2016 Ocak Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Gercekten de zorlu surecler atlatmissin insallah en kisa zamanda hayirlisiyla kalbindekine kavusursun. Ben de su anda tup bebek yaptiranlar listesine bakiyorum da baya gec kalmisim yas 35. İnsanlarin tup bebek yaptirmaya basladigi zamanlarsa evli bile degildim sonrasinda da basit bisey sandim hamile kalmayi erteledim durdum iste olacagi bu:)
 

H
 
canım çok geçmiş olsun, bundan sonra herşey kolaylıkla geçsin senin için en kısa zamanda meleğini kucağına alman duasıyla..
 
Arkadaslar aranıza yeni katılıyorum benim hikayem de şöyle bizim de sorunumuz erkek te Sperm sayısı az hareket çok az ileri hareketli çok çok az doktorlar normal yolla çocuğunuz olmasi çok zor dediler dünyalar başıma yıkıldı ancak tüp bebek dediler denedik olmadı aslında önce pozitif çıktı sonra değerler düştü dediler inanin ki pozitif haberi aldığımda öyle mutlu olduk ki tarifi yoktu bilmiyorum ya çok karmaşık duygular içindeyim Rabbim bu mutluluğu herkes yaşasın. .Bu ay tekrar tedaviye başlıcaz ama kararsizim dondurulmuş transfer edilecek diğeri de dondurulmuslardi.
 

Sende geç kalmissan ben napim arkadasim 37.yasim biterken evlendim şimdi 41 butiyor kendiliginden 3 gebelik ama dusukle sonuclandi 3 negatif tup denemesi sorun yaş,simdi 4.icin bekliyoruz o yuzden gec degil senin icin ya da sizin gibiler için dert etmeyin
 
Amiiiiinnn canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah...
 
Canım hangi hastaneye gittiğinide yazarmısiñ
 

Amin canım inşallah hep birlikte gobuslerimizi tokustururuz . ben de 29 dum evlendigimde 2 ay korundum. Bir müddet hiç umursamadim. Sonra tedavi gerektiren bir süreç varsa diye doktor doktor dolaşmaya başladım. Her Dr karın boşluğunda sıvı fazla dedi, ben de tabi fazla olacak şantım var dedim, ama hiçbiri bu engel olur denemişti. Nerden baksaniz 1 yıl kaybettirdiler bana. Eşim 9 yaş büyük benden. Bende birşey çıkmayınca sorun sende herhalde dedim. Neler yaşadık, erkeklerin kabullenmesi daha zor oluyor bazı şeyleri.
Ne yapalım hayırlı zamanda hayirlisiyla kavusalim meleklerimize inşallah. 2014 aralıkta takibe başlayacakken eşimin yoğunluğundan dolayı sırf tartismamak için ısrar etmemiştim. Martta rahatlatacak o zamana kadar bekleyeyim dedim. İyi ki de tutturmamisim. Martin sonunu eşimin işlerinin bitmesini beklerken benim ameliyatım çıktı ortaya. Eğer tedaviye başlayıp hamile kalsaydım beni kurtarabilmek için alacaklardı büyük ihtimal. Allahım bana o acıyı yasatmadi diye sukrettim sonra. Bizim nasibimiz bulmadı bizi daha, vardır bir hayrı...

canım çok geçmiş olsun, bundan sonra herşey kolaylıkla geçsin senin için en kısa zamanda meleğini kucağına alman duasıyla..

Sabırla bekliyorum, bazen insan olmayan bir şeyin hiç tatmadigi bir duygunun özlemini nasıl çeker diyorum. Annelik özlemi çok başka birşey. Eşim de istiyor ama benim gibi değil. babalar ancak olduktan sonra hissediyorlar herhalde. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar yetistirebilmeyi nasip etsin inşallah.

İş cevremde hiç yadirgamiyorum ama komsularim arasında kendimi çok kötü hissediyorum. Akraniz ama çoğu üniversite sonrası evlenip çalışmamış ya da ilk çocuktan sonra işi bırakmış. Birer ikişer çocukları var. Biri 4. Ye biri 3. Hamile. Onların çocukları üniversiteye giderken benimki ancak ilkokula gidecek, gücüm, sabrim yetecek mi diye endişe ediyorum bazen. Sen bunu soyluyorsan ben ne yapayim diyeceksin. Başkalarına değil kendimize bakmamiz gerekiyor ama engel olamiyoruz kendimize. Rabbim tez zamanda kavuşturan inşallah.
 
benimde yaş 27 pko var ama aşırı değil galiba sebepsiz infertilite 2.denememiz Gaziantep novafertilde aptırıyorum bugün 7.günüm cetrodite ve gonal f kullanıyorum
 
belirti olmadan da pozitif sonuç alanlar var inşallah bizimki de öyle olur bu hafta raporumu aldım okula da gitmiyorum evde dinleniyorum
Ben de beş gün rapor aldım. 2 gün dinlendim sonra kalktım ev içinde ufak tefek işler yapıyorum. Sahilde yürüyüş market alışverişi yaptim..hergün iğne için Hastaneye gidiyorum. .zaman baska türlü geçmiyor. Sürekli kendimi dinlemek istemiyorum belirti aramaktan manyak oldum :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…