- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- Konu Sahibi cadiprensesss
ilk görüşme yapman lazım canım eger şartların uyuyorsa tedavinin bi kısmını devlet ödüyo, onun için tedaviye başlıycagın hastane ile görüşmen lazımRaporlu yaptırmak için ne yapmam gerekli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk görüşme yapman lazım canım eger şartların uyuyorsa tedavinin bi kısmını devlet ödüyo, onun için tedaviye başlıycagın hastane ile görüşmen lazımRaporlu yaptırmak için ne yapmam gerekli.
Canim bizde de aynı şey oldu esimden dolayi tedavi olduk sonra benim rezervim azmis ilk tup negatif sonra doktor bir kontrol etti polip varmış bu ay onu aldılar 2 ay bisey yok Şubat adetin le ara uzun protokol başlayacağız dedi esimden diye biliyoruz bende birsürü şey çıktı kismet iste canimArkadaşlar bugün tedaviye başlayacaktık iptal oldu cumartesi günü ilk görüşmede muayene olmuştum yumurta rezervin çok iyi çok sayıda oluşur dedi doktor hatta Fsh düşük yani herşey iyi sonra amh değerim 1.5 çıktı yani biraz düşük bu çelişiyordu bugün tekrar muayene etti doktor ve şok Bu ay sadece 2 yumurta görünüyor dedi başlarsak ancak onlar toplanır dedi bence başlamayalım dedi tamam dedik anlamıyorum ya eşimden dolayı tüp bebek yapıyoruz ama bu ay da benimkiler hazır değilmiş
Amh kaç çıkmıştı canım hatırlıyor MusunCanim bizde de aynı şey oldu esimden dolayi tedavi olduk sonra benim rezervim azmis ilk tup negatif sonra doktor bir kontrol etti polip varmış bu ay onu aldılar 2 ay bisey yok Şubat adetin le ara uzun protokol başlayacağız dedi esimden diye biliyoruz bende birsürü şey çıktı kismet iste canim
Yarın gidicem kan testiyle baslicam hayırlısıyla çok heycanliyim sizin tuttu mu peki Rabbim hayirlisini versin hepimize.canım benim 14 gün sürdü ama bu kişiden kişiye yumurtaların gelişim durumuna ve kaçıncı gün transfer yapılacağına göre değişir.
1.45 ti galiba 7 tane toplandı 6 si sağlam 3 u dollendi canim 1 tane koydular şimdi bidaha tedaviye baslayacagim uzun protokol yapacak Bu seferAmh kaç çıkmıştı canım hatırlıyor Musun
İlk denememizdi olmadı, 2. için ocakta tedaviye başlıycazYarın gidicem kan testiyle baslicam hayırlısıyla çok heycanliyim sizin tuttu mu peki Rabbim hayirlisini versin hepimize.
İlk denememizdi olmadı, 2. için ocakta tedaviye başlıycaz
gebelik olmadı canım.Hamile mi kalamadınız düşük mü oldu?
Bu sefer Allah yüzünü güldürür inşallah hep pozitif ol :)gebelik olmadı canım.
Aynısını söyledi canım doktorum önümüzdeki ay yine gel dedi yine aynı olursa bir süre hormon vericek dedi bizim bu ay olmayınca 2 ay sonraya ertelendi doktordan dolayıeee şu zaman başlayalım tedaviye falan demedimi, benimde rezervim ilk baktırdıgımda 1,23 çıkmıştı bi kaç ay sonra 1.88 çıkmıştı (aşılama ilaçları kullanmıştım sonraki onun için yüksek çıktı sanırım) beni uzun protokole aldılar yani yumurtaları baskılayıp daha çok yumurta elde etmek için hemde aynı boyutlarda olması için, bu adetimin 21. günü lucrine başlayıp tekrar adet olunca tüp bebek tedavisine başlıycaz sana böyle bişeyler demedilermi canım?
az kalmış çok stres yapmayın kafanıza takmayın Rabbiminde izniyle olur inşallah alırız haberleriniziİlk denememizdi olmadı, 2. için ocakta tedaviye başlıycaz
İnşallah canım :) bu sefer hep birlikte pozitif görelim..Bu sefer Allah yüzünü güldürür inşallah hep pozitif ol :)
İnşallah canım. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın..az kalmış çok stres yapmayın kafanıza takmayın Rabbiminde izniyle olur inşallah alırız haberlerinizi
Merhabalar bizde bu hafta doktora gittik 6 ocakta adetle birlikte tedaviye baslicaz bizimde 2. Deneme olacak insallah bu yila guzel baslarizzzzz bebeklerimizi de paylastigimiz bir topik olurrrrMerhaba KK üyeleri bugün doktorumla görüştüm 2016 ocak ayına gün verdi sizde ocak ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsanız gelin birlikde bekleyelim, geçirdigimiz süreçleri birbirimizle paylaşalım inşallah 2016 hepimize uğurlu gelir hepimiz hamile kalırız...
Merhabalar bizde bu hafta doktora gittik 6 ocakta adetle birlikte tedaviye baslicaz bizimde 2. Deneme olacak insallah bu yila guzel baslarizzzzz bebeklerimizi de paylastigimiz bir topik olurrrr
8.gun 26 cikti 10.gun 21 yani direkt negatif olduzaten 3.gun transfer olmustu hic arastirmadik dondurma da olmadi bosa gitti simdi biraz daha arastirdik doktorla konustuk 5. Gunu beklicez dedi ve dondurulacak kaliteye getirmeye calisicaz denildi ama nasip tabikiSizin ilki düşük mü peki?
Canim ben 2. Kez tedaviye baslayan biri olarak soyluyorum bunun 1. Ve 2. Tedavi olmasi ile hic alakasi yok. Rabbim nasip ederse 1. De de olur tedavisiz de olur. Ama ssn yinede merkezi iyi arastir bence stresr girmemek icin kimseye tedaviye basladigini soyleme. Sonuclanirsa o zaman soylersin. Biz soylemedik ilkindede simdi de. Cunku ben cabuk stres oluyorum kimsenin sormasina bile tahammul edemem daha cok stres olurumaslında millet değil biri ananem o 1 senedir olmaz diyo zaten şuan onunla konuşmak istemiyorum benim ailemde benim durumumu biliyo ve destek olmuyo bide kayınvalidem geçenlerde televizyonda görüp üzülmüş sadece aileler biliyo ben başıma geliceği bildiğim için kimseye bişey söylemedim çapada yaptırıcaz aslında bugün adet oldum arayıp konuşucam benim ocağın başları gibi adetim biterde ocakta adet görmezsem şubata sarkıcak bizim tedavi işi aslında çok araştırdım ilkinde tutma ihtimali daha yüksek oluyomuş ama siz yaptırdınız mı hiç
Nerede yaptıracaksınız peki?8.gun 26 cikti 10.gun 21 yani direkt negatif olduzaten 3.gun transfer olmustu hic arastirmadik dondurma da olmadi bosa gitti simdi biraz daha arastirdik doktorla konustuk 5. Gunu beklicez dedi ve dondurulacak kaliteye getirmeye calisicaz denildi ama nasip tabiki
inşallah canım güzel haberleri bekliyoruz inşallah hepimiz hamile kalırız senindemi sebepsiz infertilite canımMerhabalar bizde bu hafta doktora gittik 6 ocakta adetle birlikte tedaviye baslicaz bizimde 2. Deneme olacak insallah bu yila guzel baslarizzzzz bebeklerimizi de paylastigimiz bir topik olurrrr
Antalya memorial da inşallah siz?Nerede yaptıracaksınız peki?