Doğuma Hazırlık 2016 Ocak Bebişlerinin Cicileri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Lütfen verrrrrrr :))) Bekliyorum canım,kartı da çok beğendim bebek şekeri konusunda fikir ihtiyacım var :KK43:((
Kart tarifini verdim hemen dene bir tane çok zevkli oluyor... bebek şekeri konusunda biraz araştırma yapalım bakalım. Ben kavanozda yapıcam daha önce eklemiştim fotosunu. Üstüne de mini ayıcıklar yapıştırıcam. Sabun , kokulu taş yapacağım. Lavanta kesesi yapacağım.. Yapacak çok şey var ama daha başlamadım... :KK58:

Arkadaşlar zazzle diye yabancı bir site var oraya girin ve stıcker kısmından baby shower yada for baby kısmını bulun. Orada çok güzel örnekler var birini seçin. Altında customize it yazan yere tıklayın bu özelleştir demek. Yani kendinize göre uyarlayacaksınız. Biraz bekletiyor burada. Sonrasında sağ taraftan ismi tarihi herşeyi istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.
İşlem bittikten sonra printscreen yapacaksınız. (bilmeyen arkadaşlar varsa bilgisayarınızda prtsc yazan tuşa basmanız yeterli-bu ekran görüntüsünü alır) paint i açın ve ctrl-v ile yapıştırın. Ve fazlalıkları kesin. Kesme işleminden sonra Word te bir sayfa açın ve painten Word e resmi kopyalayın , burada boyutlandırıp çoğaltın. Bunu ozalitçiden bastırabilirsiniz. Yada yazıcınız iyiyse renkli kartuşunuz varsa kırtasiyeden daha kalın a4 alıp kendiniz basabilirsiniz. Ama ozalitçideki kadar iyi olmaz . en azından orada istediğiniz kalınlıkta desende kağıda basarlar.
huhuuuuu harika çok teşekkürleeeer zerrin :rolleyes:

upload_2015-9-2_14-49-39.png
teşşekkür ederiz bence çok güzel bir site :)

internetten alışveriş yapmak isteyen anneler bnde hep oturduğum yerden takip ediyorum şu an markafoni trendyol vb sitelerle karşılatırdğımda butikbebe.com çok uygun geldi

http://www.butikbebe.com/urunListesi/657/elif-bebe-urunleri.html

http://www.butikbebe.com/urunListesi/648/zuff-urunleri.html

çok güzel ürünler var bn bebek bakım ürünlerini minirome.com'dan aldım memnun kaldım ve piyasaya göre çok uygun karşılaştırma yaparsanız görürsünüz zaten :):) bir emzik iadem oldu hiç problem çıkarmadılar rengini yanlış yollamışlar

bol tekmeli günler :)
Canım butikbebe yi merak ediyordum ben ama güvenilir mi onu bilmek lazım.minirome u da yeni keşfettim.demek güvenli.bunu öğrendiğim iyi oldu.Teşekkür ler bilgiler için.

Arkadaşlar zazzle diye yabancı bir site var oraya girin ve stıcker kısmından baby shower yada for baby kısmını bulun. Orada çok güzel örnekler var birini seçin. Altında customize it yazan yere tıklayın bu özelleştir demek. Yani kendinize göre uyarlayacaksınız. Biraz bekletiyor burada. Sonrasında sağ taraftan ismi tarihi herşeyi istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.
İşlem bittikten sonra printscreen yapacaksınız. (bilmeyen arkadaşlar varsa bilgisayarınızda prtsc yazan tuşa basmanız yeterli-bu ekran görüntüsünü alır) paint i açın ve ctrl-v ile yapıştırın. Ve fazlalıkları kesin. Kesme işleminden sonra Word te bir sayfa açın ve painten Word e resmi kopyalayın , burada boyutlandırıp çoğaltın. Bunu ozalitçiden bastırabilirsiniz. Yada yazıcınız iyiyse renkli kartuşunuz varsa kırtasiyeden daha kalın a4 alıp kendiniz basabilirsiniz. Ama ozalitçideki kadar iyi olmaz . en azından orada istediğiniz kalınlıkta desende kağıda basarlar.
Canım ne güzel anlatmissin.Teşekkür ederiz.ben de eve gidince bakiyim bir.

Canım butikbebe yi merak ediyordum ben ama güvenilir mi onu bilmek lazım.minirome u da yeni keşfettim.demek güvenli.bunu öğrendiğim iyi oldu.Teşekkür ler bilgiler için.
butikbebe.com'dan alışveriş yapan çok var bnde kasım 2015 cicilerindeki annelerden duydum facebook'daki gruplaradada tavsiye eden çok baktım sorun yaşayan yok

minirome.comuda ordan duydum şikayet.com'u falan okudum bütün sorunları çözmüşler bnmde iadem olmasına rağmen sorun çıkmadı bakım ürünlerin son kullanma tarihleri yakın gelmişti onu hatırlatayım not olarak belirtirsiniz bn uğraşmak istemedim :)

Rica ederim canım ne demek,ben de aynısını düşündüğüm için başladım çoktan...Önümüzdeki ay da yatağını alıcaz kısmetse..Sonra da araç-gereçlerini halledicez..Kıyafet almıyorum artık,çok oldu,hediye de gelir nasılsa,ablam Amerikadan büyük valizin yarısını doldurdum dedi,e daha bişi almam onları görmeden...
Bugün sebi bebe diye bi marka keşfettim,hani bu içten zıbınların falan çok da marka olması gerekmiyor,penyesi güzel olsun %100 pamuk olsun yeter...7-8 tl gibi bişi kısa kollu zıbınları,alınabilir diye düşünüyorum.karşılaşırsanız bi bakın kızlar..SeVi bebe diil,SeBi bebe..
Ooo teyze aşmış valla masallh, darısı bizim teyzelere :) Sebi bebe nerelerde var nette mi gördün?Bir de ev tipi ana kucağı alacak mısın? Buara onlara bakıyorum da

Canım örnekler çok güzel..Ben turkuazı çok severim.Erkek bebek için normal maviden daha hoş geliyor bana...Ben de kavanoz yapacağım...ankara'ya gitmek nasip olursa Suluhan diye bi yer var orda şeker malzemesi çeşidi çok...Gidemessem Aliekspress ten alıcam malzemeleri..Konsept bi otursa kafamda,o yenidoğan oda süslemeleri falan...

Canım naptın sen bişiy bırakmamışsın almaya,bi beşik kalmış sanırım :)))Güle güle kullansın bebişin hepsini inşaAllah...Bu aldığın arabayı geçen birinde gördüm,çok konforlu görünüyor..İnşaAllah bebişin de rahat eder içinde...ÇEyiz serer gibi sermişsin,ne güzel...Ablama baskı yapmaya başladım bebişe aldıklarını kargolasın hemen diye paylaştıklarını görünce :)))

Ooo teyze aşmış valla masallh, darısı bizim teyzelere :) Sebi bebe nerelerde var nette mi gördün?Bir de ev tipi ana kucağı alacak mısın? Buara onlara bakıyorum da
Dün Samsun da gezerken bi sürü marka satan bi bebek mağazasına girdim,orda inceleme şansım oldu...Nette n 11 de falan da var canım ama..Ev tipi ana kucağı alacağım inşaAllah almam mı,beyefendiyi nası durdurcaz yoksa :)) e bebekteki bu ürün çok başarılı,azıcık pahalı diğerlerine oranla ama bence alınabilir,yani en azından ben bunu alacağım :KK66: Rengi de kıza da erkeğe de uygun...

Canım naptın sen bişiy bırakmamışsın almaya,bi beşik kalmış sanırım :)))Güle güle kullansın bebişin hepsini inşaAllah...Bu aldığın arabayı geçen birinde gördüm,çok konforlu görünüyor..İnşaAllah bebişin de rahat eder içinde...ÇEyiz serer gibi sermişsin,ne güzel...Ablama baskı yapmaya başladım bebişe aldıklarını kargolasın hemen diye paylaştıklarını görünce :)))
Canım ben yatak odası için Beşik almıcam ana kucağı yatınca güzel oluyor hem fişe takıyorsun sallanıyor. Beğendiğim bebek Odasında büyüyen Beşik var sonra oraya gecırırım. Bitene fazladan boş odamız vardı o da Bebeğin eşyalarıyla doldu. Eşim sermiş onları gelip geçerken BAKIYOR. Bebek Arabası benim çok Hoşuma gitti. Oto koltuğu olarakta kullanacağım için almak için beklemedim

X