- 2 Haziran 2015
- 700
- 670
- 37
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.021
Napalım şefaatçimiz olsun yavrularımızyok canim ya ilk tedavimde hamile kalmistim ama 8.haftada gelisimi durmustu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napalım şefaatçimiz olsun yavrularımızyok canim ya ilk tedavimde hamile kalmistim ama 8.haftada gelisimi durmustu
Kompakt demek yani cok iyiKızlar transfer kağıdın da kalitede comp yazıyor sadece. Açılımını ne demek olduğunu bilen var mı acaba. Hemşire iyi çözüldü dedi ama 1. Kalite yada 2. Kalitede yazmıo
Kompakt demek yani cok iyi
Canim, ben bunlari cok bekledim, internette okuyunca. Ikiside olmadi. Kişiye göre değişiyor demek cnm.selam kizlar hamile lar transferden sonra igne batmasi veya yerlesme kanamasi ne zaman oldu
off yaa hic belirti olmamasi da kotuymus transfer sonrasi 3. gunumCanim, ben bunlari cok bekledim, internette okuyunca. Ikiside olmadi. Kişiye göre değişiyor demek cnm.
Yok cnm, gonal f en iyisi zaten, en kaliteli yumurta ondan çıkar. Rapor fiyati 137-140 tl, eczane fiyati 450 ml 350 tl, ama nakitte daha uyguna veriyorlar.Merhaba kızlar, cumadan beri epey yazmissiniz, geriye dönüp okuyacagim hepsini. Cumadan pazara Canan hocamla burhaniye ve gomecteydik. Dolu dolu bir uç gün geçti dönüp bakamadim bile buraya.
Bugün doktora gittim. Muayeneden sonra gonal f 300 olarak başladık. Cuma günü kontrole gidicem.
İlaç dahil rakam verdiler demiştim daha önce. Hastaneye geldi eczaneden ilaç parasını ben odedim. Nasıl olacak dedim. Odediklerimiz toplam rakamdan dusulerek ödenecekmis. 2 kutu gonal f ye 575 odedim. Aynı rakamlar mi sizin odedikleriniz de?
Sanslianne ilaç dahil olunca ucuz ilaç tercih edilebiliyor demiştin. Herhalde ucuz dediğin gonal f değildi di mi?
Hemen ne belirtisi olacak ki sıkma canını benimde yok öyle belirtim devam eden bo kanama var dt güya beni arayacaktı ne arayan var ne soran milletin gogusleri şişmiş bel agrisi olmuş bende de yok onlardanoff yaa hic belirti olmamasi da kotuymus transfer sonrasi 3. gunum
Cnm bugün transfer oldum. Yarım saat yatırdılar. Öyleymiş. Yarım saat kalkmadım kalçadan iğnemi vurdu hemşire sonra lavaboya gittim. Giyindim çıktık.Kizlar transferden sonra ne kadar yattiniz hastanede bana bi saat kadar yatirip cikarica dedi merak etim S sanslianne umuttttt I ilberce
Yok cnm, gonal f en iyisi zaten, en kaliteli yumurta ondan çıkar. Rapor fiyati 137-140 tl, eczane fiyati 450 ml 350 tl, ama nakitte daha uyguna veriyorlar.
Canim bisey daha sorucam cevap verdigin icin cok tesekkur ederim yatarken bacaklarini yukseltiyormuydun yoksa duzmu yatiyordun evdeCnm bugün transfer oldum. Yarım saat yatırdılar. Öyleymiş. Yarım saat kalkmadım kalçadan iğnemi vurdu hemşire sonra lavaboya gittim. Giyindim çıktık.
Hayirli olsun canim hangi hastanemerhaba arkadaşlar. ben de 2. tüp tedavimdeyim. bugün yumurtalarım toplandı. 2 tane. bugün işleme tabi tutulacak. yarın bilgi verecekler. sonra da inşallah transfer olur 2-3 gün içinde.
CANIM banada 1 saat yeter dediler 1.5 saat yatıp çıktımKizlar transferden sonra ne kadar yattiniz hastanede bana bi saat kadar yatirip cikarica dedi merak etim S sanslianne umuttttt I ilberce
amin,hepimize. eurofertil.Hayirli olsun canim hangi hastane
Canım bana siz Nasıl isterseniz o saatte çıkabilirsiniz dediler önemli olan sizin kendinizi iyi hissetmeniz dediler 1 saat yattım. Sonra giyinip çıktıkKizlar transferden sonra ne kadar yattiniz hastanede bana bi saat kadar yatirip cikarica dedi merak etim S sanslianne umuttttt I ilberce