kagıdı aklıma gelmemişti bu fikri de çalayım senden:KK53::KK53::KK53:

bir forumda buldum, renk uyumunu begendim, bakayım bulutlulara sof mavi cidden güzel duruyor, ben de bir duvarı boş bırakıcam ama silinebilir duvar kagıdı aklıma gelmemişti bu fikri de çalayım senden:KK53::KK53::KK53:
Çal canım çal,öğretmen bi anne adayının feryadı: Aman orası batacak burası çıkacak diye çocuklarınızın yaratıcılıklarını engellemek yerine,kendilerini geliştirebilecekleri alanlar açın...Kamu spotumu yaptım gidebilirim :21::21::21:

Back