- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #2.801
özelin aciline gitcez bakalım yaparlar herhelde test canım ya senin daha erken değil miCikar cnm, merak etme!
Bugun pazar, nerde yaptirmayi dusunuyorsun cnm? Tip merkezler kapali yaa, ben de bugun vermek istiyorum.
sağol canım ya inş güzel haberlerle dönerim ilk defa heyecanlandım resmenHadi insallah ilk resmi hamilemizi bugun ogrenicez cok heyecanli dualarimiz seninle canim
iyi düşün iyi olsun canım kötü düşünme ben ilkinde hergün ağlıyordum tutmadı diye sonra bir baktım tutmuş ama bunda hiç ağlayasım bile yokBen su an sadece adet olacakmisim gibi hissediyorum bence benim tutmadı dünden sonra öyle dusunmeye başladım acikcasi
Erken cnm ama idrarda çıkıyorsa, kanda ds çıkar diye düşünüyorum. Kan verdim, 1 saat sonra hayirlisiyla)özelin aciline gitcez bakalım yaparlar herhelde test canım ya senin daha erken değil mi
Ayyy canım haydi hayırlısı.. 5. Gün embriyosumuydu senin? Bugün kaçıncı günün?Erken cnm ama idrarda çıkıyorsa, kanda ds çıkar diye düşünüyorum. Kan verdim, 1 saat sonra hayirlisiyla)
5 gun embriyo cnm, transfer gününü saymasak sekizinci gunum.Ayyy canım haydi hayırlısı.. 5. Gün embriyosumuydu senin? Bugün kaçıncı günün?
kız maşallah benden hızlısın bende daha evdeyim inş pozitif çıkar canımErken cnm ama idrarda çıkıyorsa, kanda ds çıkar diye düşünüyorum. Kan verdim, 1 saat sonra hayirlisiyla)
Hadi bakalim hayirli haberlerle gelirsin insallahErken cnm ama idrarda çıkıyorsa, kanda ds çıkar diye düşünüyorum. Kan verdim, 1 saat sonra hayirlisiyla)
canım korkam rahat ol çıkıcak bize şimdi güze haberler vericeksneşim 3 gibi gideriz dedi işten geldi uyuyor şuan sabrediyorum ya çıkmazsa içimi korku sardı yaa
hayırlısı olsun canım ne güzel haber darısı başımaKızlar 14. Gun degerim 611
acele etme canım dayabilirsin 1 2 gün daha bekleBende varım kızlar 26 ocakta transfer oldum.. Bugün transferimin 5. Günü.. Test yapsammı gidip geliyotum. Erken gebelik testinde çıkar diyenler var.. İnşallah pozitifi arka arkaya görürüz.. Test günüm 9 şubat
canımmmm inanmıyorummmm inşallah çok güzel değerler çıkacak yaaaa ben ahmin edeyim 80 90 civarı çıkacak güne göreErken cnm ama idrarda çıkıyorsa, kanda ds çıkar diye düşünüyorum. Kan verdim, 1 saat sonra hayirlisiyla)
ay inşallah canım ya eşimi uyandırayım da gidelim artık demi heyecan bastı herkes sonucunu öğrendi bir ben kaldım yawcanım korkam rahat ol çıkıcak bize şimdi güze haberler vericeksn
canım gaz var bol bol ama o jeldemiş :) benm göğüslerim çok acıyor ağrıyor canım 2 3 gündür birde bacak ağrısı yaşıyorum arada batmalaroluyor ama bence hepsi hayali şeyler bacak ağrısı dışında :)Ee ama kizlaarr hic belirtilerinizi yazmiyosunuuzz:)) S sanslianne nin 8 inciumuttttt un 5. Gunu oldu anlatsaniza biraz degisikliklerinizi:)
Ayy çok güzel darısı başıma inşallahhKızlar 14. Gun degerim 611
canım bu arada 10 .gün dimihayırlısı olsun canım ne güzel haber darısı başıma
canım ben olsam sabahın köründe götürmüştüm walla iyi dayanmışsın mutlaka haber et canmay inşallah canım ya eşimi uyandırayım da gidelim artık demi heyecan bastı herkes sonucunu öğrendi bir ben kaldım yaw
Insallah canimhayırlısı olsun canım ne güzel haber darısı başıma
Insallah beyaz cım ama sanirim test yapmayı dusunuyorsun bence hic yapma zamanini bekle moralin bozulur yanlis sonuc alabilirsin daha cok erkenAyy çok güzel darısı başıma inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?