- 5 Ekim 2009
- 936
- 906
- 46
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.641
canım doktorum bana nar suyu-kabak çekirdeği-ananas tüketmememi söylediyeni ay yeni umut demek:) amin inşallah. sizlerin güzel haberleri olsun inşallah. bize de umut olun:)
İnşallah hepsi sağlıklı olacak içini rahat tut benimde 8 toplandı 4 u 5.güne gitti hayırlısı olsunOpu yapıldı kızlar bugün 8 yumurta toplandı.bakalım kaç tanesi döllenecek ve sağlıklı olacak
Koyulasir inşallah canım . Benim eşim çok kızıyor test yapmama vallahi yasakladı . Evdeki tüm testleri toplayıp atti . Bende çıkıp almıyorum bakalım bekleyecegiz test gününü . Allah hepimize nasip etsin inşallah.Benimde 26 28 arası değişiyor heyecanla bekliyorum yarın tekrar deniycem bakalım çizgi koyulaşıcak mı
Canım bana hemşirem dayanabildigin kadar dayan girme banyoya dedi . Yapacağın zaman da ılık su ile yap dedi . Ben 4 gün sonra yaptım .Kızlar hani anneler transferde kaç gün sonra banyo yaptiniz
Hadi hayırlısı diyelim benim adet günüm ile test günüm aynı cumadan beri erken gebelik ile test yapıyorum bugun sanki hafif bir ikinci çizgi var gibi bendede senin test günün ne zaman
Ben aslında banyo yapmadan durabilirim de kuran okuyabilirmiyizCanım bana hemşirem dayanabildigin kadar dayan girme banyoya dedi . Yapacağın zaman da ılık su ile yap dedi . Ben 4 gün sonra yaptım .
Çok ilginçmiş ya :) ben de toplam 19 gün kullandım ama gelen giden yok yalnız deli bir ağrı var belimde arada bacaklarıma vuruyor adet ağrıları gibi aynı korkuyorumCanimm bende Lucrini 18 gün kullandım benim iptal oldu ya iptal olduktan sonraki 11. Gün adet oldum hatta normal tarihimden 10 gün önce oldum , aralık adetinin 21. Günü başlamıştım bende lucrine, normalde 28 günde olan adetim 18 günde olmuştu :)
CNm bekleme sıcağı sıcağına iyi olur bence.Geçmiş olsun insallah bu defa hayırlısı ile olacak benim de sağ tüpün altında sıvı birikimi oluyormuş ve tutunmaya engel dedi ben de nisan gibi laporoskopi ve histereskopi olacam.Haktan hayırlısı.selam kızlar birkaç gündür yazamadım.
Geçtiğimiz çarşamba histeroskopi ameliyatı oldum. 2 adet polip görünürken 6 adet polip varmış ve hatta birisi tüpün ucunda imiş.doktorum ameliyat olduğun çok iyi oldu dedi. çapları ufakmış ama hamilelige engelmiş.
adetin 2. günü gelin kontrole dedi.
Acaba bir süre kendimiz mi denesek yoksa hemen 3. tedaviye başlasak mı? bilemedim
Nar suyunu bilemem de ananas ve kabak çekirdeği tutunmaya yardimci diye biliyorum pozitf görenlerin çoğu tukettiklerini söylediler bende transferde beri hergün 1 dilim ananas 1 avuç kabak çekirdeği yedimcanım doktorum bana nar suyu-kabak çekirdeği-ananas tüketmememi söyledi
sağ ol canımCNm bekleme sıcağı sıcağına iyi olur bence.Geçmiş olsun insallah bu defa hayırlısı ile olacak benim de sağ tüpün altında sıvı birikimi oluyormuş ve tutunmaya engel dedi ben de nisan gibi laporoskopi ve histereskopi olacam.Haktan hayırlısı.
Laporoskopi daha komplike.Biraz daha zor benim sağ tup iptal olacak galiba hayırlısı artık.sağ ol canım
ikisi arasındaki fark ne ki
canım allah acil şifalar versin şimdiden.Laporoskopi daha komplike.Biraz daha zor benim sağ tup iptal olacak galiba hayırlısı artık.
Nisan gibi düşünüyorum. Biraz pahalı 12500 diyor tek laporoskopi.İşin maddi süreci de yoruyor insanı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim çalışma arkadaşlarımdan biri polip ameliyatından sonra eşinde 2 milyon spermle kendiliginden 2 kere hamile kaldı. Polip gerçekten engel.Çok şükür kurtuldum artık. Gelsin artık sağlıklı bebislercanım allah acil şifalar versin şimdiden.
ne zaman yapılacak
Kurtuldun demek istedim☺Nisan gibi düşünüyorum. Biraz pahalı 12500 diyor tek laporoskopi.İşin maddi süreci de yoruyor insanı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim çalışma arkadaşlarımdan biri polip ameliyatından sonra eşinde 2 milyon spermle kendiliginden 2 kere hamile kaldı. Polip gerçekten engel.Çok şükür kurtuldum artık. Gelsin artık sağlıklı bebisler
Ayy inşallah canım benim.senin sonuçlandı mı?test günün ne zamanİnşallah hepsi sağlıklı olacak içini rahat tut benimde 8 toplandı 4 u 5.güne gitti hayırlısı olsun
Can'ım ben tedavimde 1 gün sonra yaptım banyomu ikincisinde 2 gün sonra yaptım bekleyemedim abdestsiz olmuyor. Namaz kılamıyorsunKızlar hani anneler transferde kaç gün sonra banyo yaptiniz