- 15 Aralık 2015
- 656
- 492
- 23
- 36
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
İnşallah canım ya 2 tane negatif aşılamam var. Yazdıklarını okuyunca içimde bir ferahlık oldu. İnş sonuc hakkımızda hayırlı şekilde poİtif olur.Nova artı internetten buldum. Şimdilik memnunum.sen nerde yaptırıyorsun.
Aşılama denemeleri hataymış canım ne gerek var %15 hamile kalma oranın keşke doktorun direk tüp bebeğe yönlendirseymiş umut tacirliği yapıyorlar ya başka bir şey değil...Sen hiç korkma gittiğin yer işinin ehli durumun da benden 2 kat iyi inşallah hamile kalacaksın..Ben Hacettepe'ye gidiyorum..
Gulce27 canım benim naber neler yapıyorsun görüşemiyoruz
Haftaya Lucrine başlayacağım canım sonra adet olacağım ve transferim olacak 8 şubat civarı senin nasıl gidiyor hamilelik bulantıların başladı mı?
canım benım hakkında hayırlısı olsun basla bakalım şifa olsun ilaçların inşallah. bende 2 gündür tat yok halsizlik sureklı uyuma bulanı sadece sabah 2 saat oluyor .. perşembe keseyi görmeye gidicem beklıyorum işte
Ya hiç sorma tüplerde tıkalıydı birde amliuat oldum. İşte olacakmş bunlar. İnş olumlu sonuclanır hepimizinki.Aşılama denemeleri hataymış canım ne gerek var %15 hamile kalma oranın keşke doktorun direk tüp bebeğe yönlendirseymiş umut tacirliği yapıyorlar ya başka bir şey değil...Sen hiç korkma gittiğin yer işinin ehli durumun da benden 2 kat iyi inşallah hamile kalacaksın..Ben Hacettepe'ye gidiyorum..
tamam işte bebek sağlıklı demekki asıl o belirtiler olmazsa kork, bol bol uyu, bulantıların bütün belirtilerin sürsün inşallah :)
Neden ertelendi canimBenim ocak umutlarımda yattı2 ay ertelendi inş.bir daha ertelenmez beklemek çok zor
Rabbim kimseye yasatmasin bu durumu mimse anlamiyor hatta bu yollardan gecenler bile anlamiyor... Ben simdiki okulumda yeniyim o yuzden pek çaktirmiyo rumOff off canım ya ne zor duygular anlamsız gelsede yaşadıklarımız sadece biz biliriz bu duygular..iş yerınde her gün konu hamilelik bebek yanlarında dursam olmuyor ayrılıyorum kaçtıgımı anlıyorlar.hatta cahil insanların benim bu durumu bilerek benim yanımda sürekli şu hamile bunun bebeği şöyle gibi muhabbetler.
Canim sana birsey soracam seninki 5. Gun transferiydi dimi? Yumurta toplama gunude sayiliyor mu?yoksa ertesi gun mu 1. Gun oluyorcanım benım hakkında hayırlısı olsun basla bakalım şifa olsun ilaçların inşallah. bende 2 gündür tat yok halsizlik sureklı uyuma bulanı sadece sabah 2 saat oluyor .. perşembe keseyi görmeye gidicem beklıyorum işte
Evet canim 5 gün ertesi gün ilk gün oluyorCanim sana birsey soracam seninki 5. Gun transferiydi dimi? Yumurta toplama gunude sayiliyor mu?yoksa ertesi gun mu 1. Gun oluyor
amin canım ins hayırlısı olur adetten adetin 12.günü bugünCanim hadi bir an oncee emanete birak yavrularini sonrada hemencik al geri darisi basimiza. Kacinci gunun adetten itibaren
Anladim canim hayirlisi olsun bizimde 5. Gun yapilacak ta bende hesap yapiyorum memlekete gidicem toplamadan sonra.Evet canim 5 gün ertesi gün ilk gün oluyor
canım maalesef gecikiyor kist olunca benim 10-15 gün gelmediğini bilirimArkadaşlar hala adet olmadim tam 8 gun gecti test yaptim hamile degilim ama korkuyorum neden olabilir sizce kist olsa bile bu kadar gecikir mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?