- Konu Sahibi cadiprensesss
-
bunu bilmıyodum canım :) benim sorunum başka oyuzden tup yapıyorum pgt yapılacak genetık bozukluktan 2 düşügum oldu. ama amh yuksek cıkınca bi kafam karstı acaba buda sansımı azaltırmı diyedeğil cnm polikistik over da daha fazla yumurta gelişir.tüp bebekte şansı en çok olan gruptur.inşallah sizin de hayırlı sonuçlanır...
Sebepsiz infertilite canımSEN NEDEN TÜP BEBEK YAPTIRIYORSUN TATLIM?
Sebepsiz infertilite canım
histereskopi sonrası kanama 1 hafta falan sürüyor.normal bir durum yani endişelenmeyin...Slm kizlar... bende bu ay tup bebek tedavisine baslayanlardanim..bugun ilk lucrin ignemi yaptimm..hakkimizda hayirlisi olsun bakalim surec nasil olcak..aranizda ofis histereskopisi yaptiran varmi ben 1 hafta once yaptirdim sonuc temiz cikti..ama hafif kanamam hala devam ediyor.. bu konuda bilgisi olan varmi
Cok tesekkurler icin rahatladi biraz 10 gun oldu gecmiyor cok az da olsa ara ara geliyor korkmaya baslamistim insallah gecer ..bu surec hepimiz hakkinda hayirli olsun ocakda hepimiz mutlu haberler alalim insallah..2016 yilinda anne olalim artik☺histereskopi sonrası kanama 1 hafta falan sürüyor.normal bir durum yani endişelenmeyin...
rica ederim.geçer inşallah ve bu tedavinizde pozitifi görürsünüz inşallah.hayırlısı olsun hakkınızda...Cok tesekkurler icin rahatladi biraz 10 gun oldu gecmiyor cok az da olsa ara ara geliyor korkmaya baslamistim insallah gecer ..bu surec hepimiz hakkinda hayirli olsun ocakda hepimiz mutlu haberler alalim insallah..2016 yilinda anne olalim artik☺
Esimde varikosel var bende hersey normal ciktiAMH VE FSH DEĞERLERİNİZE BAKILDI MI PEKİ?
Canim bende geçen hafta oldum benimde devam ediyo canim az da olsa geliyo canim hayırlı olsun tedavin insallah ocakta hamile kalirsinSlm kizlar... bende bu ay tup bebek tedavisine baslayanlardanim..bugun ilk lucrin ignemi yaptimm..hakkimizda hayirlisi olsun bakalim surec nasil olcak..aranizda ofis histereskopisi yaptiran varmi ben 1 hafta once yaptirdim sonuc temiz cikti..ama hafif kanamam hala devam ediyor.. bu konuda bilgisi olan varmi
Kızlaaarr nbr nasılsınız,benim internetim bitti sık sık kontrol edemiyorum artık , aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldinizbenim dün ilaçlar alındı %30 u 1150 tuttu birsürü iğne var kocaman bi torba,rabbim inşallah emeklerinin boşa çıkartmaz hamiş kalırız
Amiiiiinnn inşallah canım cümlemizinşifa olur inşallah iğnelerin canım kocaman yumosların olsun bissürü
Amiiiiinnn inşallah canım cümlemizin
şifa olur inşallah iğnelerin canım kocaman yumosların olsun bissürü
benmde 2. olacak canım ya 7 günkaldı :) şanslısın ilki de olmuş...Bende bu ay basliycam adet olmayı bekliyorum 10 günüm var hayırlısıyla bebislerimiz olur inşallah benim ikinci tüp bebeğim olcak ilk denemede tutan 2bucuk yaşında oğlum var ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?