• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Oyyy etmez miyiz canım,Rabbim gönlüne göre hayırlı,sağlıklı,imanlı bi evlat nasip etsinnn.Çok teşekkür ederiz,senin bebusa daha güzellerini nasip etsin İnşaAllah

pazartesi evlilik yıldönümümüz tam 2 yıllık evli olacağız yaklaşık da 16 ay olmuştur bebek isteyeli ama olmadı henüz tek rahmin röntgeni kaldı ama stres sıkıntıyı da eksik etmiyorum kendimden çok teşekkür ederim hepiniz inş evlatlarından gülen anneler olursunuz ALLAH hayırlı sağlıklı imanlı eli ayağı düzgün doğmalarını nasip etsin sizlere de sağlıklı kolay doğumlar inş ben de bakacağım cicilerinize heves oluyor çok güzel bir duygudur büyük ihtimalle

pazartesi evlilik yıldönümümüz tam 2 yıllık evli olacağız yaklaşık da 16 ay olmuştur bebek isteyeli ama olmadı henüz tek rahmin röntgeni kaldı ama stres sıkıntıyı da eksik etmiyorum kendimden çok teşekkür ederim hepiniz inş evlatlarından gülen anneler olursunuz ALLAH hayırlı sağlıklı imanlı eli ayağı düzgün doğmalarını nasip etsin sizlere de sağlıklı kolay doğumlar inş ben de bakacağım cicilerinize heves oluyor çok güzel bir duygudur büyük ihtimalle
Canım,akşam akşam başka hiçbirşey mutlu edemezdi sanırım beni.ne güzel dua etmişsin.bi hamilenin duyabileceği en güzel duayı duydum,bi hamileden sana en samimi duygularimla hayırlı zamanda hayırli bi evlat dilerim.emin ol bu güzel duyguları sen de tadacaksin.akışına bırak.öğrendiğim kadarıyla bu işin düşmanı stres,çoğu arkadaşım kafadan çıkardıkları an hamile kaldılar.darısı da sana olsun İnşaAllah,biz de senin bebisinin cicilerine bakalım ;)

Canım,akşam akşam başka hiçbirşey mutlu edemezdi sanırım beni.ne güzel dua etmişsin.bi hamilenin duyabileceği en güzel duayı duydum,bi hamileden sana en samimi duygularimla hayırlı zamanda hayırli bi evlat dilerim.emin ol bu güzel duyguları sen de tadacaksin.akışına bırak.öğrendiğim kadarıyla bu işin düşmanı stres,çoğu arkadaşım kafadan çıkardıkları an hamile kaldılar.darısı da sana olsun İnşaAllah,biz de senin bebisinin cicilerine bakalım :KK66:
ay hayırlısıyla hamile kalayım hemen ben de yazarım buraya ben çok stresliyim kpss çalışıyorum yaş da 30 olunca yine olmazsa falan milletin çenesi atanamadın mı yok bebek de olmadı vs. aklımdan çıkaramıyorum hep rüyalarımda bile görüyorum canım 24 gündür adet olamıyorum artık stresten dedim kan tahlili yaptırdım 15 gün önce ama negatif çıkmıştı salı günü doktora gideceğim hem de rahim röntgeni için randevu almaya çalışacağım duaların için sağol canım

ay hayırlısıyla hamile kalayım hemen ben de yazarım buraya ben çok stresliyim kpss çalışıyorum yaş da 30 olunca yine olmazsa falan milletin çenesi atanamadın mı yok bebek de olmadı vs. aklımdan çıkaramıyorum hep rüyalarımda bile görüyorum canım 24 gündür adet olamıyorum artık stresten dedim kan tahlili yaptırdım 15 gün önce ama negatif çıkmıştı salı günü doktora gideceğim hem de rahim röntgeni için randevu almaya çalışacağım duaların için sağol canım
bence kendine hiçbirşeyi stres etme. bende kpss çok takıyordum . bir sınav olsun bi atanayım felan... bunların hiçbiiri bitmiyor. ne etrafındaki insanları susturabilirsin ne de derdini anlatabilirsin. bu sene tekrar hazırlanacağım kpss ye herkes bisürü şey söylüyor kulağımı tıkadım. sende öyle yap canım. stresle bebeğin tutması daha zor oluyor. nezaman kafanı rahatlatırsan işler rayına girer allahın izniyle. bende kafamı rahatlattım Rabbime şükürler olsun nasip etti bebek bana inş. kucağımıza almayıda nasip eder. sanada en yakın zamanda bir evlat nasip eder inş.

bence kendine hiçbirşeyi stres etme. bende kpss çok takıyordum . bir sınav olsun bi atanayım felan... bunların hiçbiiri bitmiyor. ne etrafındaki insanları susturabilirsin ne de derdini anlatabilirsin. bu sene tekrar hazırlanacağım kpss ye herkes bisürü şey söylüyor kulağımı tıkadım. sende öyle yap canım. stresle bebeğin tutması daha zor oluyor. nezaman kafanı rahatlatırsan işler rayına girer allahın izniyle. bende kafamı rahatlattım Rabbime şükürler olsun nasip etti bebek bana inş. kucağımıza almayıda nasip eder. sanada en yakın zamanda bir evlat nasip eder inş.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM çok haklısın kafamı rahatlatmam lazım bunu kendime sürekli diyorum önceden daha zordu ama git gide azalacak diye düşünüyorum kafama takmam

Canım bende kafama takıyordum. 2 ay daha olmasaydı doktor tedaviye baslıcaktı. Bosverdim eşimle gezdim tozdum. Çocuk olsun diye gün falanda takip etmedik. Doğru düzgün ilişkide olmadı. Günüm geçti bu ay olmamıştır gene afetim gecikti dedim. Testte yapmadım. 6 haftalık olmuşum haberim yok. 3. Kata su kola kolileri taşıdım. Aquaparkta yapılmıcak hareketler Yaptım. Hatta arkamdan kayan adamın biri hızını alamayarak belime çok şiddetli tekme Attı. Hamileymişim haberim yokmuş. Ama hamile kalmadan bir ay önce SOĞAN kürü yapmıştım. O da işe yaradı diye düşünüyorum.

MC LAREN kullandı ablam çok memnundu.. Manevrası çok iyiydi. Zaten bebek arabalarındaki en önemli mevzu manevrasıymış bende yeni öğrendim...
Birde tabi tercih ,zevk meselesi ama geçen sene eltim doğum yaptığında bebek arabasını biz aldık. Kendi beğenmişti.
1600 TL. civarı falandı. Çok az kullandı. Bodruma kaldırıp baston araba aldı. Çünkü diğeri hiç rahat değilmiş. Şahsen içim acıdı ama ilk annelik hevesiyle gösterişli pahalı bir şey olsun istedi sanırım.. Ben o yanılgıya düşmek istemiyorum. Ben ablamdan arabasını aldım fakat acaba yeni mi alsak düşüncesi aldı bizi de ama senin gibi bende bu konuda acele etmek istemiyorum. Doğduktan sonra da olabilir nasılsa. Ama birkaç yere gidip baktım satıcılarında söylediği hep aynı , özellikle ilk anne olacaklar dış görünüşüne parasına bakıp alıyor sanki pahalı olan kaliteli olacakmış izlenimi var herkeste diyorlar ..
O yüzden iyi araştırın arkadaşlar ve paylaşın ki kullanılmayacak bir şey almayalım..
Aynen kızlar ben inglesina trilogy aldım hem baston hem de üçlü set olarak kullanıyor travel yerine de geçiyor tavsiye ediyorum 2 kere araba almaktansa baston olup ana kucağı takılanlardan almak daha mantıklı

Merhaba hanımlar :) Ben henüz bir şey almadım. Önce kesin gerekli dediğim ürünleri markasına göre karar vermeyi düşünüyorum. Sonra ufaktan ufaktan alırız inşallah :) İşin açığı gereksiz yere ürün almak istemiyorum....

Merhaba hanımlar :) Ben henüz bir şey almadım. Önce kesin gerekli dediğim ürünleri markasına göre karar vermeyi düşünüyorum. Sonra ufaktan ufaktan alırız inşallah :) İşin açığı gereksiz yere ürün almak istemiyorum....

lazım oldukça alırsınız ama önceden yne de bir araştırma yap bence cnm, en azından markaları özellikleri netleştir sonra bir de araştırma ile uğraşma bebiş varken :stop:

lazım oldukça alırsınız ama önceden yne de bir araştırma yap bence cnm, en azından markaları özellikleri netleştir sonra bir de araştırma ile uğraşma bebiş varken :stop:

Aynen öyle. Çocuğun doğumundan itibaren kesin gereken şeyleri markasına göre belirlemeyi düşünüyorum. Tabi bebek arabası, park yatak gibi ürünleri de önceden alabiliriz :)
Pek çok arkadaşım büyük hevesle alıp kullanamadığı şeyler olduğunu söyledi. Bu nedenle kadınlar kulübünün deneyimli annelerini dinlemek gerek ;)

İnsanlar ne tuhaf ya.. Karşısındakinin başarısız olma ihtimaliyle bile mutlu oluyorlar.. Sevincini nasıl bozarım onu düşünüyorlar..

Bu da bizim çıngıraklı pijamamız :KK48: Ayıcıkların içinde çıngırak gibi bişi var bacaklarını oynattıkça kafamızı şişircek inşallah :KK70:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 150

Aynen öyle. Çocuğun doğumundan itibaren kesin gereken şeyleri markasına göre belirlemeyi düşünüyorum. Tabi bebek arabası, park yatak gibi ürünleri de önceden alabiliriz :)
Pek çok arkadaşım büyük hevesle alıp kullanamadığı şeyler olduğunu söyledi. Bu nedenle kadınlar kulübünün deneyimli annelerini dinlemek gerek :KK66:

kesinlikle haklısın,ama tulum,zıbın,çorap,battaniye gibi temel şeyleri indirim gördükçe alabilirsin canım...Biz de paylaşıyoruz bu topicte ne gerekir ne gerekmez,çevredeki bebeklilerden..Marka konusunda da konuşuruz:KK76::KK76::KK76:

Back