• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
image.jpg
Bunları H&M den aldım cok guzel

Ben doğumdan sonra almayı planladığım için sindire sindire araştırıyorum :) marka olarak; Maclaren,Concorde,Ferrari,Maxi cosi var kafamda...
Bebek odasını da doğumdan sonraya bıraktık,Meltem bebeden class boy modelini beğendim.Bi de Samsunda Artepe mağazası var,orda beğendim bi iki model..Ankara^ya da bakacağız Sitelere kısmetse...Bebişin cinsiyeti ne canım,hamilelik takvimi ekleyeydin doğumun ne zaman bakardık.
Bende araştıyorum daha bir kac ay var almama ama özellikle bebek arabasına karar vermek çok zor karar verip alamaya gittiğimde direk alayım diyorum:D Bu arada 19+2 haftanın içindeyim Allah nasip ederse bir oğluşum olacak:D

Bdd Bdd çok güzel görünüyorlar.kalitesi mi kötü geldi.Bi de ne kadara aldın? Amerika dan 3 çiftini 6 $ a almış abim orjinalini.

Eklentiler

• IMG-20150808-WA0006.jpg
    IMG-20150808-WA0006.jpg
    117,1 KB · Görüntüleme: 74
Bende araştıyorum daha bir kac ay var almama ama özellikle bebek arabasına karar vermek çok zor karar verip alamaya gittiğimde direk alayım diyorum:KK70: Bu arada 19+2 haftanın içindeyim Allah nasip ederse bir oğluşum olacak:KK70:
Biz de erkek bekliyoruz nasipse.araba çok önemli bi karar bence de.çocuk gezecek,uyucak,oturacak vs...bakalım neye karar vericez.Ben bilgi aldığım şeyler olursa paylasirim yine burda canım.

MC LAREN kullandı ablam çok memnundu.. Manevrası çok iyiydi. Zaten bebek arabalarındaki en önemli mevzu manevrasıymış bende yeni öğrendim...
Birde tabi tercih ,zevk meselesi ama geçen sene eltim doğum yaptığında bebek arabasını biz aldık. Kendi beğenmişti.
1600 TL. civarı falandı. Çok az kullandı. Bodruma kaldırıp baston araba aldı. Çünkü diğeri hiç rahat değilmiş. Şahsen içim acıdı ama ilk annelik hevesiyle gösterişli pahalı bir şey olsun istedi sanırım.. Ben o yanılgıya düşmek istemiyorum. Ben ablamdan arabasını aldım fakat acaba yeni mi alsak düşüncesi aldı bizi de ama senin gibi bende bu konuda acele etmek istemiyorum. Doğduktan sonra da olabilir nasılsa. Ama birkaç yere gidip baktım satıcılarında söylediği hep aynı , özellikle ilk anne olacaklar dış görünüşüne parasına bakıp alıyor sanki pahalı olan kaliteli olacakmış izlenimi var herkeste diyorlar ..
O yüzden iyi araştırın arkadaşlar ve paylaşın ki kullanılmayacak bir şey almayalım..

Dokuma hataları var bazılarında fiyatını hatırlamıyorum canım ya
canım havlu çoraplarda dokuma hatası illaki oluyor,kaçması da çok kolay,elden ele geçtiyse ondan da olmuş olabilir....Öyle aman aman bi kontrol olduğunu düşünmüyorum kargolanırken...Ama biz aldığımız ürünlerde hiç sorun yaşamadık Aliekspresten.

MC LAREN kullandı ablam çok memnundu.. Manevrası çok iyiydi. Zaten bebek arabalarındaki en önemli mevzu manevrasıymış bende yeni öğrendim...
Birde tabi tercih ,zevk meselesi ama geçen sene eltim doğum yaptığında bebek arabasını biz aldık. Kendi beğenmişti.
1600 TL. civarı falandı. Çok az kullandı. Bodruma kaldırıp baston araba aldı. Çünkü diğeri hiç rahat değilmiş. Şahsen içim acıdı ama ilk annelik hevesiyle gösterişli pahalı bir şey olsun istedi sanırım.. Ben o yanılgıya düşmek istemiyorum. Ben ablamdan arabasını aldım fakat acaba yeni mi alsak düşüncesi aldı bizi de ama senin gibi bende bu konuda acele etmek istemiyorum. Doğduktan sonra da olabilir nasılsa. Ama birkaç yere gidip baktım satıcılarında söylediği hep aynı , özellikle ilk anne olacaklar dış görünüşüne parasına bakıp alıyor sanki pahalı olan kaliteli olacakmış izlenimi var herkeste diyorlar ..
O yüzden iyi araştırın arkadaşlar ve paylaşın ki kullanılmayacak bir şey almayalım..
Aynen katılıyorum...Benim ablam da mac laren kullandı...5.5 yıl oldu hala taş gibi...Kaldı ki biz o arabayla ne yollara gittik,ne yollardan geçtik,süspansiyonu çok iyi bi kere,güvenli,yatabiliyor,ikinci çocuk da onu kullanıyor şu an...Ben tavsiye ederim...Ki büyük ihtimalle benim yöneleceğim marka da o...Ablan vermişse kullan canım,içine sinmezse yenisini al bence..

Ben H&M den aldıklarına bayıldım.. Maalesef buralarda yok. İzmirde açılacaktı ama bilemiyorum.. Ali Express ten aldıkların da çok güzel görünüyor.. Lütfen diğer gelen ürünlerinde fotolarını ve kalitelerini paylaşır mısın...
Canım digerleri gelmedi daha sadece Çorap geldi

Aynen katılıyorum...Benim ablam da mac laren kullandı...5.5 yıl oldu hala taş gibi...Kaldı ki biz o arabayla ne yollara gittik,ne yollardan geçtik,süspansiyonu çok iyi bi kere,güvenli,yatabiliyor,ikinci çocuk da onu kullanıyor şu an...Ben tavsiye ederim...Ki büyük ihtimalle benim yöneleceğim marka da o...Ablan vermişse kullan canım,içine sinmezse yenisini al bence..
maclaren cok övüyorlar, çok hafif ve kullanışlıı ama ana kucağı takılmadığı için ilk aylarda, 6-8 ay kullanılamıyor, sonrası için mükemmel bir seçimmm :KK200:

Sevgili Ocak anneleri...Hamileliğimizin başından beri iyi-kötü birçok şeyi paylaştık...Hemen hemen hamileliğimizi yarıladığımız şu günlerde,cinsiyetler öğrenildi,hazırlıklar başladı,heyecan artıp,zaman azalıyor...İstedim ki bebişlerimize aldığımız cicileri de burada paylaşalım...İndirimlerden birbirimizi haberdar edelim,bu anlamda da birbirimize faydamız dokunsun...Hem de karşılıklı fikir edinelim...Rabbim yavrularımızı da kucağımıza almayı,aldıklarımızı kullandırmayı nasip etsin...Hadi bakalım ilk paylaşımlar benden gelsin...Oğluşumun cicileri

hepsi çok güzel ALLAH gülerek giydirsin Rabbim hayırlarla bana da hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam evlat nasip eder inş dua eder misiniz bana anneler :(

hepsi çok güzel ALLAH gülerek giydirsin Rabbim hayırlarla bana da hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam evlat nasip eder inş dua eder misiniz bana anneler :KK43:
Oyyy etmez miyiz canım,Rabbim gönlüne göre hayırlı,sağlıklı,imanlı bi evlat nasip etsinnn.Çok teşekkür ederiz,senin bebusa daha güzellerini nasip etsin İnşaAllah ;)

Back