- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi ogret_menim
-
Ya acaba ahşaptan daha mı mantıklı bu yoksa ahşap almak mı daha iyi...
Canım en basiti bu desem.. Bunun için kokulu taş tozu alıyorsun .. Onu sulandırıyorsun iyice karıştır ve kıvamı önemli tabi.. İnternette yapılışını anlatan siteler var. İçine hangi renk istiyorsan renklendirici çok çok az ama ..kürdan ucuyla falan.(istediğin renge gelene kadar) Birde nasıl bir koku istiyorsan ben bebek kokusu tercih ettim.. Tavsiye ederim.. Ondan 1-2 damla koy iyice karıştır kalıba dök. Hemen kuruyor zaten kalıptan çıkar. Tabi tek kalıpla çalışacağın için her defasında harcı az az yapman gerek.. Yani günde 5-6 tane yapsan 1 haftada istenilen sayıya ulaşırsın canım.. Onu süslemek sana kalmış.. İçine kumaş kesip yapıştıran var ,taşlı harf yapıştıran ,ayıcık yapıştıran ucuna püskül koyan nasıl istersen... Pinterest te çok örnek var.. Malzemeyi internetten alabilirsin. Tatlı dilimlere bak. Ben kalıp fiyatlarına baktım en uygun Barmar geldi. Çerçeve sabun kalıbı diye sor Google ye bir sürü site var konuyla ilgili..Ben yakın zamanda yapıcam paylaşırım.. Şu sıralar kuzenin nişanı için sabun yapıcam, bakalım nasıl olacak...ay çok güzelmiş bu,bana da anlatabilirmisiniz Zerrin hanımcım yapılışını
Canım ben bebeği sallamayacağım için ahşap aldım,daha başka nedenleri;Ya acaba ahşaptan daha mı mantıklı bu yoksa ahşap almak mı daha iyi...
Park yatağın kullanım süresi az mı canımben önce ahsap istiyordum ama yatak odası da alacağımız için park yatak daha ağır bastı, 6. ayda en geç kendi odasına alıcam bebişi, park yatağı oyun havuzu olarak kendi odasına koyacağım, oyuncakları ile oynar orada minnoşum
Evet bence de gayet mantıklı....Canım ben bebeği sallamayacağım için ahşap aldım,daha başka nedenleri;
-bi tarafının parmaklığını çıkarıp yatakla birleştircem,geceleri bebeği almak zor olmasın diye
-cibinlik,uyku seti gibi şeyleri ahşaba daha çok yakıştırıyorum
-iyi bi yatak almayı düşünüyorum,plastik olanlar pek kaldırmıyor vb
plastik olanların avantajları;
-taşınabilir olması,
-kaldırıldığında yer kaplamıyor olması,
-içinden hafifçe sallanabiliyor olması vb :)
oo çok güzel anlatmışsın,youtube da falan ben bakıyorum arada zaten de beceremediğim bişi olursa sana sorarım canım,çok teşekkür ederimCanım en basiti bu desem.. Bunun için kokulu taş tozu alıyorsun .. Onu sulandırıyorsun iyice karıştır ve kıvamı önemli tabi.. İnternette yapılışını anlatan siteler var. İçine hangi renk istiyorsan renklendirici çok çok az ama ..kürdan ucuyla falan.(istediğin renge gelene kadar) Birde nasıl bir koku istiyorsan ben bebek kokusu tercih ettim.. Tavsiye ederim.. Ondan 1-2 damla koy iyice karıştır kalıba dök. Hemen kuruyor zaten kalıptan çıkar. Tabi tek kalıpla çalışacağın için her defasında harcı az az yapman gerek.. Yani günde 5-6 tane yapsan 1 haftada istenilen sayıya ulaşırsın canım.. Onu süslemek sana kalmış.. İçine kumaş kesip yapıştıran var ,taşlı harf yapıştıran ,ayıcık yapıştıran ucuna püskül koyan nasıl istersen... Pinterest te çok örnek var.. Malzemeyi internetten alabilirsin. Tatlı dilimlere bak. Ben kalıp fiyatlarına baktım en uygun Barmar geldi. Çerçeve sabun kalıbı diye sor Google ye bir sürü site var konuyla ilgili..Ben yakın zamanda yapıcam paylaşırım.. Şu sıralar kuzenin nişanı için sabun yapıcam, bakalım nasıl olacak...
Teşekkür ederim cevabın için canım. Hala çok dağınık yatıyorum ve tedirgin oluyorum yatarken bu sefer hem bilinçaltı olarak hem de sırtımın ağrısından uyumak mümkün olmuyo. Belki hamile yastığı biraz toparlar beni uyurkenKullanıyorum ben canım,burdan bi kaç arkadaşta daha var,sırt ağrılarının birazda sürekli sola yatmaktan olduğunu düşünüyorum ben,bazen yastık büyük gelince bacak arama yastık alıyorum ben yine,tabi o yastığın sırta hiç bir faydası yok.Hamile yastığı başarılı bence.Biz evde kendimiz diktik,burda da paylaştım hatta.100 liraydı nette,40 liraya mal ettik..Daha ucuza da olabilir,o kadar kaliteli kumaştan yapmaya gerek yok.
Toparlıyor evet,çünkü içinden sağa sola kıpırdayamıyorsun :) rica ederim..çok ağrın olduğu günlerde sırt üstü yatıyorum ben,bebek beslencek diye kasıyoruz kendimizi sola yatıyoruz,arada değiş canım,eklem ağrısı çok zor hamilelikte...Teşekkür ederim cevabın için canım. Hala çok dağınık yatıyorum ve tedirgin oluyorum yatarken bu sefer hem bilinçaltı olarak hem de sırtımın ağrısından uyumak mümkün olmuyo. Belki hamile yastığı biraz toparlar beni uyurken
Chibicim park yatağa karar verdinmi? Ben chicconun next to me modelini istiyodum parl yatak değil ve fiyatı çok yüksek. Gittim gördüm inceledim ama o para verilmez açıkcası. Şimdi de park yatak araştırıyorum ama karar veremedim.ben önce ahsap istiyordum ama yatak odası da alacağımız için park yatak daha ağır bastı, 6. ayda en geç kendi odasına alıcam bebişi, park yatağı oyun havuzu olarak kendi odasına koyacağım, oyuncakları ile oynar orada minnoşum
Evet sağa dönünce rahatım ama ozaman da sola dönme zorunluluğu hissediyorum kendimde. Bütün gece bi oraya bi buraya dönmekten uyuyamıyorum. Hamile yastığını bi deneyim ozaman inşallah uyuyabilirim artıkToparlıyor evet,çünkü içinden sağa sola kıpırdayamıyorsun :) rica ederim..çok ağrın olduğu günlerde sırt üstü yatıyorum ben,bebek beslencek diye kasıyoruz kendimizi sola yatıyoruz,arada değiş canım,eklem ağrısı çok zor hamilelikte...
Rica ederim canım ne demek.. Her zaman..oo çok güzel anlatmışsın,youtube da falan ben bakıyorum arada zaten de beceremediğim bişi olursa sana sorarım canım,çok teşekkür ederim
yok cnm park yatağı 3-4 yaşa kadar kullananlar var, ölçüsüne göre büyük ölçülü olandan almak lazım 70*120 cm olanları var geniş oluyorPark yatağın kullanım süresi az mı canım
ben de bakıyordum chicco nun next to me çok güzel ama çok kısa süreli kullanım için oyun parkı da olmuyor o vazgeçtim ondan, baktıgım markaların fiyatları da 500 tl civarıChibicim park yatağa karar verdinmi? Ben chicconun next to me modelini istiyodum parl yatak değil ve fiyatı çok yüksek. Gittim gördüm inceledim ama o para verilmez açıkcası. Şimdi de park yatak araştırıyorum ama karar veremedim.
Parrrra parrrra parrrra...... Herşey parra....Ucuz olsa acaba kaliteli değil mi diyorum pahalı olunca da ne gerek var diyorum... Olunca hem iyisi hem uygunu olsun istiyorum....ben de bakıyordum chicco nun next to me çok güzel ama çok kısa süreli kullanım için oyun parkı da olmuyor o vazgeçtim ondan, baktıgım markaların fiyatları da 500 tl civarı
Bende kraftlara bakıyorum park yatak konusunda iyi sanırım. Park yatağa 500 civarı verilir neyse de o chiccoya 700 tl çok.ben de bakıyordum chicco nun next to me çok güzel ama çok kısa süreli kullanım için oyun parkı da olmuyor o vazgeçtim ondan, baktıgım markaların fiyatları da 500 tl civarı
PardonBende kraftlara bakıyorum park yatak konusunda iyi sanırım. Park yatağa 500 civarı verilir neyse de o chiccoya 700 tl çok.ogret_menim gibi düşünüyorum bende ucuz olunca neden ucuz pahalı olunca imkanlar belli e tek masraf beşik de değil. İşimiz zor.
kalitesiz değil ama özelliği ve güzel renkleri yok işte, ben sallansın istiyorum dönencesi olsun istiyorum kumaşı kalın güzel bir renkte olsun istiyorumParrrra parrrra parrrra...... Herşey parra....Ucuz olsa acaba kaliteli değil mi diyorum pahalı olunca da ne gerek var diyorum... Olunca hem iyisi hem uygunu olsun istiyorum....
Düşünüyo düşünüyo , beğendi beniPardonzerrin09 demiş ucuz olunca neden ucuz diye ama eminim ogret_menim de aynı şekilde düşünüyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?