- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #2.981
anladım,anestezi düşünüyordum fikrim değişti şimdi bakalım hadi hayırlısı olsunvalla zerre agrı olmadı bende sıkısıklık zor bı durum ben kendımı cok sıktım ahaha hocanın yuzune dogru bırakmaktan korktum ınan :)
Canim benim islem bitince dr hemen sonda takti be 40 dakka bekletti sonra odaya ciktim 1 saatte orda yattim ama tuvaletim olmadigi icin kalkmadim sonra kalktim. Dr bana bunlar hep psikolojik dedi ama iste yine de insan duyduklarindan etkileniyokızlar sizlere bişey sormak istiyorum. transfere girerken ne kadar su içtiniz ve sonrası ne zaman tuvalet ihtiyacı için kalktınız veya sürgü tarzı bişey mi kullandınız.
benim daha yarın opu olacak ama sormak istedim çünkü daha önce çok sıkışık girmiştim transferden çıktıktan sonra ağrıdan ağladım ve 20 dk dayanabildim ve kalkmıştım. bu sefer de aynı şeyi yaşamak istemiyorum
yaa bi de bu tarafı var,sondayla nasıl boşaltılıyorBen cok da sıkısmamıstım acikcasi hic de sorun olmadi yanimdaki kadin cok fenaydi onu sondayla bosalttilar gerek yok dediler bu kadar dolu olmasina. Benim 2 asilamamda cok doluydu burnumdan geldi
AMin inşallah canm. Su içiyorum şimdi 1 lt. Dondurulmuş embriyo çözülmesini bekliyoruz anlamadım valla daha çağırmadılarbende yarın transfere gıdıyorum ınan heyecanını anlıyorum ınsallah dıledıgın olur cnm
inş canım saolNe güzel bir rüya boşa değildir bence
Ay inşallah cann benim. Daha bekliyorumİnsallah hayirlisiyla al gel kuzularini:))
Ben kalkmasın surgukullandım mecburen mumkinse kalkmakızlar sizlere bişey sormak istiyorum. transfere girerken ne kadar su içtiniz ve sonrası ne zaman tuvalet ihtiyacı için kalktınız veya sürgü tarzı bişey mi kullandınız.
benim daha yarın opu olacak ama sormak istedim çünkü daha önce çok sıkışık girmiştim transferden çıktıktan sonra ağrıdan ağladım ve 20 dk dayanabildim ve kalkmıştım. bu sefer de aynı şeyi yaşamak istemiyorum
ben 2 gün içtim canım şimdi portakal suyuyla karışık içiyorumKizlar transferden sonra nar suyuna devam ettinizmi
canım o bendede 3. gün geldi bugün de çok hafif pembemsiydi hapşırdıktan sonraTransferden beri nezleyim ben de canim burnumu silerken bile tedirgin oldum ama yapacak bisey yok. Bugun 4. Gun hafif bi kanli yapiskan akinti geldi bi daha gelmedi insallah hersey yolundadir
canım eşim portakal suyu sıkıyor onun içine katıyor ama 2 gün sadece nar suyu içtim transferden öncede 10 gün kadar her gün 1 tane narın suyunu içtikumuttttt canim nar suyuna devam ediyormusun
canım bende transfer sırasında ve sonrasında oldu öncesinde olmadı ama oladabilirYarin kismetse transfer var insallah ama iki gundur karnim adet olacakmis gibi agriyor sizlere oldumu boyle birsey
olgnlaşır canım merak etme benmde 7. gün 11di en büyüğü ama 29 tane toplandi
Ben hazir aldim canim ama cicek bali var onlarin icindeARI SÜTÜ POLENİ İÇİN HANGİ BAL ALNMALI KESTANE Mİ ÇİÇEK Mİ ÇAM MI???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?