- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #2.961
allahım sizleri sevindirsin sağol canım bana çok destek oldunuz aslında içimde ufakta olsa bir umut var rüyamda beyaz bebek yastığı gördüm inş hayırlara çıkar nelerle avunuyorum dmii
Umarım öyle olur ilk defa tedavi oluyorum belki oyuzden beklentilerin yüksekti sanki tedaviye başlayınca tüm sorunlar sona ericekti ama kısmet tabiki
Yazdıklarım için tesekkur ederim haklisin herkes için farklı bu tedavi sureci ben sadece keşke daha fazla yumurta toplanabilseydi diyorum sonuçta toplananlar on hepsi dollenmeyebiliyo dollenenler 5. Güne çıkmıyor falan ya oyuzden uzuluyorum:) ınsallah son olur hemen kavusursun
kendını rahat hısset kıtap oku tv ızle ne bıleyım aklın hep tedavıde olmasın( demek kolay ama :))
bırde burda her yazanı kafaya takma herkesın bunyesı farklı tedavı seklı farklı herkestekı belırtıler sende olacak dıye bı kural yok bız burda sadece paylasıyoruz ıcını rahat tut ınsallah ılk ve son tedavın olur:)
olgnlaşır canım merak etme benmde 7. gün 11di en büyüğü ama 29 tane toplandıKızlar ben de iğnelere dev ediyorum bugün 7. Gün olacak...bugün ultrasona gittim doktor 3 tane 10 cm yumurta var 10 tane fln da küçük küçük var dedi ...acaba buyur mu o küçük olanlar yoksa sadece 3 tane mi olur toplanan yumurta
hadi hayırlı olsun canım inşallah kocaman bir pozitifle tamamlanır süreç ve masal başlar....yarın transferım varrrrrr:) 2. olacak bakalım ınsallh bu sefer tutar
canım ben ilk gündne beri ananas kabak çekirdeği yiyorum hher gün birde kuru kayısı kabız olmıyım diye her gün yumurta süt ve et ağırlıklı besleniyorumBebegin tutunması için neler yiyosunuz ben ananas kabak çekirdeği dut kuruşu okudum formlarda sizin bildiğimiz var mi
hayırlısını olsun canım,günümüz aynıymış benim de yarın transferim 2. kez denicez .işlem anestezili mi olacak senin ben karar veremedim ilkinde anestezili çok rahat olmuştu ama bu kez bilemedim ekstra ücret ödeniyor ona dayarın transferım varrrrrr:) 2. olacak bakalım ınsallh bu sefer tutar
hayırlısını olsun canım,günümüz aynıymış benim de yarın transferim 2. kez denicez .işlem anestezili mi olacak senin ben karar veremedim ilkinde anestezili çok rahat olmuştu ama bu kez bilemedim ekstra ücret ödeniyor ona dayarın transferım varrrrrr:) 2. olacak bakalım ınsallh bu sefer tutar
Hepimiz cumayı mı bekliyoruz ne :)Kızlar ben test yapmaktan korkuyorum elim bi gidiyo bi bırakıyorum şimdiden üzülmek istemiyorum daha cumaya 4gun var
hayırlısını olsun canım,günümüz aynıymış benim de yarın transferim 2. kez denicez .işlem anestezili mi olacak senin ben karar veremedim ilkinde anestezili çok rahat olmuştu ama bu kez bilemedim ekstra ücret ödeniyor ona da
ama hapşurduktan sonra hafif pembemsi kremler geldi hemde öyle böyle değil beyaz beyaz pelte pelte...
bal biraz fazla olsun canım bence. yarasın inşallah
onu içiyorum canım da hepsinde yatıyordum artık oturmalıyım sanırım ben çk alıştım yatmaya
Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah güzel güzel tutunur inşallah bebiş sanaArkadaşlar transfere gireceğim.Acayip heyecanlıyım dua edin sorunsuz alayım bebeğimi
Çok saol tatlmAllahım yar ve yardımcın olsun inşallah güzel güzel tutunur inşallah bebiş sana
bende yarın transfere gıdıyorum ınan heyecanını anlıyorum ınsallah dıledıgın olur cnmArkadaşlar transfere gireceğim.Acayip heyecanlıyım dua edin sorunsuz alayım bebeğimi
İnsallah hayirlisiyla al gel kuzularini:))Arkadaşlar transfere gireceğim.Acayip heyecanlıyım dua edin sorunsuz alayım bebeğimi
göztepe medicalparkta canım,inşallah bu sefer sağlıklı gelir bebeklerimiz,ağrı yok cidden değil mi peki sıkışık olunca zor oluyor muanestezılı degıl zaten agrı acıda olmadı 1. transferde ayyyyyyyyyy ınsallah herkes kavusur bebegıne duam sızlerede kızlar
sen nerede transfer yaptırıyosun
Transferde hic bisey yok ki canim ne anestezisi 3 dakiklaik agrisiz bir islem sadece bi alet takiliyo o da acitmoyo sadece hissediyosun 1sn hepsi bu cikarken farketiyosun bilehayırlısını olsun canım,günümüz aynıymış benim de yarın transferim 2. kez denicez .işlem anestezili mi olacak senin ben karar veremedim ilkinde anestezili çok rahat olmuştu ama bu kez bilemedim ekstra ücret ödeniyor ona da
valla zerre agrı olmadı bende sıkısıklık zor bı durum ben kendımı cok sıktım ahaha hocanın yuzune dogru bırakmaktan korktum ınan :)göztepe medicalparkta canım,inşallah bu sefer sağlıklı gelir bebeklerimiz,ağrı yok cidden değil mi peki sıkışık olunca zor oluyor mu
Ben cok da sıkısmamıstım acikcasi hic de sorun olmadi yanimdaki kadin cok fenaydi onu sondayla bosalttilar gerek yok dediler bu kadar dolu olmasina. Benim 2 asilamamda cok doluydu burnumdan geldigöztepe medicalparkta canım,inşallah bu sefer sağlıklı gelir bebeklerimiz,ağrı yok cidden değil mi peki sıkışık olunca zor oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?