Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım ben yatak odası için Beşik almıcam ana kucağı yatınca güzel oluyor hem fişe takıyorsun sallanıyor. Beğendiğim bebek Odasında büyüyen Beşik var sonra oraya gecırırım. Bitene fazladan boş odamız vardı o da Bebeğin eşyalarıyla doldu. Eşim sermiş onları gelip geçerken BAKIYOR. Bebek Arabası benim çok Hoşuma gitti. Oto koltuğu olarakta kullanacağım için almak için beklemedim
Peki sürekli kullanımda ana kucağında rahat edebilecek misin canım?İşine karışmak için demiyorum,uzun süreli kullanımı bebeğin omurga yapısını olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum..Bi de sen beşiğe geçirene kadar büyücek,içinde durmaz ki...Bi bak bu konuya istersen..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/besik-yerine-ana-kucagi.261372/

linkini yollasan ya canım bakalım..

edit* fotosunu koymuşsun canım,foto yan olunca anlayamamışım :KK66:
image.jpg
image.jpg

hemen alacakmısınız,ne kadar fiyat verdiler buna???Çok güzelmiş canım,bebeğin çok şanslı herşey hazır maşaAllah...Rabbim içinde görmeyi nasip etsin.
Bayramdan sonra almayı düşünüyorum 6500 dediler. Benim bebişim erkek kulplarını mavi kristal takıcam. Bi sitede çok güzel kulplar gordüm

Bayramdan sonra almayı düşünüyorum 6500 dediler. Benim bebişim erkek kulplarını mavi kristal takıcam. Bi sitede çok güzel kulplar gordüm
Ben de diyorum niye pembe seçmiş :)) biz de bugün meltem bebeye baktık,şu class boy modelini beğendim bi de car modelini...class boy a 4900 dediler..

Eklentiler

• class boy.jpg
    class boy.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 151
  • Beğen
Reactions: Bdd
Canım ben yatak odası için Beşik almıcam ana kucağı yatınca güzel oluyor hem fişe takıyorsun sallanıyor. Beğendiğim bebek Odasında büyüyen Beşik var sonra oraya gecırırım. Bitene fazladan boş odamız vardı o da Bebeğin eşyalarıyla doldu. Eşim sermiş onları gelip geçerken BAKIYOR. Bebek Arabası benim çok Hoşuma gitti. Oto koltuğu olarakta kullanacağım için almak için beklemedim
maşallah annesi hayırlı uğurlu olsunn saglıklıca kullansın miniğin, nazar değmesiiinnnn:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ben de diyorum niye pembe seçmiş :)) biz de bugün meltem bebeye baktık,şu class boy modelini beğendim bi de car modelini...class boy a 4900 dediler..
yaaa benim beğendiklerimden, çok pahalı demişler, indirim yok mu hiç yaa biz de pazarlık yapmaya gidicez ben bunu alcam sanırım

çok güzelmiişşşş, hangi magazadan baktınız, bir de mdf mi ahşap mı? Bize de fikir olsunn

Ben de hangi haftada alsak konusunda teredütte kalıyorum, erken mi davranıyorum acaba diye, eşim alalım kurulsun evde diyor, etraftakilerde 30. haftayı geçsin diyorlar, erken alanları görünce seviniyorrm

• Beğen
Reactions: Bdd
çok güzelmiişşşş, hangi magazadan baktınız, bir de mdf mi ahşap mı? Bize de fikir olsunn

Ben de hangi haftada alsak konusunda teredütte kalıyorum, erken mi davranıyorum acaba diye, eşim alalım kurulsun evde diyor, etraftakilerde 30. haftayı geçsin diyorlar, erken alanları görünce seviniyorrm
Bende hemen almak istemiyorum ama eşim istiyor. Bizde heryer bebek Eşyası doldu en azından dolabına koyarım diyorum

X