- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 34
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.361
6. Gun benimde en buyik 11 di normal bence canim daha arkadan gelenler de vardir ufakkızlar adetimin 6. gunu gonal f 5. gundeyim 8 mm ve 10mm lik 3er yumurtam oluşmuş normal mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. Gun benimde en buyik 11 di normal bence canim daha arkadan gelenler de vardir ufakkızlar adetimin 6. gunu gonal f 5. gundeyim 8 mm ve 10mm lik 3er yumurtam oluşmuş normal mi sizce
ALLAH kolaylik versin korkma inşallah güzel haberler verirsin.Biz beraberiz beraber gün sayacagız seninlecanım yarın transfere gidiyorum inş sorun çıkmaz dualarınızı bekliyorum bugünde korkulu bir gün yaşandı burda ben kilisteyim füze atıldı üç kere haberlerde izlemişinizdir kayınvalidemlerin yakınına denk geldi hemde korkuda var bende nasıl olur bilemedim
İnşallah canım. Kesinleşti çarşamba saat 12:00 de opu bu akşam 01:30 da catlatma iğnesi olucam sen ne asamadasin
evet canım benimde perşembe sabah 10da bendede çok heycan varBenimde yarin 22 de igne persembe 10 da opu ayyyy ayni anda olcaz cok heyecanli
limonlu ballı su nasıl etki yapıyor ohss'ye karşı? Birde Ananas & Kabak çekirdeği ne için?değişir ilaç canım yaşa göre rezerve göre htta doktora göre. ben 200 vuruyorum mesela :) ben birde bal arı sütü polen çörek otu karışım tüketiyorum. birde arada limonlu ballı ılık su içiyorum ohss riskine karşı. nar suyu a her gün 1 ça bardağı çiyorum oda rahim kalınlaşsın diye :) transfer sonrası için anans ve kabak çekiireği de hazırladım. baya birşey var yani:) diğernde hiçbirey yapmamıştım bu defa her seyi yapıyorm
Kesinlikle, yumurtladığımı resmen hissediyordum. Arada batmalar, sancılamalar & kasılmalar.kızlar yumurtaların buyudugunde ağrı oluyor mu sizde de gonal f nin 4. gunundeyım
Traşlama derken?Benim cozundukten sonra bir tanesi iyi durumdaydı Onu yerleştirilen. Ćok şükür tuttu ve şimdi 4 yaşında. Allah herkese yaşatsın .Ben transfer öncesi embriyologtan traşlama istemiştim. Tutunmaya etkili oluyormuş.Aklınızda olsun.Dualarım bu sürece giren isteyip giremeyen herkesle.☺☺
inşallah canım6. Gun benimde en buyik 11 di normal bence canim daha arkadan gelenler de vardir ufak
Yumurtanın dış zarı var 5. Gün embriyo şu için değil bu 3. Gün embriyolari için geçerli. Zona pellisuda denilen bu zar kimi insanlarda kalin olduğu için tutunma olmatabiliyormuş. Zardan daha rahat kurtulması icin zar inceltiliyor.Ben embriyologtan konuştum not aldı sağolsun. Bana başarı şansını yükseltiyor gibi geliyor.☺Traşlama derken?
bunu her embryolog bilebilirmi acaba . tecrube gerektıren bir işmi ki ? nerede yaptrdın ?Yumurtanın dış zarı var 5. Gün embriyo şu için değil bu 3. Gün embriyolari için geçerli. Zona pellisuda denilen bu zar kimi insanlarda kalin olduğu için tutunma olmatabiliyormuş. Zardan daha rahat kurtulması icin zar inceltiliyor.Ben embriyologtan konuştum not aldı sağolsun. Bana başarı şansını yükseltiyor gibi geliyor.☺
âminn insallah, seninkide sana tutunsun inşallah beraber gün sayacazhayırlısı olsun sıkı sıkı tutunur inş bebişin sana yarında ben gidiyorum
Canım kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer oldunKızlar bugün dayanamadım ve test yaptım iki tane. Çok silik ama iki testte de ikinci çizgiyi gördüm. İnşallah test doğrudur cuma günü kan testi için gidicez. Bugün transferin 7. Günü. Acaba aranızda böyle erken öğrenen oldu mu. Ümitlensem mi bilemiyorum.
Arkadaşım olumlu düşün, bebeğini kucağına aldığını hayal et. Yapılan çalışmalarda umutlu olan annelerde tuttunmanın daha iyi olduğunu gözlemişler. Umut et allah nasip edecektir. Herkesde aynı belirtiler olmuyor belirtilere takılma 2 gebeliğim oldu birinde hiçbrşey hissetmedim oğlum 8 yaşında,diğerinde bel ağrılarım vardı onuda kaybettimKızlar transferimin 4.günü zaman geçmiyor sanki hiç belirti yok içim boşmuş gibi sanki bi panik haldeyim bu son şansım o yüzden mi böyleyim bilmiyorum
Arkadaşım olumlu düşün, bebeğini kucağına aldığını hayal et. Yapılan çalışmalarda umutlu olan annelerde tuttunmanın daha iyi olduğunu gözlemişler. Umut et allah nasip edecektir. Herkesde aynı belirtiler olmuyor belirtilere takılma 2 gebeliğim oldu birinde hiçbrşey hissetmedim oğlum 8 yaşında,diğerinde bel ağrılarım vardı onuda kaybettimKızlar transferimin 4.günü zaman geçmiyor sanki hiç belirti yok içim boşmuş gibi sanki bi panik haldeyim bu son şansım o yüzden mi böyleyim bilmiyorum
kahve içmiyorum ama çok açık çay içiyorumKızlar bu süreçte kahve çay tüketiminiz nasıl
çok geçmiş olsun öncelikle canım. Sağlıkla selametle tedavin tamamlansın inş. Kalbini ferah tut Allah yardım eder.canım yarın transfere gidiyorum inş sorun çıkmaz dualarınızı bekliyorum bugünde korkulu bir gün yaşandı burda ben kilisteyim füze atıldı üç kere haberlerde izlemişinizdir kayınvalidemlerin yakınına denk geldi hemde korkuda var bende nasıl olur bilemedim
Kızlar transferimin 4.günü zaman geçmiyor sanki hiç belirti yok içim boşmuş gibi sanki bi panik haldeyim bu son şansım o yüzden mi böyleyim bilmiyorum