- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 34
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #1.741
Evet canım aynen ama ne zaman başlarız geri bilmiyorumDamarları dondurup tedaviye baştan mı başlanacak peki tatlım?
senin ki neden iptal oldu ki canımCanım moralini yüksek tut benimde iptal oldu bugün napalım bunda da vardır bi hayır belki Transfer yapılsa tutmayacak dı olumlu düşünelim olumlu olsun bizim bebişler dé ne kadar inatçı çıktı böyle yaaa
Canım hadi gözün aydın bugün iyi bi haber geldi şükürkızlarrr az önce embriyolog aradı.. 29 yumurta toplanmıştı 20 si olgun çıkmış 16 sı döllenmiş kaliteleri 3. gün belli olur dedi o gün tekrar arayacaklarmış. duruma gör 3. günde olabilir 5. günde dediler ama sayı fazla olduğu için muhtemelen salı transfer olur dedi... garip hissettim şimdi 16 tane yavrum hastanede bekliyor bizi...kaçı gider acaba 5. güne? dondurma da 5. gün mü yapılıyor? bilgisi olan var mı bu konuda?
Yumurtanın etrafında topaklaşmış damarlar varmış canım toplarken damar delinirse hayatı riskin olur dedi doktorum iptal ettisenin ki neden iptal oldu ki canım
inşallah cnaım elfon çalsın diye bekliyorum sabahtan beri küt küt atıyor kalbim haberi duyunca tüm ağrılar geçti inşallah rabbm hepimize nasip eder ya....Canım hadi gözün aydın bugün iyi bi haber geldi şükür5. Güne bırakırlarsa daha iyi olur en kaliteleri 5. Güne gider dondurulmada sanırım 5. Gün yapılır,hadi bakalım Transfer haberini ve pozitif haberini bekliyoruz
kızlarrr az önce embriyolog aradı.. 29 yumurta toplanmıştı 20 si olgun çıkmış 16 sı döllenmiş kaliteleri 3. gün belli olur dedi o gün tekrar arayacaklarmış. duruma gör 3. günde olabilir 5. günde dediler ama sayı fazla olduğu için muhtemelen salı transfer olur dedi... garip hissettim şimdi 16 tane yavrum hastanede bekliyor bizi...kaçı gider acaba 5. güne? dondurma da 5. gün mü yapılıyor? bilgisi olan var mı bu konuda?
Yumurtanın etrafında topaklaşmış damarlar varmış canım toplarken damar delinirse hayatı riskin olur dedi doktorum iptal etti
Evet canım aynen ama ne zaman başlarız geri bilmiyorum
canım bunda da vardır bir hayır... çok geçmiş olsun..Yumurtanın etrafında topaklaşmış damarlar varmış canım toplarken damar delinirse hayatı riskin olur dedi doktorum iptal etti
senn nasıldı canım kaç toplanmıştı kaç döllendi kaçı kaldı kaçı dnduruldu :) şuan çok merak ediyroumEvet canım 5. gün kalanları siz izin verirseniz donduruyorlar. Haydi hayırlısı olsun salıya en güçlüler kalacak :)
canım tedavin hayırlı olsun. göbüşün bebişlerle dolsun inşallahŞimdi çıktim doktordan kızlar.. Bugün 3. Günüydü adetin ama henüz sokulmemisti. Prof. Bülent Baysal tüp bebeği yapacak doktorum. Muayenede yumurta da az gibi gözüküyor ama tahlillerle bir bakalım dedi. Pazartesi tahlillerle birlikte gel ilaçları ayarlayalim dedi. Muayene için 500 TL odedim. Tedavi için ilaçlar dahil 2500-2600 dolar dedi. Tahlillere kendi doktorumun kliniğinde %50 indirimli olarak 400 TL odedim. Devlette yaptirabilsem tahlilleri iyi olacaktı ama sağlık olsun. İnşallah bilmediğimiz bir sorun çıkmaz tahlillerde. Doktorum sonuçları yarın mail atarim dedi. Mail geldiğinde paylasirim sizlerle. Neyin ne olduğunu bilmediğim için fikrinizi alırım.
senn nasıldı canım kaç toplanmıştı kaç döllendi kaçı kaldı kaçı dnduruldu :) şuan çok merak ediyroum
İnşallah canimm. Gobuslerimizi tokusturalimm :)canım tedavin hayırlı olsun. göbüşün bebişlerle dolsun inşallah
maşallah canım allahım istediklerini nasip etsin nikindeki gibi sevimli maviş sağlıklı bir bebişin olurİnşallah canimm. Gobuslerimizi tokusturalimm :)
Bülent hoca için ters suratsız falan yazmışlardı forumlarda. Gayet güzel anlaştık. Hiç de öyle aşırı ciddi ve ters gelmedi bana. Herman hoca jinekologum zaten mükemmel biri. Şimdilik gayet rahat ve güvende hissediyorum kendimi. İnşallah sonuna kadar böyle olur, güzel haberler paylasirim sizlerle..
anladım canım inşalllaaaahhh çok güzel çözünürler ve sımsıkı tutunurlar sana. geçene defa dondurulacak yumurtam yoktu o yüzden tedavide hep tereddütlüydüm şimdi en azından dondurulursa daha rahat olucam bilmiyorum ya hepimiz için hayırlısı inşallahSeni çok iyi anlıyorum aynıları bizzat yaşadım benim sorunum seninkinin tam tersi bende yumurta çok az.. Toplamda 6 yumurta toplandı.. 2 si 3. güne çıkamadı.. 4 tanesi 3. güne ulaştı ve embiryolog arayıp durumlarının çok iyi olduğunu 5. güne kadar beklememiz gerektiğini söyledi. Bekledik 3 tanesi 5. güne ulaştı ama 3'ü de en iyi kalite embiryo olmuştu.. 2'sini dondurdular birini bana transfer ettiler.. Hamile kaldım ama 8. haftada düşük yaptım.. Büyük ihtimalle bebekte sorun vardı dediler.. Şimdi kalan 'si çözülecek bakalım sağlıklı çıkarlarsa 10 şubatta transferim olacak.. :)
anladım canım inşalllaaaahhh çok güzel çözünürler ve sımsıkı tutunurlar sana. geçene defa dondurulacak yumurtam yoktu o yüzden tedavide hep tereddütlüydüm şimdi en azından dondurulursa daha rahat olucam bilmiyorum ya hepimiz için hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?