- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 37
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
henüz tedaviye başlamadık.adet olunca ilaçlar verilecekKızlar hangi ilaçları ve kaçıncı deneme olduğunda yazabilirmisiniz listeye ekledim sizi bakıp eksikleri yazarsanız ekleyim
İnşallah canım listeye ekledim bakabilirsinselam:) ben de bilgilerimi vereyim yaş 35, 1. deneme, sebepsiz infertility, puregon 187,5 , adeti bekliyorum. Doktorum centrum tüp bebek merkezi recai pabuçcu. İnşallah hepimize uğur getirir bu liste.
Tamam canım tedavin başlayınca yazalım senin ilaçlarıdahenüz tedaviye başlamadık.adet olunca ilaçlar verilecek
esimde sperm sayi azligi ve hareketsizligi bendede pko var canimAllah razı olsun inşallah. Siz de sebep neydi?
Amin canımhayirli olsun tedaviniz, rabbim hepimizin yüzümüzü güldürsün bu ay
Ekledim canım yalnız tüp bebekte kaçıncı deneme olduğunu yazmamişsın, yazarsan onuda ekleyimcanim beni de ekler misin
yas 28
sebep genetik problem 4 düşük
gen art
kullandığım ilac puregon
adet tarihimi bekliyorum transfer icin
canım benide ekleCanlarım ilk sayfaya tablo ekledim bilgilerinizi bana gönderin sizide ekleyim birbirimizi daha iyi takip edelim
kızlar bugün adet olmalıydım olamadım halaöğretmenim tüm planları ARA tatile göre yaptım inşallah gecikme olmaz çok.
ah keşke canım ya..benmde 2.denemem bu. yaırn ilaçlara başlarım demiştim bugün pembe akıntılar geld inşallah yarın olurum:) senn ne zaman başlıyorStreste gecikme nedeni olabilir arkadasim bende ogretmeni insallah tatilde 4.denem olcak kafani oraya takma olurun insallah ya da olmazsin belki insallah hamile olursun
ah keşke canım ya..benmde 2.denemem bu. yaırn ilaçlara başlarım demiştim bugün pembe akıntılar geld inşallah yarın olurum:) senn ne zaman başlıyor
Merhaba. Yaşım 35 . Zayıf sperm ve yumurta sorunu ile başladı, rahminde çok sayıda polip vardı temizlendi.ardından hashimoto hastalığı çıktı herbirinin tedavisi oldu.3.denemesinde hamile kaldım fakat 5 haftalikken düştü.4.transferim 4 ocak pazartesi yapıldı .ilkkez dondurulmuş deniyorum,endişeliyim.hayirlisini bekliyorum.estrofem calimara forte, clexane ve progestan. Kullanıyorum.allahım isteyen herkese nasib etsin.Kızlar hangi ilaçları ve kaçıncı deneme olduğunda yazabilirmisiniz listeye ekledim sizi bakıp eksikleri yazarsanız ekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?