- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
-
güle güle giysin anneeesii, hm den mi hepsi?Kizlar yeni aldik bunlari bizim minnosa :) bazi fotolar pek net degil ama idare edin artik teyzeleri
Teşekkür ederim canım, büyük çoğunluğu h&m den, ama genel olarak h&m, e-bebek, koton-baby, mothercare ve lcw den.güle güle giysin anneeesii, hm den mi hepsi?
Ahahaah,aynen öyle,Pardonzerrin09 demiş ucuz olunca neden ucuz diye ama eminim ogret_menim de aynı şekilde düşünüyodur
Kizlar yeni aldik bunlari bizim minnosa :) bazi fotolar pek net degil ama idare edin artik teyzeleri
- Arkadaşlar ben çatlak kremi olarak mustela ve palmers karışık kullanıyorum şu an. Gratiste doğal yağlar indirimdeydi, dün bi kakao yağı aldım... Aslında ida-kew diye bir marka var ve çok kaliteli diyor kullananlar. Eğer elimdekiler biterse hamile yağından alıcam. Tamamen organik bir marka...
- ben ilk altı ay yatak ve koltuk niyetine baby&plus 6 in 1 rocking higher ana kucağını almayı düşünüyorum. Sizler de bakabilir misiniz? Tiny love mu ne onun muadili bir ürün ve onun yarı fiyatına... Altı aydan sonra park yatağa geçer ve 3-4 yaşına kadar kalır. Zaten dört yaştan sonra çocuklar araba yatak, yok efendim prensesli yatak vs istiyorlar Siz ne dersiniz?
Tesekkr ederim caniiim, hepimizinki gule gule giysin insallah cicilerinieligooo cuk bayıldım hepsine,güle güle giysin kuzuş,yerim onun ballarını...Görüntüleri de gayet iyi çıkmış
Bunlarda cik sirinmis canim , bende kadife lavanta kesesi yapsammi diyorum ama emin degilim :) ya denedim oylesine yapabildim cnm ama tam netlestirince yine tik tik yaparim sana :)Ben özelden isteyen arkadaşlara gönderdim yapılışını.. Hangisini yapmak istiyorsan sana da göndereyim canım.. Bu arada ben kokulu taş yapmaya karar verdim sizinle onu da paylaşayım..
Canım gayet hoş.bu foto yabancı sitelerden mi :) benim evimin girişinde de burdaki gibi uzun çizgili bi duvar kağıdı var.güzel göründüğünü soyluyorlar.bebek hazır erkek mavi de uygunken bulutlu duvar kağıtları benim çok hoşuma gidiyor.bide onlara bak istersen.Ama soft mavi olacak.cirt mavi diil.Bi de ben bi duvarını boş birakicam uyumlu silinebilir duvar kağıdı yapi cam.kısmet olursa oraya da boyama yapsin sipa:)günaydınnn bebek odamı mavi bej agırlıklı yapmaya karar verdim, duvar kagıdı da kullanacağım, fotodakini çok begendimmm ne dersiniz?
Bu tarz odalari bende cok begeniyorum , hatta bu oda kayitli sanirim bende de :) bende yesil gri tonlari dusunuyorum insallahgünaydınnn bebek odamı mavi bej agırlıklı yapmaya karar verdim, duvar kagıdı da kullanacağım, fotodakini çok begendimmm ne dersiniz?
çok ciciiiiiiKizlar bu besigi almak istiyorum ben ne diyosunuz ?
bir forumda buldum, renk uyumunu begendim, bakayım bulutlulara sof mavi cidden güzel duruyor, ben de bir duvarı boş bırakıcam ama silinebilir duvar kagıdı aklıma gelmemişti bu fikri de çalayım sendenCanım gayet hoş.bu foto yabancı sitelerden mi :) benim evimin girişinde de burdaki gibi uzun çizgili bi duvar kağıdı var.güzel göründüğünü soyluyorlar.bebek hazır erkek mavi de uygunken bulutlu duvar kağıtları benim çok hoşuma gidiyor.bide onlara bak istersen.Ama soft mavi olacak.cirt mavi diil.Bi de ben bi duvarını boş birakicam uyumlu silinebilir duvar kağıdı yapi cam.kısmet olursa oraya da boyama yapsin sipa:)
gri yeşil de çok güzel olurrrrBu tarz odalari bende cok begeniyorum , hatta bu oda kayitli sanirim bende de :) bende yesil gri tonlari dusunuyorum insallah
Biraz standart disi olsun istedim hemde yesil huzur verir bebek odasinda oneriyolargri yeşil de çok güzel olurrrr
Çal canım çal,öğretmen bi anne adayının feryadı: Aman orası batacak burası çıkacak diye çocuklarınızın yaratıcılıklarını engellemek yerine,kendilerini geliştirebilecekleri alanlar açın...Kamu spotumu yaptım gidebilirimbir forumda buldum, renk uyumunu begendim, bakayım bulutlulara sof mavi cidden güzel duruyor, ben de bir duvarı boş bırakıcam ama silinebilir duvar kagıdı aklıma gelmemişti bu fikri de çalayım senden
huhhuuuuuuuÇal canım çal,öğretmen bi anne adayının feryadı: Aman orası batacak burası çıkacak diye çocuklarınızın yaratıcılıklarını engellemek yerine,kendilerini geliştirebilecekleri alanlar açın...Kamu spotumu yaptım gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?