- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 34
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.921
Canim cok uuzldum suan yaaa rabbim yardimcimiz olsunnnsağol canım senin 56 dan düşmüş benim 44 ne olcak bilmiyorum seni çok iyi anlıyorum allahım bizi de sevindirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok uuzldum suan yaaa rabbim yardimcimiz olsunnnsağol canım senin 56 dan düşmüş benim 44 ne olcak bilmiyorum seni çok iyi anlıyorum allahım bizi de sevindirsin inşallah
Yarin ola hayrola canim istersen bugun bi daha baktir bugunden de anlasilir aslinda bosa icin icini yemez butun gun bugünkü degerinin 60 falam olmasi lazim eger boyleyse bosa da kendini yemezsinkızlar dr u aradım değer düşük yarın tekrar yaptır dedi ona göre bakalım dedi ilaçlara devammış
allahım sizleri sevindirsin sağol canım bana çok destek oldunuz aslında içimde ufakta olsa bir umut var rüyamda beyaz bebek yastığı gördüm inş hayırlara çıkar nelerle avunuyorum dmiiCanim cok uuzldum suan yaaa rabbim yardimcimiz olsunnn
haklısın ama nasıl giderim zaten tırsıyorum yarını bekliyim en iyisi inş sizin bebişleriniz tutunur sıkı sıkıYarin ola hayrola canim istersen bugun bi daha baktir bugunden de anlasilir aslinda bosa icin icini yemez butun gun bugünkü degerinin 60 falam olmasi lazim eger boyleyse bosa da kendini yemezsin
Oyle dusunme canim tabikide avunucaz napicaz baska. Benimde gecen yilkinde dusmustu deger. doktor tekrar edin yukselebilir demisti. Daha once olmus cunku.birde iki embriyo trasnferlerde biri tutunmayi birakinca da deger dusup tekrar yukseliyor diye aciklanmisti. O yuzden dua et sadeceallahım sizleri sevindirsin sağol canım bana çok destek oldunuz aslında içimde ufakta olsa bir umut var rüyamda beyaz bebek yastığı gördüm inş hayırlara çıkar nelerle avunuyorum dmii
dua etmekten başka çarem yok zatenOyle dusunme canim tabikide avunucaz napicaz baska. Benimde gecen yilkinde dusmustu deger. doktor tekrar edin yukselebilir demisti. Daha once olmus cunku.birde iki embriyo trasnferlerde biri tutunmayi birakinca da deger dusup tekrar yukseliyor diye aciklanmisti. O yuzden dua et sadece
Yukselicek insallah gor bak demisti dersin ! Biz o 44 leri bile goremedik canim ! Bi dahaki testin insallah 100 cikar !dua etmekten başka çarem yok zaten
sağol canım ağlattın beni inş yükselir dr düşük deyince perişan oldum burdaYukselicek insallah gor bak demisti dersin ! Biz o 44 leri bile goremedik canim ! Bi dahaki testin insallah 100 cikar !
bence bekle biraz daha erken ya düşük çıkabilir canım inş hayırlı sonuç alırsınKızlar ben test yapmaktan korkuyorum elim bi gidiyo bi bırakıyorum şimdiden üzülmek istemiyorum daha cumaya 4gun var
canımmm bak üzme kendini bunu yapma bebeklerinede kendine de... onlar şuan sennle sımsıkı tutundular sana...üzülecek hiçbirşey yok rahat olllllKızlar ben test yapmaktan korkuyorum elim bi gidiyo bi bırakıyorum şimdiden üzülmek istemiyorum daha cumaya 4gun var
canım bne birşeyi anlamadım sen bugün tekrar mı kan verdin? 56 demiştin 44 e mi düştü?yoksa zaten 44 müydübence bekle biraz daha erken ya düşük çıkabilir canım inş hayırlı sonuç alırsın
hayır canım dün verdim 44 çıktı yarın tekerar kan cericemcanım bne birşeyi anlamadım sen bugün tekrar mı kan verdin? 56 demiştin 44 e mi düştü?yoksa zaten 44 müydü
haklısın ama nasıl giderim zaten tırsıyorum yarını bekliyim en iyisi inş sizin bebişleriniz tutunur sıkı sıkı
canım bal karışımında bal fazla olmalı bir tek onu biliyorum adetle başla 14 15 gün sabah akşam ye sabah aç gece de yatarkenarkadaşlar ısırgan otu tohumunu ve arı sütü polenini yapanlar var mı;?
ne zaman yiyorlar . adet öncesi adet sonrası bir zammanı var mı aç mı tok mu?
ve arı sütü polen ve çörek otu karışımı ben yapıcam ama balım az karışım oranları önemli mi
Bisey olmaz cnm Allahin izniyle sakin kasma kendini hapsirirken ozaman daha kotu aklina kotu bisey getirme..KIZLAR ben bugün çok hapşırıyorum ya korkmaya başladım birşey olur mu?4 oldu sabahtan beri
teşekkürler canım başlayalım bakalımcanım bal karışımında bal fazla olmalı bir tek onu biliyorum adetle başla 14 15 gün sabah akşam ye sabah aç gece de yatarken
sağol canım inş benimde öyle olur bebeğim tutunur inşcanım iyi düşün
ben çok iyi hatırlıyorum geçen yıl başka bir topikte bir arkadaşımızın da bu şekilde değeri düşüktü ve hatta yükselince de değeri düşmüştü. ama şimdi doğumuna günler kaldı.
canım allahtan ümit kesilmez. dualarımız seninle herşeyin hayırlısı sen içini ferah tut