- 6 Ekim 2015
- 725
- 282
- 37
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.321
SifirKızlar bu süreçte kahve çay tüketiminiz nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SifirKızlar bu süreçte kahve çay tüketiminiz nasıl
Benimde 1.2 amh değerim. İrili ufaklı 10 tane var galiba ama boyutları iyi olan 5 taneydıİnşallah canım senin amh kaç, kaç tane oluşuyo
Kahve tüketmiyrm ama cayda mı sakıncalı cay cok içiyrm
Hadı hayırlısı olsun bakalım. Beraber gün sayacagızBen de hastanede doktoru bekliyorum 2 adet normal doğumu varmış. En az iki saat bekleyeceğiz. Ama doktorun cumartesi günkü tahminine gore çarşamba opu ama tabii bu muayeneden sonra daha keainlesecek
Hmm amh degerimiz aynı sayılır, sendemi iğne aşamasındasın canım, rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahBenimde 1.2 amh değerim. İrili ufaklı 10 tane var galiba ama boyutları iyi olan 5 taneydı
canım saol ya ben aradım hemsıreyı oda birine sordu doktormuydu kım bilmiyorum yaptrabilirsin dedi .ama hiç içime sinmedi senin dediğin gibi düşünüyorum bende. yaptırmsam sarılık olurmu bebek olursa diyede üzülüyorum. sanırım yaptırmayacagımC
CNm yaptırma ben hemşire yim canlı virüs değil ama riske girme bence.Gebelikte duruma göre doktorun uygun görürse ileriye aylarda yada doğum sonrası yaptirirsiniz. Aşılar erken yapılmaz geç yapılması sorun olmaz cnm.
dinlen uyu sonradan tutunmuş olabilir embriyo sakın sıkıntı yapmaSelam kızlar test sonucumu aldım 9,6 sınır da bir degermiş. C.tesi tekrar test yapılacak moralim çok bozuldu
Evet canm bende iğneleri yapıyrm carsambada opu olacagım inş. Amin canım birbirimiz içinde dua edelim inş hayırlı şekilde sonuclanaın hepimizin kiHmm amh degerimiz aynı sayılır, sendemi iğne aşamasındasın canım, rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
Canını sıkma canım belki gec tutunmştur. İçini ferah tutmaya calış mevlam neyler neylerse güzel eyler . Hakkında hayırlısı olsundinlen uyu sonradan tutunmuş olabilir embriyo sakın sıkıntı yapma
Kizlar persembe opu oluyorum yarin son igne ve catlatma ignesi. Sonuna geldik sukur insallah hersey cok guzel gider yaaaa hayal kuramiyorum yine dumyam basima yikilacak diye
Du
Dualarim sizlerle inşallah nur topu gibi sağlıklı bir kuzun olur
Hadi hayirli ugurlu olsun bebisler sımsıkı tutunsun
İnşallah sıkı sıkı tutunurlar sanaâminn insallah canım, rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsün, iki tane transfer edildi, inşallah ikiside tutunur
İnşallah sıkı sıkı tutunurlar sana[/QUO
inşallah canim
İnşallah canım. Kesinleşti çarşamba saat 12:00 de opu bu akşam 01:30 da catlatma iğnesi olucam sen ne asamadasinHadı hayırlısı olsun bakalım. Beraber gün sayacagız
İnşallah sıkı sıkı tutunurlar sana
Kizlaaaarrr sonunda bismillah basladik tedaviye Ilk ignemi vurdum bileeee
Aksama kadar bekledik hastanede ama olsun ben mutlu ve umutluyum iste