- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 50
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.601
Yazdiklarini okuyunca ayni biz dedim. Ne yaşadıysam aynilarini anlatmissin. Dualarim seninle guzel haberler alacaksin esin bu kez hayal kırıklığına ugramayacak.bende senin gibi 3 yildir en cok onu bu duygudan mahrum ediyorum diye uzuldum. Simdi o kadar mutlu ki baba oluyorum diye of bile demeden her isi yapiyor. Oyle bir gulerek bakiyor ki bize bebisleriminde benim de icimiz sımsıcak oluyor. Esim 3 yildir her ay bu ay olacak diyordu. Gecen ay tedaviye baslicaz ilaclari aldik bosuna aldik olacak ki diyordu. Simdide hergun ben sana demistim diyor. Sende yasicaksin aymi seyi haberin olsunben demistim sen hep bosuna uzuldun dicek. Transferden sonra hep ayri yattik ayni korkularla ben gerek yok desem de sonuctan beri birlikte yatiyoruz yazik yatagin kiyisinda bizi kat kat ortup kiyida yatiyor. Ah iste kiymetli babalar bunlar..dedigim gibi sende esin kadar inan pozitif enerji gonder bizim bebislerimiz geliyor artik de
Ne güzel yazmişsin rabbim bebişlerinizi kucakladiginiz günlerinizide göstersin saglikla insallah:)