2016 Ocak Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım hayırl
Evet.bugun idrar testinde iki çizgiyi gördüm daha erken oldugu için devamının gelmesini bekliyorum.☝
canım hayırlısı olsun inş devamı gelir sen erken görmüşsün ne güzel darısı da bıze olur
 
kızlar benimde perşembe opu olcak bir aksilik çıkmazsa inş bugün son iğnelerimi yapıcam gece 12 de çatlatma iğnesi olucam hayırlısı artık
Canim hadi bir an oncee emanete birak yavrularini sonrada hemencik al geri darisi basimiza. Kacinci gunun adetten itibaren
 
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah kızlar umarım hepimiz bebislermize sağlıkla kavuşalım 3. Gün embriyosu 6 ocakta transferim oldu ilk transferim pazartesi nasipse kan tahlili olucam ama zaman geçmiyor
 
Bu arada antalya memorial da basladim tedaviye. sen nerde yaptiriyorsun
Bende ankarada yaptırıyorum. Allah yardımcımız olsun .
Selam kızlar..rezerv azlığı yaşayan arkadaşlara bir sorum var. benim rezervim az çımamıştı bundan 10 ay önce yaptırdığımda normaldi 2,5 çıkmıştı. ama adetlerim çok kısaldı şimdi tedaviye başlıycam ve ilk defa nerdeyse 1 gün sürdü. rezerv azlığı adet kısalığı yapıyor mu acaba bu aşılama klomen falan rezervi mi tüketti diye düşünmeye başladım. sizde durum nasıl?
canım bende rezerv azlığı var değerim seninkinden düşğktü. Adetlerım arası süre uzundu benim. Adetlwrımde 8 gun sürüyor.
 
Ne kadar guzel anlatmissin hepimizin duygularini... Bende en cok bayramlarda hissediyorum bunu. Kayinvalidemin badi siz cocuklariniza bakin deyip beni diger eltimlerden ayirmasini... Ki o kadar severim ki onu ama bilincli degil bunlar... Birileri konusunca okulda direk cikiyorum ogretmenler odasindan. Diher okulumdan sirf bunun icin tayin istedim hamile cok bebekli cok diye cunku yapamiyorum dayanamiyorum allahim duysun sesimizi... Hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin bize... Hepimize...
Off off canım ya ne zor duygular anlamsız gelsede yaşadıklarımız sadece biz biliriz bu duygular..iş yerınde her gün konu hamilelik bebek yanlarında dursam olmuyor ayrılıyorum kaçtıgımı anlıyorlar.hatta cahil insanların benim bu durumu bilerek benim yanımda sürekli şu hamile bunun bebeği şöyle gibi muhabbetler.
 
Rabbim bizlere normal yoldan erkek 1 evlad verdi 9 yasinda velkin 5yildir kismet olmdi.uzun bi tedavi sonrasi 2 asilamam negtif sonuclaninca.36ysimdayim. ilk tup bebek denememiz 3 ay once basladi.opu sonunda 6 yumurtamdan 2 tane 1 iyi 1 orta empriyomuz olustu.1.5 ay dondurucuda kaldilar..ve ocak 7de transferim gerceklesti ve bugun 6 gunum.yaradanim sizlere ve bizede tekrar saglikli evladlar nasip edsin.benden ilerde olanlar hic bedeninizde biseyler hissediyormusunuz...benim sanki karnimda karincalar geziyor gibi...
 
Ooo harika bir yerde yaptırıyorsun rezervini de düşük görme benim 0,6 idi ona rağmen ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ama bebekte problem olduğu için düştü sen tüp bebekte çok şanslısın hayırlı olsun şimdiden :)
selam, senin adetlerin uzunluğu kaç gün sürüyo? taktım kafayı bu süreyi 2 gün adet mi olur ya, yakında hiç olmuycam sanırım:KK43:
 
Ooo harika bir yerde yaptırıyorsun rezervini de düşük görme benim 0,6 idi ona rağmen ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ama bebekte problem olduğu için düştü sen tüp bebekte çok şanslısın hayırlı olsun şimdiden :)
İnşallah canım ya 2 tane negatif aşılamam var. Yazdıklarını okuyunca içimde bir ferahlık oldu. İnş sonuc hakkımızda hayırlı şekilde poİtif olur.Nova artı internetten buldum. Şimdilik memnunum.sen nerde yaptırıyorsun.
 
selam, senin adetlerin uzunluğu kaç gün sürüyo? taktım kafayı bu süreyi 2 gün adet mi olur ya, yakında hiç olmuycam sanırım:KK43:


bENİM 3-4 GÜN SÜRÜYOR CANIM AMA HORMON İLAÇLARI VÜCUDUMUZUN HORMON DENGESİNİ BOZDU ŞİMDİKİ ADETLERİMİN RENGİ DEĞİŞTİ GÜNLERİ BAZEN KISA BAZEN UZUN SÜRÜYOR TAMAMEN HORMON DEĞİŞİKLİĞİNDEN İNAN..
 
X