Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende hemen almak istemiyorum ama eşim istiyor. Bizde heryer bebek Eşyası doldu en azından dolabına koyarım diyorum

çok güzeller ama annesi maşallah, mobilyayı da çok begendim ben, mobilyada kokudan dolayı emin olamıyorum kokusu geçsin diye 2 ay önce kurulmuş olması lazım diyorlar, zaten sipariş süresi 1 ay, 28. haftaya kadar almış olmamız lazım sanırım, bir yanımda korkuyor, ben de kıyafet alıyorum gördükçe bir de bebek arabasını aldık, annemde yünden yatak yorgan yaptırmaya başladı :KK70: Çoook heyecanlııııııı :nazar:

Canım örnekler çok güzel..Ben turkuazı çok severim.Erkek bebek için normal maviden daha hoş geliyor bana...Ben de kavanoz yapacağım...ankara'ya gitmek nasip olursa Suluhan diye bi yer var orda şeker malzemesi çeşidi çok...Gidemessem Aliekspress ten alıcam malzemeleri..Konsept bi otursa kafamda,o yenidoğan oda süslemeleri falan...
Benim de kafamda yeni yeni oturuyor bakalım:)

Güzel bi modelmiş ama nette yok sanki pek. Bende Tiny love 3ü 1arada ana kucağını beğeniyorum. Mağazaları gidip araştırma fırsatım olmadı henüz. Ama çok artmış fiyatı bikaç ay önce 375 falandı. Fahri teyzemiz alacak bakalım araştırıyorm :)
evet canım,ithal ürünlere hep vergi bindi...malesef doğumdan önce maddi zarara uğrayacağız :KK43:tiny love titreşimli mi?

Kızlar merhaba paylaşımlarınızı takip ettim hepiniz çok güzel şeler almışsınız bayıldım:KK70: Ben henüz bir kaç zıbından baska bir şey almadım ama zor tutyorum kendimi almamak için yavaş yavaş başlayacağım bende aklımda olan bir kac soru var sizden yardım istiyorum bebek arabası arastıryoruz ama karar veremedık hem kullanıslı hemde pratık bır model bakıyoruz tavsıye edebılecegız modeller var mı? Beşik konusundada baby tech ahsap park besık modellerı var her ölçüsü var ondan almayı düşünüyoruz ama tam karar veremedık.Yardımlarınızı beklıyorummm

evet canım,ithal ürünlere hep vergi bindi...malesef doğumdan önce maddi zarara uğrayacağız :KK43:tiny love titreşimli mi?

Evet canım titreşimli ve 18 kg a kadar kullanımı var. Genelde ana kucakları 9 kg a kadar taşıma kapasiteli netten araştırdığım kadarıyla. Linki bi incele istersen ama yinede az para değil ne kadar kullanılır, faydalı olur mu kararsızım.

http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-bir-arada-uykucu-ana-kucagi_TLO-1801006830

arkadasım onur bebenın sitesinden chicco almış 200 tl o da başka hiçbiyerde yok o kadar indirimli. Onu mu alsam dıye de düşünmüyor değilim. Klasik ana kucağı o da aşağıdaki linkte.

https://www.onurbebe.com/Ev-Tipi-Ana-Kucagi/Chicco-Hoopla-Ana-Kucagi-Princess.aspx

Graco diye bir marka var onun bir salıncağı var pille Çalışıyor altı Kademeli sallama ve klasik müzikli oturtulan kısmı kolay şekilde çıkarılıp Anakucağı oluyor. üç aylık kardeşimde kullanıyorlar şu an bana verecekler sonrasında

Kızlar merhaba paylaşımlarınızı takip ettim hepiniz çok güzel şeler almışsınız bayıldım:KK70: Ben henüz bir kaç zıbından baska bir şey almadım ama zor tutyorum kendimi almamak için yavaş yavaş başlayacağım bende aklımda olan bir kac soru var sizden yardım istiyorum bebek arabası arastıryoruz ama karar veremedık hem kullanıslı hemde pratık bır model bakıyoruz tavsıye edebılecegız modeller var mı? Beşik konusundada baby tech ahsap park besık modellerı var her ölçüsü var ondan almayı düşünüyoruz ama tam karar veremedık.Yardımlarınızı beklıyorummm
merhaba ben inglesina trilogy modelini aldım, aradığım tüm özelliklerin olduğu tek araba bunu bulabildik. Bir araştır istersen...

Ben bebek arabası olarak Casual Cadillac Air travel sistem almayı düşünüyorum. Diğer markaları araştırmadım ama bi mağazada satıcı çok detaylı ve güzel bi şekilde anlattı kafama da yattı çok hafif bi araba. Abimler yeğenime bi ay önce Wei-B Forsch Travel Sistem bebek arabası aldılar onlar da çok memnunlar. İlkini kullanmadım haliyle ama benim önerebileceklerim bunlar bi bak istersen bunlara da.

Ben bebek arabası olarak Casual Cadillac Air travel sistem almayı düşünüyorum. Diğer markaları araştırmadım ama bi mağazada satıcı çok detaylı ve güzel bi şekilde anlattı kafama da yattı çok hafif bi araba. Abimler yeğenime bi ay önce Wei-B Forsch Travel Sistem bebek arabası aldılar onlar da çok memnunlar. İlkini kullanmadım haliyle ama benim önerebileceklerim bunlar bi bak istersen bunlara da.
Ben de cadillac alacağım yakınımızda var çok memnunlar

Ben doğumdan sonra almayı planladığım için sindire sindire araştırıyorum :) marka olarak; Maclaren,Concorde,Ferrari,Maxi cosi var kafamda...
Bebek odasını da doğumdan sonraya bıraktık,Meltem bebeden class boy modelini beğendim.Bi de Samsunda Artepe mağazası var,orda beğendim bi iki model..Ankara^ya da bakacağız Sitelere kısmetse...Bebişin cinsiyeti ne canım,hamilelik takvimi ekleyeydin doğumun ne zaman bakardık.

Onu nerden anlicazki
image.jpg

X