- 25 Kasım 2014
- 220
- 183
- 53
- 38
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #2.901
teşekkür ederimBen progesteron igne kullanmadım jel verdiler kendiliğinden hamile kalman dileğiyle
Canım merhaba gözün aydın böyle güzel haberleri gördükçe ben de hevesleniyorum, içim umutla doluyor.test günüm çarşamba ve benhiçbir farklılık bulamıyorum kendimde umarım ben de hamileyimdir. Bu ikinci denememiz eşim azospermi oldugu için durumumuz çok zor.Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.Beklemek çok zor.Allah yavrularını sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin...Darısı bizlerin ba de başına...nazz81 .!.:Yok canim lekenme falanda olmadi hani yerlesme kanamasi dedikleri sadece transferden 2 3 gun sonra gece sol tarafima bi igne batti sanki aciyla uyandim 1 2 sn surdu baskada hicbir sey hissetmedim
Canım çok sevindim. Degerin kat kat artsın inşallah. Allahım hiç kimsenin eklerini boşa cikarmasinRabbime şükürler olsun!!! Kizlar, 241 degerimmm, darisi başınızaaaa!!!
bana tup bebek yapan dr um 48 yaşında kendiliğinden hamile kardı ümit her zaman vardırteşekkür ederim
bana hem jel hem igne biri gobekden digeri progestan,ümidimi kesmiyorum ama yinede insanin bi tarafi hic ümitlenme 10 yıl kalmamışım şimden sonra bilmem rabbim bilir ,hakkımızda ne hayirli ise onu versin
Amin canim insallah tez zamanda sizinde guzel haberlerini alirimCanım merhaba gözün aydın böyle güzel haberleri gördükçe ben de hevesleniyorum, içim umutla doluyor.test günüm çarşamba ve benhiçbir farklılık bulamıyorum kendimde umarım ben de hamileyimdir. Bu ikinci denememiz eşim azospermi oldugu için durumumuz çok zor.Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.Beklemek çok zor.Allah yavrularını sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin...Darısı bizlerin ba de başına...
Evet test yapana kadar devam bana üç defa dedilerkızlar bu estrofem ne için kullanılıyor,doktorum günde 4 kere iç dedi hep böyle mi devam edecek transferden sonra da
Rahim duvarı için Can'ım bende günde 3 kere kullandım transferden sonra 2ye düşürdü doktorum daha sonra da bıraktıracak tamamenkızlar bu estrofem ne için kullanılıyor,doktorum günde 4 kere iç dedi hep böyle mi devam edecek transferden sonra da
hayırlı olsun cnm önemli olan yükselmesi değere takılmakızlar sonucum çıktı hamileyim ama değer 44 çıktı ilk gebeliğimde 114 çıkmıştı şimdi bu çok düşük ona göre yaa
bence de önemli olan artmasıCanim aglamada zaten 0 cikmamis 2 3 cikmamis.bir suru var boyle yukselecek onemli olan 2 gun sonraki testin. Uzme kendini de bebbeginide
üzüldüm cnm Rabbim toparlanma gücü versinarkadaşlar aranızda pozitif olanlar inşallah değerleriniz fazlasıyla yükseltir ,rabbim önce kalp atışlarını sonrada kucağınıza almayı nasip etsin ,benimde iki gün önce pozitifdi ama degerlerim yükselecegi yere düşdü yani negatif oldu ,ilk defa 11 yıl sonra bi pozitif gördüm ama o sevincim bile yarıda kaldı ,bidaha denermiyim çok kafam karışık ,ikinciside tutunmadı,üzüntüden hiç bi şey yapasım yok ,galiba hastaneyi değiştirmem lazim,önerirmisiniz güzel bi hastane, her şey için teşekkür ederim hepinize ,rabbim sizin yüzünüzü güldürsün,
Merhaba canım bizdeki sorun da azospermiCanım merhaba gözün aydın böyle güzel haberleri gördükçe ben de hevesleniyorum, içim umutla doluyor.test günüm çarşamba ve benhiçbir farklılık bulamıyorum kendimde umarım ben de hamileyimdir. Bu ikinci denememiz eşim azospermi oldugu için durumumuz çok zor.Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.Beklemek çok zor.Allah yavrularını sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin...Darısı bizlerin ba de başına...
inşallah devamı gelir canım sağol desteğiniz için bende üzülüyorum ama elden gelen bir şey yokiki gün sonra inşsllah değerin artar ve allahın izniyle devamı gelir inşallah. üzme kendini lütfen. ben kemdimde öyle bir değer görünce kendimi paralayıp ağlama krizine girmiştim ama boşuna üzmüşüm o an kendimi
sağol canım senin 56 dan düşmüş benim 44 ne olcak bilmiyorum seni çok iyi anlıyorum allahım bizi de sevindirsin inşallahsağol destegin için, inşallah senin değerin yükselir ,benimki ilk 56'ydı 21 düşdü, her gün meryem süresini okudum sizlerede duâ ettim rabbim sizin kucaklarızı doldursun ,bana nasip olmadi insallah sizlere nasip olsun ,istemeyerek durduk yere gözümden yaş geliyor ,kendimi durduramiyorum
saol canım inşallah yükselir dru arıyorum açmıyor sinir oldum yaahayırlı olsun cnm önemli olan yükselmesi değere takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?