- 26 Temmuz 2014
- 653
- 525
- Konu Sahibi cadiprensesss
İyi geceler hanimlar bende 4. Denememin startini vermis bulunmaktayim,epimize hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddimisin ??? Benimde rezerv azligi var 2 aydir kuru incir ve bal polen tuketiyorum bakalim faydasi olcakmi,onceki tedavimde drum bana isirgani kaynatip icmemi soylemisti yazdiklarini okuyunca yapmadigima uzuldum simdibenim ilk tüp bebegım iptal edilmişti biliyormusun yumurtam hiç oluşmadıgı ıcın ondan sonra ben ısırgan otu tohumu yedım yogurtla sonrakı tedavımde 36 yumuırta toplamıslardı. sen ilaçla kullanmada yınede ne olu rolmaz aklında bulusns
Aktardan ısırgan otu tohumu çekip yedim canimCiddimisin ??? Benimde rezerv azligi var 2 aydir kuru incir ve bal polen tuketiyorum bakalim faydasi olcakmi,onceki tedavimde drum bana isirgani kaynatip icmemi soylemisti yazdiklarini okuyunca yapmadigima uzuldum simdi
Yok balım yRin kAn vericdmİnanmıyorum hamile misin :)
tedavilerimiz hayırlısı olsun artık bnde bal polen arı sütü kullanıyorum inş faydası olur yaCiddimisin ??? Benimde rezerv azligi var 2 aydir kuru incir ve bal polen tuketiyorum bakalim faydasi olcakmi,onceki tedavimde drum bana isirgani kaynatip icmemi soylemisti yazdiklarini okuyunca yapmadigima uzuldum simdi
inş pozitif sonuçlarla gelirsinYok balım yRin kAn vericdm
canım ya ısırgan tohumunu sabah akşam mı yencek gerçi bende pko varmış ama ilk tedavimde 14 yumurta toplanmıştı ısırgan tohumu acaba sağlıklı yumurta oluşmasınıda sağlıyormudur kiAktardan ısırgan otu tohumu çekip yedim canim
canım ya ısırgan tohumunu sabah akşam mı yencek gerçi bende pko varmış ama ilk tedavimde 14 yumurta toplanmıştı ısırgan tohumu acaba sağlıklı yumurta oluşmasınıda sağlıyormudur ki
canım benim çikolata kistlerim yumurtalarım kaliteli olmuyor çok az gelişiyor bende yesem olurmuki adetimi bekliyorum tedavimiz bebişimiz içincanım bende pkoluyumm malesef yınede olusmamıstı hem sağlıklı hem kalıtelı hemd ecoğaltıyor her sabah bı kase yogurda bır yemek kasıgı katıp yedım
canım benim çikolata kistlerim yumurtalarım kaliteli olmuyor çok az gelişiyor bende yesem olurmuki adetimi bekliyorum tedavimiz bebişimiz için
tamam canım sağol bende bir kaşık yoğurdun içine bir çay kaşığı ısırgan tohumu koyup yiyordumcanım bende pkoluyumm malesef yınede olusmamıstı hem sağlıklı hem kalıtelı hemd ecoğaltıyor her sabah bı kase yogurda bır yemek kasıgı katıp yedım
Cok tesekkur ederim cnmm...insallahCanim bende geçen hafta oldum benimde devam ediyo canim az da olsa geliyo canim hayırlı olsun tedavin insallah ocakta hamile kalirsin
Evet haklısınız zaten herşeye kafamı yormaktan valla hormon testlerim iyi çıkmadı 6 hafta sonra bi daha yapilcak dedi doktor söylemem artık kimseyeCanim ben 2. Kez tedaviye baslayan biri olarak soyluyorum bunun 1. Ve 2. Tedavi olmasi ile hic alakasi yok. Rabbim nasip ederse 1. De de olur tedavisiz de olur. Ama ssn yinede merkezi iyi arastir bence stresr girmemek icin kimseye tedaviye basladigini soyleme. Sonuclanirsa o zaman soylersin. Biz soylemedik ilkindede simdi de. Cunku ben cabuk stres oluyorum kimsenin sormasina bile tahammul edemem daha cok stres olurum
cnm test yaptırdın mı sonuç ne çıktıkızlar değerleriniz kaçtan kaça düştü yani çokmu yuksetı mesela 100 oldumu
yok bıtanem yaaa ben bugun yapıcam öğleden sonra ınsallah dun kar dolayısı ıle yapamadımcnm test yaptırdın mı sonuç ne çıktı