- 3 Ocak 2014
- 517
- 743
- 53
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Görüntü çok güzel,ama içi çok dar oluyor bu beşiklerin..Kullanma süresi 3-4 ay gibi...Hadi maximum 6 ay olsun..İnceleme fırsatım olmuştu...Park yatak daha kullanışlı geliyor bana,içleri daha geniş,bebek rahat hareket ediyor..Ama bu grupta en güzel modellerden biri bu.Kizlar bu besigi almak istiyorum ben ne diyosunuz ?
2 takım almak kafi canım bence...Ben hemen planımı anlatayım kısaca :) Kısmet olursa 2 takım alıcam biri bej rengi olucak ona göre lohusa tacı terliği olucak...Bebişe de bej rengi tuluma,şapkaya,elliğe siyah papyon taşlı şeritten adını yazdıracağım...Babasına da rozet yapıcaz..Eşime de papyon takabiliriz esprisine oğluyla takım olsun diye :))) Şu papyon olayıyla abartmış olabilirim,inanın esprisine,çekimden sonra hemen çıkarcaz :))))Bu takım fotoğraf çekimi için...İkinci takım da sezeryan falan olursa kan filan bulaşabiliyor,bide yatmaktan terliyosun...Ben dayanamam değiştiririm...İkinci takımı da mavi düşünüyorum...Zaten emzirme özellikli olduğu için doğumdan sonra da kullanılıyor bi süre..İki takım kafi bence ucuz bişi diil sonuçta..Kızlar loğusa geceliği yada pijaması kaç takım almak gerekiyor..
Birde bu loğusa geceliğinin özelliği nedir bana biraz pahalı gibi geldi..
Ve son olarak bildiğiniz iyi markalar neler...
2 takım almak kafi canım bence...Ben hemen planımı anlatayım kısaca :) Kısmet olursa 2 takım alıcam biri bej rengi olucak ona göre lohusa tacı terliği olucak...Bebişe de bej rengi tuluma,şapkaya,elliğe siyah papyon taşlı şeritten adını yazdıracağım...Babasına da rozet yapıcaz..Eşime de papyon takabiliriz esprisine oğluyla takım olsun diye :))) Şu papyon olayıyla abartmış olabilirim,inanın esprisine,çekimden sonra hemen çıkarcaz :))))Bu takım fotoğraf çekimi için...İkinci takım da sezeryan falan olursa kan filan bulaşabiliyor,bide yatmaktan terliyosun...Ben dayanamam değiştiririm...İkinci takımı da mavi düşünüyorum...Zaten emzirme özellikli olduğu için doğumdan sonra da kullanılıyor bi süre..İki takım kafi bence ucuz bişi diil sonuçta..
Markalar konusunda da düşündüklerim; ERDEM,TUBA,PİERRE CARDİN VS...
Doğum zamanımız da aynı kismetse,benim için hiç sakıncası yok canim,seve seveöğretmen hanım valla benim yerime çok güzel düşünmüşsün bundan sonra ben hiç düşünmeyip doğrudan sana soracağım zevklerimi ve planlarımız benziyor
taşlı takımları instagramda çok görüyorum ama emin olamıyorum erkeğe güzel oluyor mu sizce, kız gibi olmuyor demi, eşim biraz takacak gibi bu taş işini
Pc başına geçince bakım cnm birazdan
Bende 1 takım çekim olursa diye şık bir şey alayım diyorum..Beyaz..2 takım almak kafi canım bence...Ben hemen planımı anlatayım kısaca :) Kısmet olursa 2 takım alıcam biri bej rengi olucak ona göre lohusa tacı terliği olucak...Bebişe de bej rengi tuluma,şapkaya,elliğe siyah papyon taşlı şeritten adını yazdıracağım...Babasına da rozet yapıcaz..Eşime de papyon takabiliriz esprisine oğluyla takım olsun diye :))) Şu papyon olayıyla abartmış olabilirim,inanın esprisine,çekimden sonra hemen çıkarcaz :))))Bu takım fotoğraf çekimi için...İkinci takım da sezeryan falan olursa kan filan bulaşabiliyor,bide yatmaktan terliyosun...Ben dayanamam değiştiririm...İkinci takımı da mavi düşünüyorum...Zaten emzirme özellikli olduğu için doğumdan sonra da kullanılıyor bi süre..İki takım kafi bence ucuz bişi diil sonuçta..
Markalar konusunda da düşündüklerim; ERDEM,TUBA,PİERRE CARDİN VS...
ben bunları çok beğendim zaten,ben de alıcammm :)bunları hm den aldım cok begendim Eki Görüntüle 1629234
Kesinlikle katılıyorum. Başta adada bir mağazaya girdim. En azından penye kalitesini görürüm falan diye , aziz bebe ye takıktım o sıralar , İdil bebe en iyisi dedi 20 li takıma 199 tl. fiyat verdi... Alacaktım başta sonra biraz daha araştırayım dedim. İnternete her yere baktım hep o civarda fiyatları. Ama kalitesi çok iyi.. Ben ucuz bir yerde bulamadım o yüzden alamayacağım ama ablam Ankara da belki ona da söyleyebilirim orayı... Ama öğretmenimin de dediği gibi çok kısa süre giyecek çok para vermeyin anlamsız yazık... Aziz bebe nin de sitesine bak istersen fiyatları hatırlamıyorum ama en azından fikir olur... Ben 40 Tl ye bir takım aldım 5 li. 1 tane internetten sadece tulum ve bere 20 tl aldım.. Şimdi bir 5 li takım daha alacağım yeter heralde. Zaten öyle çok parçalıda kullanılmıyormuş iç zıbın falan artık giydirmiyorlarmış falan falan ben yeni doğum yapanların yalancısıyım...ben bunları çok beğendim zaten,ben de alıcammm :)
İdil baby deki hastane çıkışlarına baktım,çok gereksiz pahalı geldi..Ben Ankara'da Samanpazarında İdil baby ürünleri satan bi yer var ordan 5 parça olanını 40 tl ye almayı düşünüyorum,en uygun orada buldum.o da sırf bebişe yedek olsun diye,kısa süre giyceği bişiye o kadar para vermeye gerek yok bence canım..Bide caramell diye bi marka var,fiyatları gayet makul,ona da bakacağım inş...
kız ben ankaradaym bilmiyorumben bunları çok beğendim zaten,ben de alıcammm :)
İdil baby deki hastane çıkışlarına baktım,çok gereksiz pahalı geldi..Ben Ankara'da Samanpazarında İdil baby ürünleri satan bi yer var ordan 5 parça olanını 40 tl ye almayı düşünüyorum,en uygun orada buldum.o da sırf bebişe yedek olsun diye,kısa süre giyceği bişiye o kadar para vermeye gerek yok bence canım..Bide caramell diye bi marka var,fiyatları gayet makul,ona da bakacağım inş...
ıma 199 tl. fiyat verdi... Alacaktım başta sonra biraz daha araştırayım dedim. İnternete her yere baktım hep o civarda fiyatları. Ama kalitesi çok iyi.. Ben ucuz bir yerde bulamadım o yüzden alamayacağım ama ablam Ankara da belki ona da söyleyebilirim
Öğretmenimmmmm neredesin.... Bizi aydınlat...bana da söyleyin ya ben hiç ucuz yer bulamıyorum kıyafet almak için
Canım ben Ankara'da yaşıyorum ama çok da iyi bilmiyorum buralı olmayınca. Samanpazarı dediğin yer Ulus tarafındaki Çıkrıkçılar Yokuşu denen yer mi? Bir de mağaza isimleriyle gel bize :))ben bunları çok beğendim zaten,ben de alıcammm :)
Ankaralı arkadaşım nereler var burada gezilecek :) Özelcan bebeye gitmeni öneririmCanım ben Ankara'da yaşıyorum ama çok da iyi bilmiyorum buralı olmayınca. Samanpazarı dediğin yer Ulus tarafındaki Çıkrıkçılar Yokuşu denen yer mi? Bir de mağaza isimleriyle gel bize :))
Valla canım Ankara'da yaşıyorum Ankaralı değilim :) o yüzden pek bilmiyorum AVM ler dışındaki mağazaları,uygun yerleri. Özelcan bebe nerede tam olarak?Ankaralı arkadaşım nereler var burada gezilecek :) Özelcan bebeye gitmeni öneririm
armadanın arkasında kalıyor,bebek eşyaları var fiyatları daha uygun olabilirValla canım Ankara'da yaşıyorum Ankaralı değilim :) o yüzden pek bilmiyorum AVM ler dışındaki mağazaları,uygun yerleri. Özelcan bebe nerede tam olarak?
Hatırlasam gelicem de geçenlerde eşimle gezerken rast geldik,adına hiç bakmadım canım...Doğma büyüme Ankara'lıyım ben.Samsun'a gelin geldim :)Canım ben Ankara'da yaşıyorum ama çok da iyi bilmiyorum buralı olmayınca. Samanpazarı dediğin yer Ulus tarafındaki Çıkrıkçılar Yokuşu denen yer mi? Bir de mağaza isimleriyle gel bize :))
Arkadaşım 200 lira verdi 20 parça aldı,çok gereksiz diyor,pişman oldu...İlk çocuk heveslerine kapılmayalım bizdeKesinlikle katılıyorum. Başta adada bir mağazaya girdim. En azından penye kalitesini görürüm falan diye , aziz bebe ye takıktım o sıralar , İdil bebe en iyisi dedi 20 li takıma 199 tl. fiyat verdi... Alacaktım başta sonra biraz daha araştırayım dedim. İnternete her yere baktım hep o civarda fiyatları. Ama kalitesi çok iyi.. Ben ucuz bir yerde bulamadım o yüzden alamayacağım ama ablam Ankara da belki ona da söyleyebilirim orayı... Ama öğretmenimin de dediği gibi çok kısa süre giyecek çok para vermeyin anlamsız yazık... Aziz bebe nin de sitesine bak istersen fiyatları hatırlamıyorum ama en azından fikir olur... Ben 40 Tl ye bir takım aldım 5 li. 1 tane internetten sadece tulum ve bere 20 tl aldım.. Şimdi bir 5 li takım daha alacağım yeter heralde. Zaten öyle çok parçalıda kullanılmıyormuş iç zıbın falan artık giydirmiyorlarmış falan falan ben yeni doğum yapanların yalancısıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?